Родените през септември са винаги засмени!

• 27 716
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Аз май нещо съм пропуснала за тези лепенчици, а другата седмица ни предстоят ваксини. Да помоля някой на кратко да разкаже, за да не се връщам да търся къде точно е обяснено.
Купуваш от аптеката и като боцнат бебето му ги лепкаш да не станат бучки на крачетата. Доколкото разбрах, ние минахме без , че и аз не знаех за тях.

Казват се KoolPatch - Куул Пач Simple Smile и се използват за сваляне на температура и др. Можеш да ги провериш в нета за повече инфо Simple Smile

# 481
Аз май нещо съм пропуснала за тези лепенчици, а другата седмица ни предстоят ваксини. Да помоля някой на кратко да разкаже, за да не се връщам да търся къде точно е обяснено.
Купуваш от аптеката и като боцнат бебето му ги лепкаш да не станат бучки на крачетата. Доколкото разбрах, ние минахме без , че и аз не знаех за тях.

Казват се KoolPatch - Куул Пач Simple Smile и се използват за сваляне на температура и др. Можеш да ги провериш в нета за повече инфо Simple Smile
Да ,да аз  прочетох, но до колкото разбирам вие ги използвате превантивно, което звучи малко успокояващо, че има какво да се направи! На нас не са ни правени ваксини първи месец и сега се тревожа, защото другата седмица сме на консултация и ще ни правят вече.

# 482
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
PoliT , доколкото разбрах изобщо не вършат работа за сваляне на температурата.При ваксина ги слагат на боцнатото място по-скоро, за да не загрее и да дразни там.Още на едни лекции ни обясняваха за тях и после от болницата ми ги дадоха като рекламни.Нашата педиатърка обаче ме предупреди предния път и аз ги носех.Точно, както казва pregnachik в опаковка има две големи ленти, които се режат на две и по едно парченце се слага на убоденото място.

# 483
PoliT , доколкото разбрах изобщо не вършат работа за сваляне на температурата.При ваксина ги слагат на боцнатото място по-скоро, за да не загрее и да дразни там.Още на едни лекции ни обясняваха за тях и после от болницата ми ги дадоха като рекламни.Нашата педиатърка обаче ме предупреди предния път и аз ги носех.Точно, както казва pregnachik в опаковка има две големи ленти, които се режат на две и по едно парченце се слага на убоденото място.
Днес ще се обаждам на педиатърката да я питам кога да отидем на консултация и ще я попитам дали да взема.

# 484
Куул Пачовете се слагат СЛЕД като се сложи ваксината = нали? Не е преди? Някой ми казваше, че е преди ваксината, с цел превантивни действия, но и аз не съм ги използвала.  newsm78

# 485
  • Драгоман
 Аз такова не съм слагала никога. Слагам компрес с мед и кърпичка, намокрена със студена вода!

# 486
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Куул Пачовете се слагат СЛЕД като се сложи ваксината = нали? Не е преди? Някой ми казваше, че е преди ваксината, с цел превантивни действия, но и аз не съм ги използвала.  newsm78

Да, Румка, след поставяне на ваксината.При нас ги сложи медицинската сестра.

# 487
Да ви споделя нещо ново, което ми прави впечатление. От известно време кожичката на бебка върху ребърцата е много суха и така се бели. Не знам защо така. Всяка вечер след баня втривам олио много хубаво, а тя си остава суха. Ползвам шампоан и олио на Бочко. Дали трябва да сменя козметиката?

# 488
Поли, от както се е родил малкия го мажа само с преварен зехтин. В началото го мажех с Мустела, обаче кожата му се белеше и започнах да го мажа със зехтин, няма проблем вече. Peace

# 489
Онли, на много места отричат зехтина. Навсякъде се препоръчва високорафинирано слънчогледово олио. В болницата в която раждах използваха само такова ,дадоха ми и за вкъщи. Купешките олиа съдържат слънч. олио . Малко объркано го обясних , но идеята ми е Поли, пробвай с друга козметика Simple Smile

# 490
Да ви споделя нещо ново, което ми прави впечатление. От известно време кожичката на бебка върху ребърцата е много суха и така се бели. Не знам защо така. Всяка вечер след баня втривам олио много хубаво, а тя си остава суха. Ползвам шампоан и олио на Бочко. Дали трябва да сменя козметиката?
И на моето се бели от вчера. Преди ползвах на Бочко, сега Пенатен. Проблемът се появи при второто олио. Вчера го мазах с крем на Биодерма. Някои хора не си къпят децата всяка вечер, за да не се изсушава кожата. Да не би пък да е от редовното миене newsm78

# 491
Онли, на много места отричат зехтина. Навсякъде се препоръчва високорафинирано слънчогледово олио. В болницата в която раждах използваха само такова ,дадоха ми и за вкъщи. Купешките олиа съдържат слънч. олио . Малко объркано го обясних , но идеята ми е Поли, пробвай с друга козметика Simple Smile

По принцип педиатърката ми беше казала "не мажи бебето с нищо, с което готвиш" Joy
Обаче имам домашен зехтин, пробвах няколко дни и видях че кожата му става много хубава.
Коя козметика е с такова олио? Ще взема да пробвам.

# 492
Абе ако му действа добре! Мен като съм се родила са ме мазали със свинска мас , че и са ми бутали в устата да си похапвам и пак съм пораснала бая голямка Wink Че и водата във ваната ми са солили  Joy . Не мога да препоръчам олио.Аз ползвам едно рекламно на Хип и мажа рядко.Даже още от слънчогледовото от болницата имам, а шишенцето е малко . Знам само че Джонсън дава много алергии .

# 493
Only кога ще изследвате пак носния секрет?

# 494
Момичета, здравейте! Simple Smile
Вашите бебчета имат ли бебешка кал по главата? Как я махнахте?
Моят бебок има в една малка област по главата, но е много упорита тази кал. Мажа я с бебешко олио и свинска мас, после накисвам добре главичката със сапунче по време на баня, но ефектът е почти нулев  Crossing Arms newsm78

Относно сухата и белеща се кожичка... пробвайте по-често мазане. При моето бебче китките и ходилата му по едно време бяха много сухи. Лющеха се. Но с по-често мазане се оправиха за няколко дена. Иначе козметикта, която използвам,е Мустела и съм предоволна Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 10:45 от maiya

Общи условия

Активация на акаунт