Родените през септември са винаги засмени!

• 27 714
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
и на нашият главичката се килва напред, мисля че не е от столчето, а от възрастта. Мънички са си още юнаците

# 511
  • Северо=Западналия край
Ние сме със столче от 0 до 18 месеца и понеже ми се вижда голяма извивката която образува телцето му като го поставя и вържа с коланите съм сложила една малка възглавничка под дупето и така извивката и по малка и той си стои почти легнал и нямаме проблем.

# 512
брей, къде ми отиде хубавото слушливо бебе от преди седмица? Сега у нас е дошло едно хубаво, ама мноого ревливо. И ми се кара, карааа, само дето един шамар не ми завърти .. брейй .. днешната младеж е опасана    Shocked Shocked Shocked

# 513
Ето че днес ни беше първото возене Simple Smile на връщане една приятелка с малко дете намести някак столчето, че да е легнало и го заклещи с предната седалка Simple Smile ще сложа и аз една възглавничка, че и нашето столче е в седнало положеение и ще стане супер  bouquet
За активната гимнастика-аз нямам и се чудя дали служи за нещо и дали да купя на малката newsm78
А прегъват ли се ушенцата на бебчетата ви като главата им е настрани? На бебушанка се превиват и ми идва да ги лепна с малка лепенка, че да не се деформират Embarassed

# 514
  • Драгоман
Lucile5, по-добре.лента или шапка, отколкото лепенка  Wink  
 Активната гимнастика ги забаллява, но и без нея може да се мине  Peace По добре ти му прави масаж и гимнастика да бебето.

# 515
какво е това нещо активна гимнастика? ИМам от батковците едно платче шарено, с прикрепени към него дребни но интересни неща: малко огледалце, една шумяща малка рибка, която може да се пипа с ръце ,,, такива неща. Идеята е да сложиш бебето по корем и то като се опитва да пипа различните неща да шава. На това ли казваме активна гимнастика? Аз мисля, че моето глупче е малко за това нещо, и съм го прибрала в шкафа  Hug Hug Hug Hug Hug

# 516
  • Драгоман
какво е това нещо активна гимнастика? ИМам от батковците едно платче шарено, с прикрепени към него дребни но интересни неща: малко огледалце, една шумяща малка рибка, която може да се пипа с ръце ,,, такива неща. Идеята е да сложиш бебето по корем и то като се опитва да пипа различните неща да шава. На това ли казваме активна гимнастика? Аз мисля, че моето глупче е малко за това нещо, и съм го прибрала в шкафа  Hug Hug Hug Hug Hug
Точно ей това е!

# 517
Активната гимнастика май е само с едни окачени играчки и огледалце може да има, но бебето е по гръб и те висят над него, та по някое време да започне да посяга да ги хване.

# 518
Ма мен ми дадоха такова килимче, за което говори Румка, но май е малка още  newsm78
Имам голям проблем, от няколко дни не иска да яде! Гладна е , дере се , а не иска да си пие млякото. Като и го дам се гърчи Sad Караме с една и съща марка откакто е станала на две седмици!

# 519
Активна гимнастика тъкмо купих тази. Много е подходяща, защото сега сме на вълна хващане на висящи предмети и е голям хит, а по корем още не може да стои с изправена глава, а тази активна гимнастика има и вариант за по корем.
Преди това я забавлявах с едни висящи играчки за легло от икеа, много им се радва.

От няколко дни отказва да пие от шише и с триста зора пробутвам изцедената през нощта кърма. До сега не се е наложило да хвърля, но ми се струва, че всеки момент ще се наложи  Confused
С биберона се предадох, не го възприе. През нощта се буди по няколко пъти без да иска да яде, а само да суче за успокоение и приспиване. Съответно ме вдига през 30-60 минути  Confused Ако имаше биберон... ехе...

# 520
allana  наистина ли вече посяга към висящи предмети. Моят момък още не знае че има ръчички пък камо ли че може да ги ползва за нещо.  newsm78

# 521
  • София
Моят младеж само ги удря ентосиазирано с ръчички, но не може да ги хваща. Като му подам пръст обаче и го хваща. Според мен още не може да си координира движенията.
Миналата седмица бяхме в период на ленивост по отнощение на храненето - не искаше да суче, да яде от шише - сучеше по съвсем малко и после се свива или опъва като струна много. Сега уж се храним по- добре. Така ли ми се струва или третия месец клликите се увеличиха Sad

# 522
И при нас е така. От миналата седмица само меънкаме и ревем. Дано да се оправи до края на месеца.

# 523
И ние имаме активна гимнастика. Още отпреди месец я слагам там и й пускам отгоре музикална играчка, в която тя се вглеждаше и слушаше, а от миналата седмица бута с ръчички играчките, дори на едно жирафче му хваща крачето.

# 524
По колко време на ден я слагаш и по колко пъти?

Общи условия

Активация на акаунт