Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 507
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Преди време взех от Рефан 258. GUCCI RUSH/ GUCCI от мъжките. Нямам никаква идея дали е като оригинала обаче ММ много го хареса и си го носи. Няма и рефанска нотка за мен Simple Smile и аз се пръсках към леките го причислявам.

# 301
  • BG-DE
Относно Еуфорията и аз съм на същото мнение. Имах останали някакви милилитри от оригинала и сравнявах паралелно но реших, че може в моята кожа да е проблема, но явно не е така  Mr. Green

# 302
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
Парфюмите на БАРГЕЛО колко мл са , че не намерих инфо във сайта и също такааа имате ли мнения за YSL Manifesto i Black Opium  Hug Hug
Баргело са по 55 мл. Манифесто не съм пробвала, но Черният опиум е много добър, няма да сгрешиш с него. Предполагам, че и Манифесто ще е хубав.

Дриймс, Среднощната роза не е толкова лесен парфюм, много е сладък, но не ванилено сладък, а с малини и касис. Като цяло е тежичък, не бонбонест. Пробвай го ако имаш възможност. Тъй като знам, че харесваш много Ели Сааб, ти препоръчвам да пробваш Модерната муза на Баргело. Той също е много хубав и не се предлага от другите фирми за имитации.

gdlina32, Баргело имат имитация на класическото Мерве. Не е супер успешна, но не е и лоша. Може да я пробваш.

Бубанка, и на мен Еуфорията на Рефан ми се видя най-далечна от всичко, което съм пробвала, но помислих, че е заради двойните капки, които сложих, защото тук беше доста хвалена  newsm78. Иначе при мен беше доста трайна.

Момичета, вчера пробвах две имитации на Кот Дазур, които са коментирани тук - Трусарди Донна и Жур Ерме. И двете ми се сториха много успешни, но не съм ги носила, за да кажа повече.

В нашия Рефан вече има три нови аромата, но още не се знае кои са  Laughing. И трите са ми адски познати, но не мога да се сетя  Laughing Единия ми прилича пак на нещо от семейството на Си и Нощния трезор, втория ми напомня на ванилята в Манифесто, а третия, който нося в момента има много рози и сладичко, даже ми се струва, че съм го ползвала, но пак не мога да го позная  ooooh! Ще пиша пак като науча нещо повече.  Peace

# 303
Menerva, KDS, благодаря ви!  bouquet
ще я пробвам за ароматизиране на тоалетната, дано да е по-трайна там отколкото на моята кожа
в магазина тестерите бяха на принципа "памуче в капаче"
имате ли предложения за друга имитация на Еуфория, но да мога да пробвам преди това, т. е. онлайн поръчка не ми върши работа

# 304
  • BG-DE
KDS, имам True star (имитацията на Донна на Трусарди) и съм много доволна като близост с оригинала но откъм трайност малко издиша. Изобщо впечатленията ми от Кот Д`Азур са, че като мирис ги докарват много успешно но трайността им куца  Grinning обаче пък цената от 12-13 лв. за 100мл е достатъчно френдли за да се компенсират нещата  Mr. Green

# 305
  • Варна
KDS, имам True star (имитацията на Донна на Трусарди) и съм много доволна като близост с оригинала но откъм трайност малко издиша. Изобщо впечатленията ми от Кот Д`Азур са, че като мирис ги докарват много успешно но трайността им куца  Grinning обаче пък цената от 12-13 лв. за 100мл е достатъчно френдли за да се компенсират нещата  Mr. Green
Споделям мнението на Menerva относно трайността на Кот Д`Азур.Поръчах Жур Ерме , при мен се задържа не повече от 1ч.Цената е без коментар yes

# 306
  • Бургас
KDS,в сайта на Баргело пише,че са 55мл,но са 50мл,поне така пише на моя.Новите на Рефан пак ли са познати и приличащи на други,писват вече...

# 307
Здравейте, търся някой дълготраен полу ''марков'' парфюм до 20лв. Няма значение от марката само да е хубав  Grinning

# 308
  • Бургас
KDS,в сайта на Баргело пише,че са 55мл,но са 50мл,поне така пише на моя.Новите на Рефан пак ли са познати и приличащи на други,писват вече...
Пак, да  Laughing Ама те и оригиналите правят така, поне по моите впечатления, така че какво да очакваме от имитациите? Няма как да са революционни  Peace
Изобщо не съм обърнала внимание на шишетата на Баргело, сигурно от сайта съм видяла това 55 мл.  ooooh!

# 309
На моя Баргело отстрани пише 55 мл.

# 310
  • Бургас
Още се чудя кой е този Рефан, който си взех /номерът е 339/. Мисля, че ми мирише на новия Мон Блан Лейди Емблем.... newsm78 Той е нещо такова, но има още доста подобни....Не съм пробвала новата червена Модерна муза - виждам, че и в нея има такава комбинация от рози и червени плодове, но ми струва, че ще е по-тежка, а този е доста свеж... Thinking

# 311
  • Бургас
Странно,сега пак го погледнах,най-долу на шишенцето/от предната страна/ пише 50м,а от страни телефон,и град Русе,явно там им е централния офис,производство Турция/Бурса/,вносител Баргело.Аз почти не намирам разлики KDS в имитациите и то Рефанските,много ми напомнят една на друга чак се ядосвам.Ивче,ориентирай се към някой от звездните парфюми,на Бритни Спиърс и Марая Кери са много хубави,но са над 20лв Peace

# 312
Bright Crystal, разгледах ги в нета и цените ми се виждат огромни ... #Crazy над 50лв за парфюм това е лудост Rolling Eyes

# 313
KDS, какъв аромат е Modern Muse Estee Lauder, който го имат Баргело?

Относно писанията за Рефанската Еуфория...аз съм тази, която най-много я е хвалила тук, наред с техния Ескейп.

При мен Еуфорията направена с капки две към едно е изключително трайна.

Единственото, което ми идва като обяснение е, че може да е някаква партида, която да не  ок. Преди много години, когато си купувах техния Адикт, когато той беше добър, защото сега не ми харесва...Тогава веднъж ми се случи да има разлика в аромата и никаква трайност...След време като отидох да си взема отново, пак всичко си беше ок...

# 314
  • Бургас
Влез в parfimo.bg и виж ароматите  на Елизабет Арден,те са в по- ниски ценови клас,но са разкошни,ако и те ти идват скъпи вече не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт