Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Nini7, аз също тествах Le Jardin de Monsieur Li, но пък на мен нещо не ми допадна. Confused
Бамбукът го пробвах преди и го харесах. В момента имам от версията на Рефан, но не съм имала възможност да тествам и да сравнявам с този на Парфен.
Ще трябва да я пробвам тази Олимпея по-сериозно.  Thinking За нея преобладават положителни мнения, а аз май не я дооцених. Прецених, че е сладък аромат и имам достатъчно такива, но ... ще поправя  пропуска.  Peace
Аз тествах повечето от нишовите им предложения. Оригиналите не познавам, но от парфенските предложения има много оригинални и интересни аромати.

# 556
  • BG-DE
 magicjo, и на мен Le Jardin de Monsieur Li  не ми хареса, ще ми е интересно да споделиш твоето мнение за Олимпеата на Парфен, защото на мен ми се видя, че има доста голямо разминаване с оригинала (рефанската е с пъти по-добра) но нещо напоследък имам чувството, че носът ми ми играе номера  Sad

# 557
  • Бургас
И аз съм замислила да направя паралелен тест Рефан/Парфен на няколко парфюма. Само,че малкия звяр трябва да е в настроение   smile3541 Повече от 5минути не мога да се задържа в магазин с нея  Crazy

# 558
  • Бургас
Подкрепям мнението на Менерва,Парфенската Олимпеа е доста дълечна,Рефанската е на светлинни години напред. Peace

# 559
  • София
Утре ще пробвам и аз и ще пиша и своите впечатления.  Peace

# 560
Вчера търсих в два Елитиса Манифесто на Роксан, но го нямаше изобщо като номер.  Crossing Arms къде мога да намеря във Варна Парфен?  Баргело само в Кауфланд до Мол Варна ли има?  Приемам още предложения за тежък, зимен парфюм с голяма трайност.... 

# 561
  • Варна
Вчера търсих в два Елитиса Манифесто на Роксан, но го нямаше изобщо като номер.  Crossing Arms къде мога да намеря във Варна Парфен?  Баргело само в Кауфланд до Мол Варна ли има?  Приемам още предложения за тежък, зимен парфюм с голяма трайност.... 
Във Варна няма Парфен. Баргело има само в Кауфланда до Мол Варна.
За силен и траен парфюм мога да ти предложа Нощния трезор на Ланком - Рефан с капки 2 към 1 капки към парфюм. Манифестото на Рефан си е много добро и Олимпеята - също, с двойна доза капки са доста трайни. При мен даже и с капки 1 към 1.

# 562
  • Karlovo
Алетеа може да видиш Черния опиум, той е подобен на Манифесто ,но по тежък .
Дами ще ми е интересно да прочета мнението ви за http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-701.html  .Това беше първата имитация която взех ма Рефан .Много си го харесвам, в началото е много силен,но след това става много нежен (след около 3-4 часа имам предвид ). Мирише до изпиране при мен ,но не първоначалния аромат ,а този нежния. Ама какво обяснение ударих. Не мога да опиша аромата .

# 563
  • Бургас
Скрит текст:
Подкрепям мнението на Менерва,Парфенската Олимпеа е доста дълечна,Рефанската е на светлинни години напред. Peace

Аз не познавам оригинала, просто тук много го коментирахте и ми стана интересен като аромат. Peace

# 564
  • Бургас
Момичетааа,Bi-es са изимитирали Коко Ноар на Шанел,за всички,които обичат този парфюм,дано са го направили добре,че Рефанския е гавра.Ето още парфюми от тях-Bi Es Love Forever Green EDP-Donna Karan - Be Delicious Women,Bi Es Love Forever White EDP-Donna Karan - Be Delicious Fresh Blossom,Bi-es Black Glam EDP-Chanel Coco Noir ,Bi-es Fabio Verso Entusiasmo for woman EDT-Calvin Klein Euphoria ,Bi-es Les Fashion Stiletto EDP-Guerlain La Petite Robe Noire,Bi-Es Viva La Vida EDP-Lancome La Vie Est Belle.Остава да разберем как са ги направили. Heart Eyes

# 565
  • Чукарландия
Момичета, знае ли някоя от вас Cote d'Azur Boston Moon White Night на кой парфюм е имитация? Hug

Може би Boss Jour Pour Femme Hugo Boss или бъркам? Rolling Eyes

# 566
  • BG-DE
Да, на Бос Жур е, поне тук така го определят http://beautycosmetic.biz/cote-azur-boston-moon-white-night-edp-p-11019.html  Peace

# 567
  • Бургас
Oт COTE D' AZUR Cote d' Azur-Verse Green-Versense Versace,Cote d'Azur Beautiful Body-Burberry Body,Cote d' Azur Boston Moon White Night- Boss Jour Pour Femme,Cote d' Azur Boston Moon-Boss Nuit Pour Femme,Cote d'Azur Moon Black-Femme De Mont Blanc,Cote d'Azur New Woman-DKNY Women,Cote d'Azur Sexy Secret- Victoria's Secret-Angel,Cote d'Azur Vanessa Woman-Valentina-Valentino,Cote d' Azur Hyeres-Hermes Jour d'Hermes,Cote d' Azur Desire Gold Dark-Docle & Gabbana The One Desire,Cote d' Azur Highline Fresh-Tommy Hilfiger-Flower Violet,Cote d' Azur-Hypnosis-Lancome-Hypnose,Cote d; Azur Everyday Light-Calvin Klein Euphoria Crystalline,Cote d' Azur Goya-Gucci by Gucci,Cote d' Azur-Ideal/това най-вероятно е на Армани-Idole/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 568
Момичета, аз ли нещо съм се сбъркала или в магазина на Рефан на Тунджа нещо са оплели - не знам. Вчера си взимам Далия Дивин, и давам едно мое шишенце да ми налеят. Днес пръскам и - аромата по-скоро ми бие на една Каролина Ерера, която си бях взела миналата година, но номерът й не беше 337. Нищо общо с това, което ми дадоха като тестер!

# 569
  • Чукарландия
Благодаря момичета! bouquet

Изчерпателни, както винаги! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт