Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, благодаря ви  allforone, Bright Crystal, magicjo, Menerva за споделеното мнение  bouquet. Вчера си пръснах на китката в 12:00 часа и днес 07:30,все още усещам лек мирис на парфюма. За мен е с голяма трайност, което е учудващо за моята кожа. Много малко парфюми и тоалетни води са трайни върху мен. Когато имам възможност ще видя и конкуранцията за Поем. Хубав ден!

# 631
Добро утро и от мен! Можете ли да ми кажете, добра имитация на мъжки парфюм по възможност на Ди енд Пи. Хубав ден Simple Smile

# 632
Добро утро и от мен! Можете ли да ми кажете, добра имитация на мъжки парфюм по възможност на Ди енд Пи. Хубав ден Simple Smile

Сподели какъв тип мъжки аромат харесваш.
Ди енд Пи имат доста добри.

Взимала съм многократно са мъжа ми и за синовете ми, както и за подарък.

Бих отбелязала, че са им доста добри всички версии на Lacoste...Lacoste Red, Lacoste essential, Lacoste Challenge.

Tяхната Aqua di Gio е абсолютно идентична за мен с оригинала.

212 men на Carolina Herrera e много добре направен. Има съвсем леко разминаване при развитието на фона на оригинала, но е доста близък и супер траен.

Версията им на Terre D'Hermes е изключително близка до оригинала и много трайна.

Мъжкият им Angel- T. Mughler е много добър.

Cool water- Davidoff е класически тип мъжки аромат. Изключителна трайност!!!

Има и един много елегантен тип парфюм Polo Blue- Ralph Lauren- изимитирали са го много добре.

Като се замисля, може би не съм впечатлена от това, което съм пробвала от версиите им на мъжките Issey Myake.

Пропуснах да отбележа, че така любимият на мъжете One million- P. Rabanne са го направили добре, но версията на Ди енд Пи почти по нищо не се различава с Рефанската версия. И трайността и на двете версии е идентична, само дето Рефанската е наполовина по-евтина. Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 13:33 от allforone

# 633
Черният опиум кой номер е при Рефан?

# 634
  • Бургас
038 - Black Opium/ YSL

# 635
# 636
Благодаря Allforone за добрите идеи, за мен е важно парфюма да не е сладникъв или прекалено тежък.

# 637
Благодаря Allforone за добрите идеи, за мен е важно парфюма да не е сладникъв или прекалено тежък.

В такъв случаи си насочи повече вниманието към версиите на Lacoste, Cool water- Davidoff и Polo blue- Ralph Lauren.

Red, white and blue, пак на Ralph Paluren, също е страхотен парфюм- не е сладникъв и не е тежък, но не винаги го имат.

Сподели ни като вземеш на какво си се спряла.  Simple Smile

# 638
Голямо мислене пада, разглеждам каталога на Ди енд Пи и много ми хареса описанието на Д5 (за мъже), но в списъците не го намирам и не знам на кой парфюм е имитация  newsm78

# 639
Голямо мислене пада, разглеждам каталога на Ди енд Пи и много ми хареса описанието на Д5 (за мъже), но в списъците не го намирам и не знам на кой парфюм е имитация  newsm78

D5, сега погледнах в каталога им, който имам. Това е Calvin Klein Be. Той е малко унисекс, преди години си го бях взимала аз. Хубав е, но не е типичния аромат за мъж.

# 640
Онзи ден взех на Роксан - Лайт Блу класика ...много съм доволна Simple Smile
И на Парфен - Черния Опиум

# 641

D5, сега погледнах в каталога им, който имам. Това е Calvin Klein Be. Той е малко унисекс, преди години си го бях взимала аз. Хубав е, но не е типичния аромат за мъж.

Отказах се от него, щом е така. Искам мъжествен парфюм. Чудя се дали да не заложа на Уго Бос, поне аромата ми е познат и няма да има изненади. Притеснявам се, дали мъжа ми ще хареса избора.  newsm78 newsm78 newsm78 Не знам на какво да заложа.

# 642
  • Бургас
Не разбирам защо държиш да е на ДП,на Рефан има доста добри мъжки аромати.Ето ти един доста секси и възбуждащ парфюм-Armani code sport.Ето ти още един Armani Code-и двата парфюма са много харесвани от момчетата/мъжете/ около мен,а и не само. Peace

# 643
Не разбирам защо държиш да е на ДП,на Рефан има доста добри мъжки аромати.Ето ти един доста секси и възбуждащ парфюм-Armani code sport.Ето ти още един Armani Code-и двата парфюма са много харесвани от момчетата/мъжете/ около мен,а и не само. Peace
Ами понеже от прочетеното тук останах с впечатление, че са по- добри от Рефанските. Предложете хубави мъжки аромати на Рефан.

# 644
Привет, парфюмни! Повече от месец бях на място, където не беше удобно да пиша, заради специфичността на клавиатурата и така ми домъчня за всички вас.  Crazy
Но през това време се сдобих с две нови парфюмни имитации и сега ще опитам да ви ги опиша. Първата е аромат на ЛИДЛ, който е копие на Жадор на Диор (донесоха ми го от Испания, северната част на страната , не знам дали го има в българските магазини от веригата, просто защото в Благоевград и близката околност няма такъв магазин). Та ароматът си е откровено цветен - има бели цветя, роза, ванилия и мускус. Но не е сладък, а гушлив и уютен, подходящ за пролетта според мен или за по-топла есен.
Другата имитация е Енви ми на Гучи. Него категорично бих определила като съблазнителен, провокиращ аромат, дори сексапилен. Wink Съчетание от цветни и плодови нотки, като аз улавям розов пипер, жасмин и божур. Имитацията е пак от Испания, така че няма как да мога да ви я препоръчам. Отново с умерена сладост, много женствен. Подходящ за пролет-лято.
Така ми липсвахте........... Party

Общи условия

Активация на акаунт