Лидл ::72::

• 73 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Стана ми интересно за замразените плодове. Заглеждали ли сте съдържанието - захар и други вредни Е-та има ли?
Това нали са просто замразени плодове - каква захар и Е-та търсиш там !?
 Не намирам логика - но човек се учи докато е жив - пояснете ми.
 Например ,ако продукта е бланширан и за запазване на цвета е ползвана лимонена киселина - тя може да е вид добавка. Инак - как се влага Е-то там.

# 436
Имам във фризера един пакет замразени плодове, най-вероятно им е изтекъл срока на годност, но ще погледна какво съдържат...
Скрит текст:
Скрит текст:
само да ми изсъхне лака Embarassed

Съдържат само дълбоко замразени плодове в променливо съотношение! Без захар, без Е-та...нищо друго.
Те затова са доста киселки, амо имаше захар или глюкозо-фруктозен сироп, нямаше да е така..

# 437
teta75  bouquet Благодаря

# 438
Предпочитам да са кисели отколкото със захар и е-та. Ще ги пробвам, могат да се гарнират и със заквасена сметана, която обожавам. Лидълската на Пилос а препоръчвам.

# 439
  • Sofia
Плодовете е важно да са замразени шоково и абсолютно свежи. Тогава са ок замразените такива.
ОбаааааЧе... ако са попреседели (да не говорим започнали и нещо...) преди замразяването...  Whistling  Та там би имало проблем. Пък то няма как да се знае... и те така.  Mr. Green
И аз не знаех (нали ми е далече, сумати неща пропускам в редките ходения) за замразени плодове, ще ги потърся и разгледам... все чета етикети, ох...  Whistling  
Освен вишни (които винаги си замразявам сама) по принцип не уважавам много други плодове замразени...  Wink

# 440
Идея нямам какво съдържат, прехвърлям ги в кутии от сладолед, но вече са ви отговорили. А пък за това как се справям с киселия вкус, освен мед, добявям и канела, стафиди и кокосови стърготини, всичко от Лидл, особено стърготините са супер, и така става доста приятно на вкус. Може и банан.

# 441
Пролетта ги разбивах в чопъра с кисело мляко - като сладолед за детето. Наръсвахме и смлени орехи или бадеми.
Нямат вид на развалени, избутели/почернели...според мен са ок.
Слагала съм и в мъфини.

# 442
  • на Мелмак
Аз така , четейки съдържанието на прясна кайма от теле сукалче в Лидл , разбрах , че месото всъщност е 80% , а другите 20 са разните му там други работи и така, вече втора година от там не купувам нищо месно  , освен пиле Дюк  Grinning

# 443
Аз си замръзва сама малините и капините, вземала  съм само веднъж от лидъл и са толкова кисели като домашните. Morena, може ли да ми напишеш на ЛА как ги замръзяваш вишните, аз съм пробвала с череши и не се получи.

# 444
Аз така , четейки съдържанието на прясна кайма от теле сукалче в Лидл , разбрах , че месото всъщност е 80% , а другите 20 са разните му там други работи и така, вече втора година от там не купувам нищо месно  , освен пиле Дюк  Grinning
Ами на други места просто не пише и си купуваш - та значи вредна е прекалената информираност мисля аз Grinning

# 445
Аз по принцип кайма купувам веднъж на високосна. Мелят почти навсякъде, а и цената е една и съща. Дори и нищо добавено да няма, логично е, че е от месо, което се е позастоятло ..

# 446
А в месото какви неща се съдържат и с какво са хранени или лекувани животните идея си нямате просто.

# 447
  • Щастлива мама на 3 слънца
Може ли отзиви за кухненския робот ?

# 448
А в месото какви неща се съдържат и с какво са хранени или лекувани животните идея си нямате просто.
Може, но ако мога да спестя нещо, ще го спестя. Разбира се, всеки е свободен да мисли по друг начин.

# 449
Може, но ако мога да спестя нещо, ще го спестя. Разбира се, всеки е свободен да мисли по друг начин.

Кое си спестяваш -не разбрах . Просто откъдето и да е закупено месото няма никакви гаранции какво е . Дори и домашното - там пък масово се храни със смески вече - а те пък какво съдържат не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт