РУСЕнска тема-есенно зимно ноктюрно

• 43 614
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Аз лично съм доволна от д-р Алексиева. Има голям опит и знания и доста разбира. При нас тя откри истинската диагноза, която се оказа по-лека, от тази, кяото други доктори ни поставиха.

# 646
# 647
БожеееееЙ, Инженера пътна инфраструктура да си ритне дипломата някъде.
Десен завой за качване на Международното в коя да е посока ще бъде Сървайвър за някои.
Напират и едни други думички, ама хайде  Mr. Green

# 648
  • Русе
  newsm78
Мисля, че тук нещата вече биха могли да са само резултат на смущения, психични смущения, граничещи с някои крайни фази. Впрочем не знам какъв чай пият тези хора, да не е от оня дето не е точно за пиене  Grinning.

# 649
  • Русе
Като минавах от там след обяд ги слагаха. Приличат на щайги за риба обърнати на обратно. Като ги начупят след 2-3 дни ще се види каква ще е "красота". Преди колко време правиха велоалеите? вчера провиха ПАК маркировката - онази грозната червена простотия. Е някой трябва да взема едни пари регулярно.
В първия момент помислих, че ще има рали в събота и неделя или някакво такова мероприятие и слагат нещо временно - като прочетох - онемях.

# 650
Аз отново нямам думи за промените - просто създават предпоставки за нарушения и рискуват животи!

# 651
Здравейте, казаха ми че в района около гарата имало някаква баба която гледала в тях. Някой знае ли къде точно се намира или адреса и Simple Smile

# 652
  • Русе
 Повечето баби, специално до гарата гледат във тях, основно сериали....
 Ако не вярвате на такива работи, защо ще ходите, а ако вярвате как си поверявате собствения сериал на чужди зрители  Confused.

# 653
Повечето баби, специално до гарата гледат във тях, основно сериали....
 Ако не вярвате на такива работи, защо ще ходите, а ако вярвате как си поверявате собствения сериал на чужди зрители  Confused.

Само за баби гледачки не се е питало тук  Mr. Green

# 654
аааа питало се е  #Crazy

# 655
  • Русе
Аз за баячки имам спомен само да се е питало Thinking

# 656
E, защо пък да не се пита за баби гледачки?! То като е на зор човек.
Само че аз не зная да има до гарата
Знам за Румяна Ковачева в "Еваса" и за Яким Петров до "Рига".
.

# 657
Разбира се, че няма лошо да се пита, просто ми стана смешно. Но като се замисля, не се знае на кой какво му е и поради каква причина може да се наложи.
Има такива надарени хора със способности, но мошениците са много повече.

# 658
  • Русе
  И ако приемем, че вярвате в способностите им, което е очевидно, откъде сте сигурни, че тези способности ще се използват само във ваша полза  Simple Smile?

# 659
Някъде в къщите по Стефан Стамболов имаше баба гледачко-баячка. Информацията ми е от преди много години (7-8), но само това знам. Може да се нарече в района на гарата.

Общи условия

Активация на акаунт