The Walking Dead - 16

• 23 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Някой трябва да направи списък кой кой е и как евентуално е умрял. ooooh!

# 451

Никълъс е оня мишок, който се самоуби и Глен падна с него. Mr. Green

Чакай малко. Не съм такава забравана  Laughing Никълъс ми е пресен още в главицата.
Герои, които не се задържат много бързо ги забравям. Ама нали умря брутално и бързо се сетих.

Някой трябва да направи списък кой кой е и как евентуално е умрял. ooooh!

Направо  Joy

# 452
Ми то с такива дементни зрителки няколко списъка трябва да се правят. Crossing Arms

# 453
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
И Ноа му го краде. Изобщо, не му е сефте.  Mr. Green

Е, да, забравих за Ноа Simple SmileКаква обидена физиономия извади тогава Sad Почти го остави да го оглозга бродещия заради това, представям си тези като ги хване, че му свиха и мотора  #2gunfire

# 454
  • BG
В промото за 7 еп дадоха един в гръб, който вадеше пистолет, с кафява риза, мисля си, че може да е  Глен.

# 455
По съфорумски би било да се даде линкче и да се посочи секунда, ей така колегиално да се каже, да се спести малко време на едно 20-ина човека  Tired

# 456
Ейййй, мрънкало до мрънкало в тая тема, начи!  hahaha hahaha hahaha

# 457
  • на кого му пука
Заповядай!Около 10 сек.Обаче е прекалено чист за да е Глен.

А не се ли споменаваше че актрисата на Саша е бременна и се очаква да я умрат?

# 458
Тя роди отдавна. Simple Smile И Алана скоро роди.

Не мисля, че е Глен...

# 459
Случи  Hug

Пуцуне, smile3534
досадно е да се рови от тел-а, не е толкова сложно да се мисли малко и за другите

# 460
Не е Глен. Много е едър.

# 461
  • BG
По съфорумски би било да се даде линкче и да се посочи секунда, ей така колегиално да се каже, да се спести малко време на едно 20-ина човека  Tired
Извинявам се за липсата на  линк, но през таблета няма как да дам в момента. И пак от  промото се вижда, че Рик оглежда кръвта от процепа на оградата, да не би пък да е човешка, макар че не виждам как някой жив би стоял на първия ред на чакащите да влязат ходещи.

# 462
  • София
Заради Никълъс умря. Бяха заклещени между стъклените врати...

Никълъс е оня мишок, който се самоуби и Глен падна с него. Mr. Green
Това падане с прегръдка (и то с човека, който искаше да го убие) ми беше много странно и нелеп начин да отстранят един от най-силните герои...?! ooooh!

# 463
Не го прегръщаше от любов, опитваше се да му поречи да падне. Инстинктивна реакция, предполагам.

Бумъре, мое па не само ти да цъкаш от телефон, де, глей ква си.  Mr. Green

# 464
  • на кого му пука
Любов, инстинкт,все тая.Много скапана сцена беше.Глен си беше силен играч от самото начало.Можеше нещо по-така да му сглобят.НЕ СЪМ ДОВОЛНА! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт