ЛОНДОН - 8

• 103 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Билетите, които предлагат уиз не са с опрелен час. Може да се ползват за произволни часове и дати. За мен беше удобно - 20мин след кацането бяхме в автобуса. Иначе не помня цените. Помня че беше по-изгодно от това да ги купим от гише, ама колко ... не помня.

# 91
  • София
Цените за трансфера закупен от Wizz Air, Лутън - Лондон - Лутън беше 15 лири/в момента не мога да кажа/.
Това е от февруари 2014 г. когато станаха партньори на National Express.
Но в случая става въпрос за доста по-ниски цени, които са възможни.
Цените закупени директно от National Express играят и падат до 5 лири в посока.
Ние сме пътували две посоки 14 лири, съответно 5 и 8/има 1 лира такса/.
Но в случая говорим за цени от 2 лири, разликата е огромна.

# 92
  • София
Наистина не помя точно платихме. Може и 15 лири да е било.

# 93
Здравейте!
Между 4 и 6 декември посетихме предколедния Лондон.
Пътувахме с Wizz air с ранния полет в петък и последния в неделя.
Малко е изтощително, но пък се събират почти 3 дни за разглеждане на града.

От летището в Лутън пътувахме с автобус на National express, като билетите закупихме през сайта на EasyBus.Автобусите разполагат със седалки за деца.
При следващото ни пътуване, сме решили да си вземем билет до автогарата Golders green.Това е първата спирка на автобуса след влизането му в Лондон.От там до Бейкър стрийт в задръстванията ни вози почти един час, а се оказа че на  Golders green има станция на метрото ( 3 -та зона).
Задръстване имаше и в неделя вечерта около 17.30 - 18.30 часа.

Един интересен за малки и големи момчета музей - на Джеймс Бонд- коли, мотори, лодки и всевъзможни други реликви от филмите за агент 007.
http://londonfilmmuseum.com/home/?moveto=.exhibition
Намира се на Ковънт Гардън.
Има ги вече и колите от последния филм - Спектър.

Последното, което бихме искали да споделим е прекрасния маршрут за пешеходна разходка от Лондонското око до Тауър бридж по южния бряг на Темза.В момента има и коледен базар.
Най- евтините сувенири намерихме при тази разходка - на южния край на Лондон бридж има едно павилионче, където магнитчетата и ключодържателите бяха по 1 лира.

# 94
Здравейте,
 и нашите билети до така мечтаният от мен Лондон, вече са факт. Записвам се, да ви следя и се връщам да чета, за да направя програмата. Най-трудно ми се вижда оправията с транспорта, но се надявам да се справим

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 10:22 от Brrrrrr

# 95
Момичета, взех си билети от по 8 паунда посока до НюКасъл с мегабус, а сега ще си взема от летището до Виктория Стейшън. Но тъй като за първи път ще летя със самолет, може ли да ми кажете, като кацам в 7, какъв е шанса да си хвана автобуса в 7;25 от летището на Лутън за Виктория Стейшън?

# 96
  • София
Не съм момиче, но ако това не ти пречи мога да отговоря на въпроса ти Simple Smile.
Шанса ти да хванеш автобуса е напълно реален ако нямаш чекиран багаж, а си само с ръчен Peace

# 97
*И момче, хихи

Мерси много!

# 98
Момичета, взех си билети от по 8 паунда посока до НюКасъл с мегабус, а сега ще си взема от летището до Виктория Стейшън. Но тъй като за първи път ще летя със самолет, може ли да ми кажете, като кацам в 7, какъв е шанса да си хвана автобуса в 7;25 от летището на Лутън за Виктория Стейшън?
За Мегабус проверете откъде тръгва. Тази година ги ползвах от Виктория за Оксфорд и спирката им беше извън Виктория.

# 99
Queen, ще проверя, аз ще имам време в Лондон преди това, така че ще разуча кое от къде тръгва Simple Smile

# 100
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, не знам дали тук е мястото, искам да питам дали проверяват стриктно чекирания багаж в British Airways? Искам да взема от БГ към Лондон 4-5 литра ракия и 3 литра вино за баща ми, може би ще са 4 бр бутилки общо. Друг път съм взимала най-много 3 литра в една бутилка и е нямало проблем, даже е нямало следи от отваряне на куфара.  Embarassed

# 101
  • Milano
Благодаря Блед за информацията за Нешънъл Експрес (промоционален код).

Регистрирах се след поста ти и вчера получих промоционален код за 25% отстъпка, използвах го за закупуване на трансфер от летището.

Погледнах вчера в списанието на Уиз за цените на трансферите.
От Лутън до Лондон - 13 паунда. Имаше някакви промоции, ако пътуваш уикенда 10 паунда и т.н.

Направи ми впечатление, че цените на билетите за трансфер които предлагат за миланските летища са с 2 евро по-скъпи в сравнение с тези на гише (автобус).

Останалите компании ги предлагат на една и съща цена с превозвача, т.е. още един минус за Уиз.

# 102
  • София

Дилянка, използвай опцията да минеш с международен паспорт сама през новата им електронна система, спестяваш много време. Самолетът по принцип винаги пристига по-рано, при условие че излети на време. Така че има реален шанс да успееш.

# 103
Страхотно, благодаря!

# 104

Дилянка, използвай опцията да минеш с международен паспорт сама през новата им електронна система, спестяваш много време. Самолетът по принцип винаги пристига по-рано, при условие че излети на време. Така че има реален шанс да успееш.
Извинявам се, но да попитам каква е тази нова електронна с-ма и как се действа?

Общи условия

Активация на акаунт