ЛОНДОН - 8

• 103 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Може ли някой пътувал на скоро да даде информация какви са цените на място на Лутън за трансфер до Лондон, до Виктория?
Питам, защото от две седмици всеки ден следя цените и ми се струват високи. С изибус за двама възрастни ми излиза най-евтино - 13.90 паунда, но там съществува проблемът, че трябва да си подсигуриш столче за бебе, а не ми се носи и стол, наред с количката. С Нешънъл експрес ми излиза 35 паунда. То тогава по-добре да си закупя трансфера на Уиз, който е 45 евро. За това се интересувам от цените на място. Ако са горе-долу около 35-40 паунда за двама, да си закупя от там.

# 256
Може ли някой пътувал на скоро да даде информация какви са цените на място на Лутън за трансфер до Лондон, до Виктория?
Питам, защото от две седмици всеки ден следя цените и ми се струват високи. С изибус за двама възрастни ми излиза най-евтино - 13.90 паунда, но там съществува проблемът, че трябва да си подсигуриш столче за бебе, а не ми се носи и стол, наред с количката. С Нешънъл експрес ми излиза 35 паунда. То тогава по-добре да си закупя трансфера на Уиз, който е 45 евро. За това се интересувам от цените на място. Ако са горе-долу около 35-40 паунда за двама, да си закупя от там.

Как са цените на такситата?

# 257
азиа_asia -права си разбира се. Ние в Лондон бяхме в Източен Лондон, където е пълно с имигранти, но затова пък и с всякаква като националност храна и в тази връзка смятам, че мястото не беше никак лошо- на 5 мин. от знаменитата Брик Лейн. Само, че тази венеция ни беше представено по-скоро като нещо хубаво, което се е превърнало в гето /думата май не ме е правилна  newsm78/.
Както и да е на мен Лондон навсякъде ми харесва!

Зорчи, и Брик лейн за много хора е африканско и бангладешко гето, на мен обаче ми е много интересно  и намирам че там е истинският Лондон а не на Трафалгар скуер или Пикадили, Лондон отдавна е мулти-култи град и може би това е причината да е най-най Simple Smile

# 258
  • Пловдив
Момичета опитвам се да купя билети за трансфер от сайта на Greenline, обаче стигнах до плащането, а никъде не ми даде възможност да избера ден и час за автобуса. Някой може ли да помогне  Hug

# 259
На мен Little Venice не ми е най-любимото място в Лондон и не бих го сравнявала с Амстердам, но това е лично мнение. Вероятността да срещнете имигранти или наркопласьори тук е абсолютно същата като вероятността да ги срещнете в кой да е друг район в Лондон  Peace
Бих препоръчала Richmond и Richmond Park - районът е около реката и има доста заведения разположени около реката (снимка ). Паркът е най-големият кралски парк в Лондон, има свободно разхождащи се елени и е много приятен за разходка. Центърът на Richmond е много приятен също. Като цяло районът ми напомня на нашите морски градини.

Ако се съмнявате дали да посетите даден район - разгледайте снимки в Гугъл, помага доста и дава представа какво точно ще видите Simple Smile

# 260
Момичета опитвам се да купя билети за трансфер от сайта на Greenline, обаче стигнах до плащането, а никъде не ми даде възможност да избера ден и час за автобуса. Някой може ли да помогне  Hug
мисля че за 1 билет
Description
Valid on any journey at any time, boarding point must be selected at time of ordering.
а за отиване и връщане
Description
Return journey must be made within 3 months of outbound journey. Boarding point must be selected at time of ordering. Ticket is valid at any time.
Но провери за точно твоя тип билет какво уточнение има

# 261
  • Пловдив
Много благодаря. Моят билет е отиване и връщане, явно датата и часа не са фиксирани, обаче и спирката на качване и слизане не мога да избера. Искам Бейкър стрийт, а ми дава само Лутън- Виктория и обратно.

# 262
  • София
Много благодаря. Моят билет е отиване и връщане, явно датата и часа не са фиксирани, обаче и спирката на качване и слизане не мога да избера. Искам Бейкър стрийт, а ми дава само Лутън- Виктория и обратно.

Спират на Бейкър стрийт.Кажи на шофьора,че искаш да слезеш на тази спирка и той ще ти извести:))

# 263
  • Пловдив

Спират на Бейкър стрийт.Кажи на шофьора,че искаш да слезеш на тази спирка и той ще ти извести:))
Повече ме притеснява дали ще мога да хвана автобуса от Бейкър стрийт на връщане като това не ми е упоменато в билета.  newsm78

# 264
  • София
След последните ми пътувания не бих рискувала с Бейкър стрийт.Автобусите тръгват със закъснение и препълнени от Виктория.

# 265
Здравейте,
За да се възползваш от 2 в 1 офертите с карта от железницата какво трябва точно да направя?

1. Да си купя 7-дневен травъл кард зона 1-3 (таклава ми трябва)
2. Да разпечатам предварително ваучер зая интересуващата ме атракция
3. Тук ми е въпроса - да си купя на място билет за атракцията или може и онлайн предварително?

# 266
  • Варна
Хотели Hilton имат намаление  в момента  и излизат много изгодно. Много ме е яд , че запазих друг хотел , защото ми беше писнало да търся. Ако някой го интересува   директно  в сайта на  хотелите.

# 267
  • Пловдив
След последните ми пътувания не бих рискувала с Бейкър стрийт.Автобусите тръгват със закъснение и препълнени от Виктория.
Ти съвсем ме отчая  ooooh! Аз затова се насочих към Грийн лайн, че уш били с по-добра организация и по-празни (така споделяха момичетата в темата). Апартаментът, който сме наели е на една спирка от Бейкър стрийт. Притеснявам се, ако на отиване слезем на Бейкър стрийт, а на връщане го хванем от Виктория, как да намеря от къде точно тръгват  newsm78

# 268
ЗДравейте,нахлувма в темата за Лондон, защото лятото мислим да го посетим.
Аз отивам с цел по принцип-да посетя двореца Хамптън корт,/ тъй като съм голяма фенка на Тюдоровата епоха и имам специални интереси в тази област/
Голямо желание имам да видя и прочутата Тауър, където са обезглавили сума ти народ.
И изобщо всички дворци, които се намират в Лондон и са били някога рециденции на Тюдорите.
Някой ако е ходил и знае подробности ще се радвам да разкаже.
И като цяло за три-четири дни какво е най-добре да бъде посетено в Лондон, най-общо, освен обичайните Бъкингамски дворец, Абатството и прочие.  Simple Smile
Благодаря предварително на тези, които ще ме насочат.
Приятен и весел ден!

# 269
  • Пловдив
Момичета, магазините по търговските улици  до колко часа работят през седмицата и в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт