Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 013
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 450
Falona , аз съм като швейцарски часовник с тайминга , ти трябва да презареждащ с Duracell (hug) Wink x

# 451
Falona , аз съм като швейцарски часовник с тайминга , ти трябва да презареждащ с Duracell (hug) Wink x

Laughing bouquet

# 452
Тая тема съвсем се е напълнила с глупостите на Сирена/Мамасита. Крадли на мъже били старите моми. По-скоро някоя сама с дете ще бърза да се обзаведе с нов татко за детето си, отколкото някоя стара мома да си търси мъж с "багаж".

# 453
Faiona , извинявай че съм объркала ника ти , без очилата съм , не е умишлено Peace

# 454
Моя приятелка роди на 37 ... Какво да очаква?

А, въобразяваш си, след 30 не може да се ражда, или поне трябва да е със сериозни проблеми, водещи до криза на идентичността и съжаление за пропиляното време. Иначе просто не е честно спрямо сколасалите по-рано, които и кариера нямат и деца трябва да гледат на всичкото отгоре.

# 455
Тая тема съвсем се е напълнила с глупостите на Сирена/Мамасита. Крадли на мъже били старите моми. По-скоро някоя сама с дете ще бърза да се обзаведе с нов татко за детето си, отколкото някоя стара мома да си търси мъж с "багаж".

Права си .... виж темата "аз съм любовница " или нещо от сорта беше Simple Smile

# 456

А, въобразяваш си, след 30 не може да се ражда, или поне трябва да е със сериозни проблеми, водещи до криза на идентичността и съжаление за пропиляното време. Иначе просто не е честно спрямо сколасалите по-рано, които и кариера нямат и деца трябва да гледат на всичкото отгоре.

Леле , горката ми приятелка ... Та и близнаци има , и кариера и работи , докато ги гледа .... Направо се е оклепала отвсякъде , но може и да е дръпнала на метамфетамина   ooooh!
Това за breaking bad ще се окаже вярно или ....

# 457

Леле , горката ми приятелка ... Та и близнаци има , и кариера и работи , докато ги гледа .... Направо се е оклепала отвсякъде , но може и да е дръпнала на метамфетамина   ooooh!
Това за breaking bad ще се окаже вярно или ....

Ся ще кажеш и че готви, а не са на аламинути у тях и край, минимум на хероин.

# 458
Ааа ... За готвенето не знам , ще я питам Simple Smile
Сигурно мъжът е отговорен за това "изключително " постижение .!!! Срамота !! Пропуснала е да се регистрира в бгмамма , за да е в редиците на перфектните ... Срамота , жива да я ожалиш!

# 459
Тц, не не става, трябва мъжа да работи, а ти да правиш баници с три вида плънка и да тъчеш ръчно килими, кво е тва безобразие, изобщо не се получава, не. Не е правилно изобщо.

# 460
Siren of the Titan , моля те синтезирай причините , които определят тезата ти за раждане преди 30г. . Да не би да имаш предвид идеята за създаване на "чиста раса"... дано съм се изразила правилно , че ще ме изядат с парцалите Praynig

# 461
Тц, не не става, трябва мъжа да работи, а ти да правиш баници с три вида плънка и да тъчеш ръчно килими, кво е тва безобразие, изобщо не се получава, не. Не е правилно изобщо.

Понеже жената имало смисъл да работи и да прави кариера, само ако може бързо да натрупа някакво състояние, което да ѝ позволява да не работи, да попитам, на колко от тия неработещите или основно издържани от мъжете си жени, мъжете им са натрупали достатъчно такива пари, че да спрат да работят? Щото май те нямат особен избор дали да работят.

# 462
просто от даден момент нататък-30г-ставаш смешен да се грижиш само за собствения си задник,докато другите хора са с истински отговорности-брак и семейство.Освен това ставаш себичен и егоистичен с куп гадни навици и неспособен на компромиси за своя уют.Несериозно и смешно е дури страшна мома или вол на 30 да води тийнеджърски разговори в офиса за гаджета,приятели и т.н.Аз това го правех на 15г.

# 463
  • София
Е, то и аз съм ставала смешна в очите на чалгаджиите с мнението си за чалгата, ама мнението на чалгаджиите нали... не е нужно да продължавам. Та така.

# 464
Чакайте сега да се уточним, след 30 ама включително ли е това? И щом  семейството и децата са единствените отговорности, които може да имаш,  да се разберем, ако имаш брак, но нямаш деца, това семейство и отговорност ли е, или пак си безотговорен и смешен? А правописа кога се предполага да го научиш, щото на 15 явно не се е случило  и какви са тия страшни моми, нещо около хелоуин ли се намират или как?

Общи условия

Активация на акаунт