Лекари в БУРГАС

• 229 602
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Извинявам се ако съм сгрешила за д-р Тодоров, по спомен ми е, не съм го посещавала

# 541
  • Бургас
къде е кабинетът на този Ангелов

# 542
  • град-държава
Аз отново ще препоръчам за преглед на гърдите д-р Гяуров хирург онколог в трета поликлиника.
Първо беше прегледа от него и после ме изпрати на ехограф  на първия етаж.
Аз съм доволна. Там преглежда в понеделни и вторник.

# 543
а има ли частен кабинет д-р Гяуров, сигурно в поликлиниката наплива е голям, и как става записването, благодаря

# 544
  • град-държава
За съжаление няма частен кабинет. Работи в Маджуров,  но там не преглежда извън операциите и проследяване на оперираните. В трета поликлиника ме е преглеждал два пъти и ако си запазиш час в късния следобед няма навалица,  а и часовете се спазват. Час се запазва като се обадиш на регистратура. 

# 545
много благодаря  Hug ще се наглася тези дни да отида, а иначе операциите само в Маджуров ли ги прави

# 546
  • град-държава
Да, в Маджуров оперира.

# 547
благодаря

# 548
Моля за препоръки за офталмолог. Става въпрос за профилактичен преглед. Кузнецов ми е близо, но за него отзивите са повече за детски специалист.

# 549
  • Бургас
аз ходих наскоро в новата Очна болница "Николай Чудотворец"- до мол Галерия и съм много доволна от прегледа, 30 лева струваше, но работят и с направления, беше много внимателна лекарката, за мен беше перфектно, че работят и в събота
Кузнецов е добър, но няма апаратура, наскоро беше наплашил една позната и я беше пратил във Върна за изследвания, а там й казаха, че нищо й няма

# 550
  • Burgas, Bulgaria
Трябва ми ревматолог за диагноза вероятно автоимунно заболяване с кожни проблеми и ставни оплаквания, но картинката е неясна и ми е нужен диагностик истински 😐

# 551
мадам тиква, ако е за дете, препоръчвам доц. Стефанов в София. В Бургас детски, за съжаление няма. Иначе съм водила малката при д-р Паунова, която преглежда в Поликлиника "Бургас" срещу х-л Космос.

# 552
  • Burgas, Bulgaria
Не е за дете , за  мен е .

# 553
  • Бургас
Трябва ми добър уролог, да ми препоръчате  Hug

# 554
  • в кукувиче гнездо
Трябва ми добър уролог, да ми препоръчате  Hug
Георги Георгиев, преглежда в Света София, иначе работи в МБАЛ Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт