Искам да кажа ... (60)

• 35 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро1
Белинда, радвам се да те "видя" Hug Моля се баща ти да се подобри! Praynig
Твоя петокласник, същата работа като моя четвъртокласник. Пи нас от тази година са с нови учители - нов класен, различни преподаватели по всички предмети и... настана Армагедон. Голям мързел го наляга и страшна скатавка. Домашните им са обидно малки но пък за сметка на това жалбите покрай написването им са като плачът на Еремия. Иначе проблеми с материала няма, но ако продължава по този начин ще се сдобие с такива - просто от мързел и разсеяност ще изпусне някои основополагащи неща. Утре е големият ден и родителската среща, да видим какво ще ми кажат  ooooh!. И не мога да се стърпя да не го и похваля пък - има златен медал на Математика без граници, фръц!  Laughing

valerie, това сигурно е вирусчето което изкара и моят дребосъчко - зачервено гърло и ларингитна кашлица. На него антибиотик не му изписаха, нашата лекарка рядко дава. Лечението му беше 3 дни инхалации с пулмикорт, сироп за кашлица и сок от черна ряпа. Последното е моята добавка към лечението му. От днес вече е на градина.

# 646
  • Някъде там
Добро утро..искам да кажа че никак не е лесно да си имаш 2 тинейджърки в къщата,това тийновете са цяла различна планета.. Grinning

# 647
  • София
Добро утро,свърши ми отпуска и утре съм на работа Mr. GreenПоне времето е хубаво.

# 648
Добро утро!
Белинда, дано баща ти се оправи. А момчето и то ще се оправи, не му се плаши. Валери, сок от черна ряпа му направи. За АБ ти си знаеш, нашият педиатър много рядко дава дори при много червено гърло. Направи му и компрес, ако позволява.
От моите племенници половината вече не вярват в Дядо Коледа, обаче поддържаме илюзията за всички. Не е нужно да вярват в нещо конкретно - Дядо Коледа, нужно е просто да знаят, че нещо хубаво ще им се случи, другото е без значение.

# 649
  • София
За дядо Мраз  Mr. Green аз сама разкрих тйната,когато дойде в детската да ни раздаде подаръците и забелязах така новия електронен часовник и лачените обувки.

# 650
  • София
Добро утро..искам да кажа че никак не е лесно да си имаш 2 тинейджърки в къщата,това тийновете са цяла различна планета.. Grinning

Олеле, съчувствам ти! Аз имам един брой, ама мъж и като гледам, с тях е по-лесно, дамите са наистина сложна история.

# 651
Добро утро, заради схванатия врат не можах да спя и ми е много криво. Жаки ме разиграва до 12 снощи не искаше да заспи, мисля че вече трябва да спра следобедния сън, защото вечер няма усмиряване. Защо е такова опако това дете не знам, Мими до първи клас включително си почиваше за по час. И ако не я слагам да спи какво ще я правя цял следобяд, използвах времето да си довърша работа или да домакинствам, тя като е будна няма да ме остави на мира. Понякога истински съжалявам, чене мога да я дам на градина, трудно ми е. И на кака си ще досажда как ще учи, като кречеталото не спира.
Подариха и едно килимче музикално, който го ме измислил и най- вече заради това, че не може да се намаля звука, трябва да подлежи на съд:) От сутринта го пуска и се започва...Ако можех да ви пусна клип със шумът у нас в момента, жива щяхте да ме ожалите:) Не знам дали от лекарсвтвата, но Жаки е много нервна и се тръшка за всичко, една майка ги е раждала, по един начин ги гледам, а са различни вселени със сестра й ooooh! С Мими до ден днешен, когато е почти на 15 не съм имала проблеми, пубертетът и е толкова  лек, че ме е страх да се похваля, ама малката....от сега ми се е свила душата.

# 652
Онна, Съни, не му дадох антибиотик. Ние му правим инхалации с физиологичен разтвор,  даваме му Стрепсилс  за гърлото. Пие клеева тинктура,  бъз, чай от подбел. Довечера ще му направя и ряпа.
Малко ме е страх да не се задълбочи, но пък ще го наблюдаваме. Той реално не е боледувал от октомври миналата година, дано да е достатъчно силен, за да се пребори и без антибиотик.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 09:43 от valerie

# 653
  • София
Ох, Жаки, как те разбирам за спането! Понякога казвам, че господ ми го е изпратил това малкото, да ме накаже за приказките едно време, че майките, чиито деца заспиват късно вечер, сами са си виновни, че не са ги научили да лягат навреме.
Синът ми спеше супер, точно както за Мими си казала, поне до 1 клас и следобед си поспиваше, и вечер си лягаше рано и сутрин спеше поне до 8 ... къде ти сега с това малкото чудо! Като е у дома изобщо вече не става и дума за следобеден сън, защото до полунощ не ни мърда после будуването. Като е на градина и ги сложат всички да спят, заспива и тя и така вечер ако в 10 е заспала, викаме ура. Догодина, живи и здрави, я пращам в ПУК в училище, да няма вече следобеден сън, че сили не ми останаха. Сутрин я вдигам в 6:30 за градина и пак не се изморява.
Да не говорим, че продължава и до ден днешен поне 3 пъти седмично да се буди, понякога и по-често. Ужасна работа.

# 654
  • София
Моят още спи и не иска да става,няма такъв поспалив пор просто. LaughingНе е бил на градина от 12 дни и как ще го вдигна в четвъртък незнам.

# 655
  • София
Моята дъщеря се е метнала на мен. Заспива рано. Снощи заспа в 8,15 ч. Добре, че беше изкъпана, с измити зъби и по пижама. Преместих я в спалнята и си стана в 7 сутринта. Според мен много й липсва следобедното спане. В градината, в четвърта група, госпожата оставяше дълбоко спящите деца да си спят докато си искат и понякога ставаха след като другите вече са закусили. Лятото, когато бяхме на море, Кати спеше по 4 часа следобяд. Налагаше ми се да я будя, за да не изпуснем следобедно-вечерния плаж. Е, понякога го изпускахме. Crazy

# 656
Валери, наблюдавай го и, ако прецениш, че се влошава, дай АБ. Все пак ти си го следиш. Може и да сложиш малко дюлеви семки в чая от подбел, те действат добре за кашлицата.

# 657
При нас положението е двама на двама. Аз и големият ми син обичаме ранното лягане и ранното ставане. Малкият и баща му предпочитат да заспиват по-късно и сутрин да подремват повече /като това повече е максимум до седем, с голямото сме особено тежък случай - будим се понякога и преди пет Simple Smile/
Не мога да преценя отсега какъв пубертет ще карат. Да са живи и здрави, прогнозите ми са за по-тежък на голямото, защото е много чувствителен.
Съни, така ще постъпя Peace

# 658
  • Някъде там
Моите  никога не са спели и като малки.Като бебета имаха режим будене през час от 1 до 6 през ноща..ако не им се обадиш надават глас..това до 3 години.. следобедния сън го отказаха на толкова пак в къщи.В градината уж са спели.Сега лягат в 10 с молби(заспиват към 11-12 сигурно) и ги вдигам 7.30 да учат.(втора смяна са)JACKLIN моите са близначки и пак  все едно различна майка ги е раждала,едното е спокойно(мега спокойно) отнесено от вихъра просто.Другото е рогато инато устато..ужас просто.Как поне едното не ми се падна що годе приемливо нормално. Grinning
Та до някъде си е само до характер не и до възпитание.

# 659
Белинда, бързо възстановяване на баща ти  Hug И слизай от тръстиката, то па не може само там  Crossing Arms
Нека всички болни се оправят по-бързо!
Днес майка ми има рожден ден Heart Eyes и й желая да е много здрава най-вече, а и да има повече поводи за радост, че типично за преди РД си беше изпаднала в черна дупка. Сега само хубавите моменти и дано си хареса подаръка Whistling Бяхме се сдърпали доволно преди няколко седмици и не сме се виждали, но то винаги покрай нейния рожден ден се караме, то вече си стана традиция  Mr. Green
Сутринта се успахме подобаващо, но цяла нощ никой не е тропал и е много сладко така Flutter Ние лягаме късно обаче, след 12.

Общи условия

Активация на акаунт