"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-27

• 19 926
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Още у мъглата ...
Кукуууу  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не че има някой  Joy Joy Joy ма може да надникне по някое време Laughing

На патеричка да честитя на Надето Hug Heart Eyes Heart Eyes и Романтичето Hug Heart Eyes Heart Eyes празниците в семействата им Hug Hug
Много здраве, успехи, щастие, късмет и много радостни мигове  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 571
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

От вчера тука бомба е паднала... ooooh!

Все пак аз да почерпя за голямата ми дъщеричка. Днес помъдрява с още една година... Heart Eyes

Скрит текст:

Приятен ден и успешна нова седмица! Hug

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ставайтииииииии да се отупатииииииии... ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu
Илде Heart Eyes Hug да ти е жива и здрава дъщеричката, желая и много късмет и да те радва с успехите си... newsm59 bigdance2

Ся да рипнем, че е понДрелник и двечирка ше пуснат фрагман на Ашка... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 573
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Илде,Честит празник!Да е жива и здрава рожденичката! nbirthday ura Tada
Зиз и аз че рипам  newsm44 newsm44 newsm44,ама по малко Mr. Green
Хубава и успешна седмица.

# 574
  • в подножието на планината

Зиз, Hug Heart Eyes Биби, Hug Heart Eyes благодаря! Hug

Чек и аз да рипна за фрагманО... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 575
  • София
Добър ден,прекрасни  Hug.
Иденцеее,да ви е жива и здрава и да ви усмихва всеки ден  Hug Hug Hug.За мама:

Зиз, Hug Heart Eyes,Биби, Hug Heart Eyes
Леле,сега гледах едни по телевизията как пиха прясна кръв от крава,бляк Sick.Потресох се за секунди  ooooh!.

# 576
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хелоу  Hug

Илде  Grinning Hug, Честит рожден ден на помъдряващата ти голяма дъщеричка! Дано има здраве и късмет в живота!  Peace

Габче  Hug, Зиз  Hug, Биби  Hug, Лини  Hug
Хубава седмица момичета!

# 577
Здравейте1 Потребител и 0 Гости преглежда(т) тази тема Mr. Green и Ви благодаря Hug.......Hug за хубавите пожелания.
Вани, да са ти живи и здрави рождениците.
Звездичкеее, жива и здрава да Ви е, и много да Ви радва.

# 578
Илде Heart Eyes да ви е жива и здрава Hug Heart Eyes много късмет любов и сбъднати мечти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
 Здравейте Hug

който са ашкени  слагам инфо   Тубата ка са уредила  в киното  не  я харесвам   

http://www.-spam251-/2015/11/247-59-9-15-2015.html
Младата надежда на турското кино Елчин Сангу, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", има нова мечта! Наскоро червенокосата чаровница, снимаща се в момента в тоталния хит "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, сподели пред турските медии, че има голямото желание да се снима в новия филмов проект на известния турски режисьор Ферзан Йозпетек, в който главните роли ще бъдат изпълнени от мега-звездата на турското кино Туба Бююкюстюн и холивудския актьор Мат Дилън. Елчин разкри, че създателят на филма ѝ е любим, а също така и Туба и Мат, с които винаги е мечтала да си партнира. Още едно нещо привлича Сангу към обещаващия проект - това, че голяма част от него ще бъде заснета в Италия - любимата ѝ държава, в която от малка мечтаела да живее. Дали желанието на чаровницата ще се сбъдне, предстои да разберем!

новото гаджи на Селен Сойдер дизайнера Орен Франсез.

# 580
Елчин има още хляб да яде  Naughty Туба за мен е къде къде над нея Peace Heart Eyes

# 581
Звездолинке  Hug да ти жива и здрава  bouquet

Ма Ренку тя неще да я измества Туба  hahaha  просто да участва с тях  Mr. Green

# 582
И да грабнат наградка довечера...по точно след малко  Party  Party  Party

От 3 възможни айде поне 1 да вземеме  Party

# 583
Звездолинке  Hug да ти жива и здрава  bouquet

Ма Ренку тя неще да я измества Туба  hahaha  просто да участва с тях  Mr. Green
Mr. Green имам в предвид да участва във външна продукция ма Laughing много и се дигна самочувствието ooooh! ако го е казала въобще де Laughing

# 584
Здравейте. Аз съм Бубето Hug
Много ми се иска да се присъединя към вас, въпреки, че напоследък сте доста скучни, но ви чета отдавна.
Наистина ли сте толкоз откачени или само правите пози newsm78

Общи условия

Активация на акаунт