Лидл ::73::

• 85 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Дървената къщичка която ще е от четвъртък, я гледам в немския лидл е 25 евро, тук 70 лева. Явно тук им се купуват повече нещата, независимо че са по-скъпи....

Ами ние сме по-богати - харчим повече отколкото получаваме, та затова ...  Crazy

# 421
  • Варна
Засилих се аз с отварянето на магазина за сутиени, пък те памучни.  Tired

Мъжките потници ми харесаха, казах на ММ ако иска да си купи.  Mr. Green

# 422
  • Бургас
Тъкмо се зарадвах на дънките от брошурата и те от 38 номер Crossing Arms
иначе ръчния шоколад изглежда добре.
2 цвята са от 38, но други 2 са от 36, та може и да се класираш Wink

# 423
Някой виждал ли е някъде в София останал инхалатор? По телефона дали могат да ми кажат подобно нещо или да го поръчам ако го има някъде из страната?

# 424
  • Варна
Дървената къщичка която ще е от четвъртък, я гледам в немския лидл е 25 евро, тук 70 лева. Явно тук им се купуват повече нещата, независимо че са по-скъпи....
#Cussing out
+1 #Cussing out #Cussing out

# 425
  • София
Ами... просто не я купувайте.

Тъкмо се зарадвах на дънките от брошурата и те от 38 номер Crossing Arms
иначе ръчния шоколад изглежда добре.
2 цвята са от 38, но други 2 са от 36, та може и да се класираш Wink
черните не ги бях видяла, дам ще гледам за тях да се класирам, от години не съм имала черни дънки и ми се носят, другите с тея дупки на колената не ми трябват за зимата. Иначе исках жълтичките Simple Smile

# 426
Гледам че в немския лидъл обаче са първите 2 варианта на къщичките,които са по-малко части, а тази от 70 лева е 116 части, дали пък не са с различни цени и да е дадена цената само на тази с най-много части. Ще изчакаме и ще видим.
До сега не бях гледала чуждите лидъли и сега направо си се ядосах, ами то всичко ни е по скъпо, дори коледните бисквитки са центове при тях, а при нас 2,5лв . явно си плащаме и доставката на всеки един продукт. #2gunfire
явно наистина нашите заплати са по-големи Joy

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 10:23 от babybu

# 427
Е каква доставка- да не ги карат една по една кутиите с бисквити бе  Tired

# 428
  • Sofia
Ами... просто не я купувайте.
Тъй де... нали знаете... "Не е луд този, който яде баницата..."

Е каква доставка- да не ги карат една по една кутиите с бисквити бе  Tired
Не че, ама все едно че...  Mr. Green

# 429
  • София
Да споделя, че намерих дълъг черен косъм в масло Пилос, голямата опаковка.....  Twisted Evil

# 430
  • София
Някой виждал ли е някъде в София останал инхалатор? По телефона дали могат да ми кажат подобно нещо или да го поръчам ако го има някъде из страната?
На Сливница има в изобилие.

# 431
  • Sofia
Да споделя, че намерих ...
Sick

# 432
  • София
Къщичките ги погледнатх в немското редовна цена 30 Е, като добавим, че има и малка разлика в ДДС там и тук... е да - има и надценка вероятно малка...

В това spisanie.lidl.bg как се влиза или щее  акотивно от 16-ти ?

# 433
е може да не ги карат една по една, ама ни е си плащаме все едно е така.
За маслото на лидл аз никак не го харесвам. като правя крем с него винаги става странен, като пресечен малко. С друго масло нямам такива проблеми, за мен това не е 100% масло има някакви примеси.

# 434
  • Пловдив
 ooooh! що пак делукс седмица!Нищо като за мен.

Общи условия

Активация на акаунт