Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 835
  • 926
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Аз също се интересувам от IPL на Филипс. Във френския амазон модела 2004/11 днес е на 199е, в България базовата цена е 799 лв., в някои сайтове е на 725 лв., така че както и да го смятам е изгодно, но дали е ефективен?

# 376
След като са ми пуснали оферти на двата модела на киндълите, от които се интерисувам,  с дата до 01.12, дали ими смисъл да ги следя в дневните оферти тази седмица или да си пускам поръчката?
В дневните сделки днес са пуснали друг модел, който не влиза в офертите до 01.12.

# 377
Момичета, как точно ставаше обединяването на поръчки в немския . писах им мейл да ми махнат двете доставки, но никакъв резултат няма. едната ми поръчка е със статус пристигаща утре. опция за чат нямам.

# 378
  • Бургас
Благодаря за темата!Записвам се да следя!

# 379
  • София
Пуснах заявка за връщане, пратиха ми автоматично етикети, но локацията е от Верона, Италия /доставчика, до там са го доставили на 28.10/ до Амазон.ит - тези етикети не са ли невалидни?

Ще го изпращам по пощите от София - Амазон.  Rolling Eyes
В този случай не се надявам много да ми поемат (част) от разходите по връщане?

След като са ми пуснали оферти на двата модела на киндълите, от които се интерисувам,  с дата до 01.12, дали ими смисъл да ги следя в дневните оферти тази седмица или да си пускам поръчката?
В дневните сделки днес са пуснали друг модел, който не влиза в офертите до 01.12.

До колкото разбрах, това ще им е намалението... ooooh!

# 380
  • София
Пуснах заявка за връщане, пратиха ми автоматично етикети, но локацията е от Верона, Италия /доставчика, до там са го доставили на 28.10/ до Амазон.ит - тези етикети не са ли невалидни?

Ще го изпращам по пощите от София - Амазон.  Rolling Eyes

Вместо адреса от Верона напиши твоя български, а за разходите по връщането ги питай дали ги поемат при положение, че връщаш от България.

# 381
  • София

Ще го изпращам по пощите от София - Амазон.  Rolling Eyes

Вместо адреса от Верона напиши твоя български, а за разходите по връщането ги питай дали ги поемат при положение, че връщаш от България.

Не видях опция... то автоматично от поръчката ми е взело данните за етикетите. ooooh!
По чат или мейл да се свържа /на анг/?

# 382

Не видях опция... то автоматично от поръчката ми е взело данните за етикетите. ooooh!

По чат по-добре. По-бързо ще стане.

# 383
Kindle Paperwhite е намален за 99 евро в немския. Струва ли си или по-добре по-евтин алтернативен четец? Мерси.

# 384
  • София
Kindle Paperwhite е намален за 99 евро в немския. Струва ли си или по-добре по-евтин алтернативен четец? Мерси.
Да, определено, аз се надявах, че ще го пуснат под 100Е ама...

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 12:13 от Starrydream

# 385

Да, определено, аз се надявах, че ще го пуснат под 100Е ама...

Мерси  bouquet Ами 99 Евро е Simple Smile На мен има кой да ми го донесе по Коледа, така че си заслужава и ще се оглеждам за тенджери и прахосмукачка (поне това е планирано)  newsm78

# 386
  • Luxemburg
На детската четка за зъби Филипс http://www.amazon.co.uk/dp/B00IG0HEFA това е най ниската цена която е падала - 26 лири. Но с тази ниска цена на еврото излиза по-скъпо спрямо немския 32€ миналата седмица.
Много ми е интересно на колко ще пуснат това http://www.amazon.de/dp/B000RVZT58. Преди 2г. го пуснаха за 15-17€. Ако имах място щях да го поръчам и аз. Естествено се изкупи за секунди.
Аърфрая на филипс тази година са го пуснали за 159€, миналата беше за 120€. Не че тази година не се е изкупил, но като цяло са по-малки намаленията спрямо предни години.

# 387
  • Варна
Аз имам чувството, че изобщо няма никакво намаление тази година... то всяка следваща е по-зле от предишната. Rolling Eyes До момента нищо не ми е грабнало вниманието, нито в английския, нито в немския Амазон... Rolling Eyes

# 388
  • София

По чат по-добре. По-бързо ще стане.

Inizia a chattare (Service provided in Italian only)

Ако им пиша на английски ще ме отразят ли newsm78

# 389
  • Пловдив
В днешните сделки има няколко неща, които имам купени по предишни черни петъци и съм много доволна:

- парочистачка - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KPT6AOG?=gb1h_img_m-3_8687 … id=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YC1AXM/=gb1h_img_m-3_8687 … pf_rd_p=737248687 перяща прахосмукачка за килими (имам предишния модел 87 ) от 3 години -много доволна съм - пере чудесно, оставя килимите почти сухи

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0112ABJQA/=gb1h_img_m-3_8687 … pf_rd_p=737248687

чудесен комплект

Привет,
Интересува ме прахосмукачката дали е с воден филтър  като работи като обикновена прахосмукачка,а не като перяща.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт