Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 641
  • 926
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • Варна
Да знаете, че ще оставя темата до края на седмицата, няма да я подновявам сега, че много бързо пишете днес Simple Smile Mr. Green

Този грил става ли за нещо или е по-скоро изгъзица? След малко ще го пуснат.

Ако го ползваш на масата (каквато е идеята на раклета), това, което се пече отгоре ще пуши.

Нашите имат раклет и с децата много се забавляваме да си правим вечеря на него. Wink

# 737
Wow бързо се навъртяха 50 страници  Grinning

Днес ще има пак Crock-Pot с таймер. Ще е по голям също.

А тук се чудя коя сокоизтисквачка е по добра  newsm78

Някой да притежава някоя от тях ?

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 14:17 от MamaVeselina

# 738
Някой ползва ли графичен таблет да сподели мнение?

# 739
  • Варна
Някой ползва ли графичен таблет да сподели мнение?

Имам от миналата Коледа и до момента почти не съм го ползвала.  Confused Взех го, за да си обработвам снимките, повечето ми познати, занимаващи се с фотография, ползват и са много доволни. Аз, първо, че нямах достатъчно време да седна и да го разуча, второ, че компютърът ми се нуждае от ъпгрейд и таблетът зацикляше за стотни от секундата, което го правеше неудобен за работа. Определено с мишката се справям по-добре. Rolling Eyes Прибрала съм го и чака по-добри времена. Peace

# 740
Мерси за споделеното! И аз го мисля от доста време и ту си мисля, че е излишно, ту се ентусиазирам. Миналата година в сделките имаше често. Сега не съм видяла.

# 741
Wow бързо се навъртяха 50 страници  Grinning

Днес ще има пак Crock-Pot с таймер. Ще е по голям също.

А тук се чудя коя сокоизтисквачка е по добра  newsm78

Някой да притежава някоя от тях ?
Имам ФИлипса и съм доволна. Лесно се прави сок и лесно се почиства, само да вметна че не прави бистър сок, а тък с пулпа в него, но на нас ни харесва.

# 742
Момичета имам нужда от нова прахосмукачка, ако видите изгодна такава свиркайте. Whistling Аз заглеждам тези на Vax. Thinking

# 743
Аз много го харесвам фритюрника, преди две години го купих, пак от Черния петък, за 69 паунда.  Peace Работи безпроблемно. Peace

Освен картофи и пилешко, за какво друго става да се готви в него?

Аз съм поръчала големия, който пуснаха в  немските сделки, но излиза почти 2,5 пъти по-скъпо от този  Confused.  Доста ме изкушихте с  ниската цена,  обаче обемът му е по-малък и няма да се циганя, а ще си платя големия.

Мен живо ме интересува, след като се пече в него, дали лесно се почиства контейнера?

Ако се вярва на това клипче https://www.youtube.com/watch?v=DRsxm0siX4o доста неща може да се приготвят в него - например цяло пиле Thinking ?

Ето сравнителен тест https://www.youtube.com/watch?v=dHKoiRhg8A0 на три уреда: Тефал, Бревил и Филипс. Съдейки по резултата - направила съм правилния избор Wink, още повече че предпочитам вкуса на печените  картофки пред пържените. Също не ми хареса, че тефалът ги върти и бърка през цялото време и се вижда, че мачка картофките, докато  са още меки и не могат да хванат коричка (то и в тиган да ги пържиш не трябва да се бъркат непрекъснато, мисля) - не знам дали може, но аз не бих му слагала бъркалката за картофи.

Похвалвам тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001EHF3P0?=gb1h_img_m-3_7787 … id=A3P5ROKL5A1OLE  кана - имам я от миналата година, май беше на същата цена, но паунда  беше доста по-евтин. Много бързо затопля водата и добре изглежда - стилен дизайн. В Техномаркет е 120 лв,  сега е намалена на 107.  

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 15:31 от Banshee

# 744
Момичета, сега намален ли е?
Линк: http://www.amazon.de/gp/product/B00M2OA5SO/=as_li_tl?ie=UTF8& … amp;tag=706915-21

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 14:59 от Лятo

# 745
Този грил става ли за нещо или е по-скоро изгъзица? След малко ще го пуснат.
Това е Раклет. Бяхме скоро на гости на наши приятели и там видях за 1-ви път такова чудо - красиво е, но аз не бих купила. Използва се специален кашкавал Раклет, но може и друг. Това е типично швейцарски стил. Почети в нета за Раклет.

# 746
  • Sofia
Някой да вижда изгодна и хубава видеокамера?

Този стол за кола как ви се струва:
http://www.amazon.de/gp/product/B006ZH9NIC?=gb1h_img_c-4_1467_a7 … id=A3JWKAKR8XB7XF за 49 евро.

ПП. Пуснах го на празна карта с доставка до БГ, общо 65 евро.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 15:29 от NBM

# 747
  • Варна
Момичета имам въпрос за фритюрника на Филипс -поръчах го от английския амазон но дали е комплект с контейнера или контейнера отделно се поръчва?

# 748
  • гр. София
Leila, пиши им на чата или на имейл и веднага ще решат проблема  Peace

Нищо не решават. Направо не знам какво да правя вече....... #2gunfire Имам направена поръчка от сделка с този Прайм /активирах го при завършване на сделката/ и сега не знам какво ще стане с поръчката. Ще я канселират ли.....? Абе нямам късмет с тоя немски Амазон.......  Смених картата с друга с наличност /поръчката беше направена с виртуална карта/, не знам какво искат вече........То деня мина..... #Cussing out

# 749
  • София
Защо за връщане на пратка са ми пратили 4 еднакви етикета ( адресaти+баркод) и един с баркод. Последния се поставя отвътре, а другите 4??

Адреса на изпращане не е този в Италия... в пощата дали ще знаят какво да правят?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 16:03 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт