))
Няма спасение от тях. Някъде преди години бях чел за едни капани за молци по парковете да спасяват кестените. И миналата година реших да правя по-обстоен рисърч по темата и се оказа, че има домашни и такива "гостуващи" молци. Пишеше- огледайте се за кестени около вас. Но при мен изчезнаха още като застудя, отдавна. Прочети, имаше някъде описание на видовете и ако са тези домашните, се махали лесно. Другите са гадни и няма отърваване от тях цял сезон. Купи си от аптеката лавандула билка и сложи в 2-3 отворени бурканчета в шкафа.
Исках да напиша, че трябва да се огледаш покрай вас има ли кестенови дървета, защото те са източник на молци през пролетта и лятото. Сега търсих, но не мога да намеря това, което бях чела. Защото аз винаги държа лавандула в кухнята и я подменям. Не правя нищо по-различно пролет и есен, а пролетта нападат и си тръгват есента. 
много се ядосвах и едни подправки и чай обвиних. Мравки през спалнята минаваха и като застудя спря- много се ядосвах и с тях
щом препоръчваш, къде ходиш?
и сутрин е като стрела. Давам млякото и дето се вика се моля да заспи пак, че ми се спи много на мен в 6:30 и се помайвам дали да ставам и го чувам, че изпъшква и край
преди ме чакаше да го сложа на гърне, но сега явно няма стискане
след като порядъчно ви надух главите с акита
ви желая хубав ден....днес времето е хубаво. Вчера беше много ветровито при нас и макар, че градусите бяха добре, ние пасувахме вкъщи. Сутринта падна мазилка от пред входа от силния вятър и нямах никакво желание да излизам с детето при такива условия. Препоръчани теми