Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Според мен също не са й предали... но пък всеки ден звънях и ме уверяваха, че й е предадено.. даже се дразнеха, че званя отново....

# 331
  • София
Много съм доволна от Д-р Арабаджи. Днес бях при нея..дори без час ме прие..., въпреки, че нямаше свободни часове. Много е мила. Peace

# 332
Момичета, днес д-р Савова ми върна обаждане (явно са й предали от регистратурата Simple Smile ), на 14.03 ми каза, че ще е хистероскопията .... Шубе ме е много, ама да идва 14-ти и да минава Simple Smile Да попитам нещо - тъй като ще е с упойка, чувала съм, че не трябва да имам лак по ноктите, а аз съм с гел- та, да го свалям ли преди това или няма да има проблем? Simple Smile

П.С. Сори за глупавия въпрос, но вече като знам кога ще е тази манипулация, започват да се сещам всякакви неща , които май трябва да направя, за да не оплескам нещо Simple Smile

# 333
  • София
Аз съм имала операция с пълна упойка във ВМА, бях с ноктопластика. Накараха ме да я сваля. Rolling Eyes

# 334
Момичета, днес д-р Савова ми върна обаждане (явно са й предали от регистратурата Simple Smile ), на 14.03 ми каза, че ще е хистероскопията .... Шубе ме е много, ама да идва 14-ти и да минава Simple Smile Да попитам нещо - тъй като ще е с упойка, чувала съм, че не трябва да имам лак по ноктите, а аз съм с гел- та, да го свалям ли преди това или няма да има проблем? Simple Smile

П.С. Сори за глупавия въпрос, но вече като знам кога ще е тази манипулация, започват да се сещам всякакви неща , които май трябва да направя, за да не оплескам нещо Simple Smile

Спокойно Simple Smile на мен д-р Савова ми прави хистероскопия септември миналата година, много леко мина, упойката е спинална ти си в съзнание и може да гледаш на монитора. На мен ми беше интересно да гледам и всичко приключи за 15 минути Simple Smile.
Ще ти пуснат една системка, после ще те тестват за антибиотик и отиваш в залата, мен не са ме гледали за лак Simple Smile

# 335
Не си махай лака, аз имах няколко пункции и не ми беше направена забележка.

# 336
  • София
Мая, надявам се всичко да мине успешно. Стискам палчета! Hug Hug Hug

# 337
Благодаря на всички, които сте ми отговорили на глупавия въпрос Simple Smile)))

А да питам след операцията колко дни болничен издават? ( че нали трябва да предупредя меринджея Simple Smile )

# 338
Благодаря на всички, които сте ми отговорили на глупавия въпрос Simple Smile)))

А да питам след операцията колко дни болничен издават? ( че нали трябва да предупредя меринджея Simple Smile )

15 дни Simple Smile

# 339
уауу.. 15 дни... ту мъч Simple Smile Ами , ако се чувствам добре след първата седмица мога ли да си ида на работа и как стоят нещата тогава, ако не е свършил болничния? Simple Smile

# 340
Да се върнеш на работа можеш, но това си е за твоя сметка. Аз в такъв случай предварително се разбирам с работодателя, че ще ползвам останалите дни от отсъствията когато имам нужда. А може и просто да поискаш по-малко дни болничен.

# 341
Моята хистероскопия беше февруари месец.Бях с пълна упойка по медицински показания.След операцията нямах никакви болки.Изрично бях предупредена да нямам лак на ноктите и грим по лицето.Казаха,че това е важно,защото когато човек е под упойка му се следят освен показателите по апаратурата,така и цвета на лицето и ноктите и ако те са лакирани и си с руж примерно това може да ги заблуди.Аз лак нямах,но бях с руж и момичето с мен в стая също,та ни донесоха мокри марли да се изтрием. Embarassed Според мен,най-гадното е наливането с вода предния ден.И наистина е важно на обяд да се хапне нещо леко,примерно само супа и после абсолютно нищо до процедурата.Прави се на сутринта и клизма за всеки случай,ако е останало нещо по червата,защото като се постави упойката нищо не се усеща и можеш да се изпуснеш недай боже и на операционната маса.Момичето,което беше с мен в стая,беше си хапнало и вечерта след Х-препа,следователно е имала храна по червата и след операцията,като я върнаха в стаята се изпусна по голяма нужда.Сестрите,колкото и да са мили,при тая гледка й се скараха,казаха й - "Ние като казваме да не се яде е за нещо,ами ако се беше изпуснала по време на операцията знаеш ли колко опасно е това?"А за срама въобще няма да го коментирам....Така,че мили момичета,изпълнявайте стриктно това ,което ви  кажат лекарите,дори и да не ви е обяснено подробно,причина със сигурност има.

# 342
Това е доста кофти... горката девойка Sick Sick Sick

# 343
Момичета, имам въпрос. Бях на преглед в "Щерев" и ми препоръчаха преди инвитро да направя физиотерапия на малък таз, някой правил ли ди е такава процедура и помага ли? Очаквам мнения. Предварително благодаря.

# 344
zvezdichka7, да, има смисъл от физиотерапията!

Аз бях с калцификати по антрални фоликули и болки в ляво. Ходих във Света Марина - Варна. Правиха ми ултразвук и магнит. Наистина се почувствах много по-добре! Дори от физиотерапевтите там разбрах, че помага при сраствания, разхлабва срастванията, не че изчезват напълно...

Аз съм с ендометриоза и докато правих физиотерапията бях на противозачатъчни и всичко това ми повлия много добре.

Най-добре е 2 или 3 месеца да се прави. В последствие не успях да направя инвитро веднага след физиотерапията, но по други причини и така изпуснах най-подходящото време.

Наистина има смисъл и наистина е с противовъзпалително действие.

Надявам се, че си изключила всякакви половопредавани болести при теб (хламидии, микоплазми, уреаплазми и т.н.). Виж пусни си и стерилна урина.

При мен се случи следното: след физиотерапията винаги отново се активизираше пикочен мехур. Пуснах стерилна урина и какви гадинки излязоха от там......

Общи условия

Активация на акаунт