Августовски бебета 2016

• 31 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Честито БялМинзухар  newsm44
На най-добрата ми приятелка бебетата са с 1г. и 5 месеца разлика, като малката я роди август месец тази година Simple Smile)) Голям купон е, признава, че и е доста натоварено с две бебета, но е най-щастливата мама Simple Smile)) Пък и баткото е много грижовен, въпреки че не разбира още много, много какво се случва  Grinning Лека бременност ти пожелавам Simple Smile

# 331
Мами чхг е 20 600 от понеделник 13 800 и се удвоява на 78 часа, мн съм притеснена до петък как ще издържа малко надеждите ми намаляха Cry

# 332
Ая Ая, при толкова високи стойности, може да се удължи покачването. Ако имаш възможност, скокни някъде да ехограф днес или утре, за да не превърташ. Стискам палци!  Hug

# 333
Ая Ая, палчета и от нас!

# 334
  • София
Здравейте и от мен момичета Simple Smile включвам се и аз в групата. Преди около 10 дни разбрах, че съм бременна, а след днешния преглед се установи, че съм в 5 г.с. Пожелавам на всички ни леки и безпроблемни бременности  Simple Smile

# 335
Честито БялМинзухар!!! Grinning

Имам чувството,че след някой и друг месец
при теб ще е много весело Hug

# 336
Честито на новите чудни 2 чертички и всички успешни прегледи Hug
Мисля да изчакам до петък и ако нещо пак не и хареса или каже ,че е кухо яйце да отида при друг?
Има ли някоя мама от Варна да ми препоръча къде са с нова апаратура?

# 337
Здравейте, днес много сте писали. На мен пак ми се случи поредната простотия. Счупи ми се единствената пломба в устата ми. На мъдрец е от предната бременност. Зъболекарката се притеснява и ми сложи временна, но другата седмица пак ще ходя, според нея било хубаво да изчакаме да вляза в третия месец поне, то като цяло е за вадене тоя мъдрец май и не знам кое е по-разумно да се направи Sad
kremena, добре дошла  bouquet

# 338
Здравейте отново, честно казано и аз съм в стрес колко ще кача, на 33 съм, първа бременност ми е и нямам никакъв опит, след успешна инсеминация Simple Smile, имала съм хиперстимулация и ми се наду адски коремът и болки, сега съм по-добре, към 28.12 или 29.12 сме на преглед да чуем тонове, дано всичко е наред, а и да ми е спаднал уголемения яйчник още, защото притиска матката, стана дълго, съжелявам, успех на всички, много се радвам и аз като някои от вас съм август родена и два лъва вкъщи- леле-мале Laughing

# 339
* Miele*, към третия месец май започнах да се мажа, но нищо не помогна, цялата се нацепих, то си е до кожа най-вече.
kolejkata_t, аз по принцип нямам проблем с ходенето в тоалетна, но сега няколко дни имах, днес пък обратното, постоянно ходя и газове имам и съм много подута
ELLE, браво, много се радвам и аз мечтая за този момент да видя сърчицето, но ще си почакам до 28-ми и дано ги видя, че само някакви мисли ми се въртят   Rolling Eyes
monekka , вече въобще не вярвам на някакви бабини деветини, предния път по всички показатели такива трябваше да е момче, а си имам момиченце  Grinning
danchika, аз както писах с предната бременност бях даже с много повече килца от сега и съм секцио, но по медицински причини, даже много бързо се възстанових
plamsk, не е рано, моят ме извика точно на 7-я ден от закъснението и видяхме сакче, а на 28-ми ще ходя да видим сърце
И двамата с ММ още като се запознахме мечтаехме за 3 деца, още искам, но май финансите и пространството няма да ни позволят, казала съм му, ако се преместим в чужбина или спечелим от някъде пари, тогава трето Simple Smile, но първо живот и здраве, дано всичко да е наред и да има първо второ.
vili_t0, тихичко честито и добре дошла  bouquet
Аз пък съм много притеснена, но и първия път пак бях така. За кафето реших пак да не пия като първия път, за да не деля децата, колкто и да е странно, знам, че едно не вреди, но ще пия, само ако преритам много  Joy
БялМинзухар, браво за тупкащото сърчице  bouquet
Ая Ая, стискам палчета  Praynig
kiwi, добре дошла  bouquet

# 340
Мацки, утре сутринта съм на преглед. Стискайте палци всичко да е наред и силно се надявам да чуем сърчицето. Лека и спокойна вечер!  Hug Hug Hug

# 341
Мацки, утре сутринта съм на преглед. Стискайте палци всичко да е наред и силно се надявам да чуем сърчицето. Лека и спокойна вечер!  Hug Hug Hug
Стискам палци  Hug

# 342
Стискам палци  Hug
Благодаря! Щях да споделям с вас, че си изтеглих едно приложение от андроид маркета, казва се AndroidБебе. Лично на мен ми допада - показва инфо в коя г.с. съм, има инфо и за развитието на бебока за всяка седмица и т.н.

# 343
kolejkata_t, стискам палци и аз за прегледа утре! Simple Smile

# 344
Добро утрооо и на мен да стискате палци,аз съм днес следобед  Rolling Eyes Kolejkata_t успееех :*

Общи условия

Активация на акаунт