Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 134 240
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Басейна на Панорама не е с минерална вода, иначе е хубав

# 241
На мен ми казаха, че е минерален, като им звънях  Crazy

Аз успях да се обзаведа с лек стомашен вирус  Whistling
Мина ми меракът да идваме скоро пак.
Хигиената по някои заведения е.. Sick

Освен Санди, има един ресторант Оазис встрани от главната. Там също беше добре.
Човек май трябва да си набележи 2-3 свестни заведения и да ходи само там, за да няма изцепки.

# 242
Може и да е минералн, но със сигурност е студена

# 243
Може и да е минералн, но със сигурност е студена
Ние бяхме в Панорама през май и водата беше топла и е минерална. От тръбите течеше гореща вода, иначе самия басейн беше приятно топло.

# 244
Значи ние миналата година нещо сме се прецакали, като ходихме  Thinking

# 245
Дайте мнение за и против Прим и Перун.Чудим се между двата newsm78

# 246
Да се включа и аз с инфо от Сандански.
Бяхме преди почивните дни за 3 нощувки в св.Врач, бившата резиденция на Живков, която е извън града, в гората.
Преди това искам да споделя, че никога не бяхме посещавали досега Сандански, може би няма да повторим.
Хотелът ни в интернет се води 4*, на място пише, че е 3*. Тези звезди са може би заради размера на стаите и басейна с олимпийски размери, иначе не намирам причина за какво друго да са....
Както каза моят син, все едно сме в музей. Всичко е отпреди 30 години, банята изцяло с мрамор, всички мебели от масивно дърво, паркет - масивен, персийски килими, дограмата - първите алуминиеви, онези в тъмен цвят. Навсякъде от онези висящи лампи с кристалните висулки. Огромни стаи, огромни бани, огромни фоаета, всичко необятно.....но остаряло, захабено. Може навремето да е било супер лукс за номенклатурата и партийните лидери, но оттогава вече не е ремонтирано.
Иначе в банята тече минерална вода, басеините и те са с мин.вода. Даже външното джакузи е с 40 градуса температура. Гледката и тишината са невероятни и само заради това си заслужаваше да останем.
Слизахме до града с такси, за това няма проблеми, за 5 км излизаше под 5 лв. Но и ние срещнахме проблем с намирането на читаво място за хранене. Още един добър отзив да дам за ресторант Орхидея, там беше прилично.
Имаше профилактика на басейните на хотел Сандански, тъй като е станал нещастен случай и една туристка се е удавила във вътрешния басейн. Имаше туристи, които от него хотел идваха в нашия да плуват, защото басейна им беше под карантина.
Иначе градският парк е невероятен наистина.

# 247
Били сме в Сандански по едно време.
Изненада ме доброто ти впечатление от р-нт "Орхидея". За втори път му дадохме шанс, но вече сме категорични, че там не трябва да се хранят хора уважаващи здравето и  парите си. Ужасно е малко за този "ресторант", а персонала е отчайваш.
Профилактиката в басейните на х-л "Сандански" бяха планувани, започна ден след инцидента.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 15:48 от Пролетно цвете

# 248
Били сме в Сандански по едно време.
Изненада ме доброто ти впечатление от р-нт "Орхидея". За втори път му дадохме шанс, но вече сме категорични, че там не трябва да се хранят хора уважаващи здравето и  парите си. Ужасно е малко за този "ресторант", а персонала е отчайваш.
Профилактиката в басейните на х-л "Сандански" бяха планувани, започна ден след инцидента.

Написах прилично, а не чудесно, защото останалите заведения наоколо бяха или пицарии или бистра с полуфабрикати. Или ние поне не открихме друг ресторант в близост....

# 249
  • София
И ние вчера се прибрахме, общо-взето съм доволна. Интерхотелът си е същият с една идея по-добра закуска. Басейните - много добре, почти не излизахме от тях, и ако не беше масовата практика "хора няма - места също" по шезлонгите, щеше да е супер.
Хранехме се в Санди и в пицарията АнДжиЛи, като и двете заведения доста се пълнеха, та местата са проблем. Иначе сме доволни, засега не се е проявил стомашен вирус, което ми е основен критерий. Mr. Green
Даже си отнесохме една торта от "Шехерезада", че посетихме рожденик вчера. Simple Smile

# 250
  • Варна
Здравейте и от мен,
Изчетох тази и предходната тема, с идеята да се орентирам кой, къде, какво е видял и правил в сандански. С две думи да почерпя опит от Вас.
Моя опит от последните години с малко дете е че ние задължително сме за апартамент, защото моето дете не яде нищо от хотелското изхранване.
Така че аз твърдо търся апартамент. Проверих в Томас палас, но там за периода след 15 Септември няма места. Спрях се на един два апртамента. Не намерих отзиви от вас, явно никой не ги е посещавал.
Ще сложа линк на единия може пък някой да знае нещо по въпроса.
https://mob.pochivka.bg/apartament-aleks-o32477

Тъй като никога не съм ходила до сега в Сандански, кажете има ли градски транспорт, само с таксита ли се движите, че ще бъда без колата си. Мъжа ми ще ни остави, че от Варна не се наемам да карам до там сама с малко дете.
Искам да ходя до санаториума да правя процедури, и същевременно ап искам в центъра. Колко е далече едното от другото? Как е регулиран транспорта?
Освен парка, нещо друго интересно в града, като изключвам детски кътове на закрито ( че вече съм вдигнала ръце от болести и вируси от такива места)?
Всичко ми е полезно като инфо. Благодаря !

# 251
Ние сме почивали в апартамент Рози( който е етаж от къща с две спални, хол, кухня с трапезария-печка, пералня и т.н., баня и огромна тераса) срещу интерхотела, и в апартамент май Жасмин беше( само спални с баня ) , до автогарата и Била
И от двете бяхме много доволни

# 252
Valeto..апартамента който си избрала е далече от парка и санаториума ще ти е трудно всеки ден да минаваш това разстояние. Около автогарата се намира.
Ние бяхме в апартамент Попови /оранжев/ близо до парка, две спални, напълно обзаведена кухня и слънчева тераса.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 10:27 от Пролетно цвете

# 253
А къде се намира санаториума? Да не е болницата до хотел Панорама?

# 254
  • Варна
Valero..апартамента който си избрала е далече от парка и санаториума ще ти е трудно всеки ден да минаваш това разстояние. Около автогарата се намира.
Ние бяхме в апартамент Попови /оранжев/ близо до парка, две спални, напълно обзаведена кухня и слънчева тераса.

Това за мен ли беше насочено, или за някой потребител Valero... Тъй като аз питах последна, к не видях такъв потребител, мисля че е за мен.
Мерси ще погледна и другите предложения на момичетата.
Аз ще бъда сама с детето, така че ап. с две спални ще ми е в повечко. Но ако си заслужава, нямам против и двете спални. Искам някакъв оптимален вариант между център, парк и санаториум. Като е ясно че до санаториума сигурно ще ползвам транспорт, тъй като доколкото ви чета е далече от центъра.

Общи условия

Активация на акаунт