Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 132 924
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Нас ни посрещна възрастен мъж, представи се за баща на собственика. Когато напуснахме никой не дойде, мушнахме ключа под вратата. Такава ни беше уговорката. Единственото хубаво нещо е близостта с парка и басейна на хотела. Кухнята не я ползвах, защото не ми беше приятно да почиствам чужди уреди.

# 541
  • София
55 лева си е доста. Една позната ми препоръча квартира Аши за 30 лева на вечер. Ще ги преслушаам.

# 542
55 лева си е доста. Една позната ми препоръча квартира Аши за 30 лева на вечер. Ще ги преслушаам.
Апартамент с възможност за настаняване на 4 възрастни и едно дете/ има кошара/. Цената според мен е добра, но условията не бяха добри, поне според мен.

# 543
Ние бяхме в студио Дарина, беше хубаво, точно в началото на парка, кухнята беше хубава с печка, пералня, чиста, разбира се никой не идваше да чисти, но пък беше много спокойно. 4 членно семейство според мен ще се събере добре. Имам спомен, че плащахме 45лв, а сега гледам го дават за 40.
А сега се сетих, че тв беше само броени канали, като тези които се хващат свободно и нямаше интернет.

# 544
  • NE
Здравейте! Обмисляме пътуване в началото на март с цялото семейство, тоест 2 деца на 4 г. и 1 г. Търсим апартамент с кухня. Загледах апартаменти Христови, Томас палас , We love Sandanski apartment. Бих се радвала на предложения. Основно търсим спокойно и чисто място с кухня.

# 545
Томас Палас е на спокойно място, но е доста амортизирано и неподдържано.

# 546
  • София
Резервирах студио Дарина за 7 нощувки от 22.04. Simple Smile Много съм щастлива, успях да се преборя с ММ да развърже малко кесията за по-скъпо, но по-хубаво място. Дано останем доволни.

# 547
Резервирах Апартамент К&М от 29.04 за 7 нощувки. Изглежда много хубав на снимка.
Някой да има отзиви от там?
Много ми се усложни грипа в момента, та ще идем да подишам Simple Smile

# 548
  • NE
Резервирах студио Дарина за 7 нощувки от 22.04. Simple Smile Много съм щастлива, успях да се преборя с ММ да развърже малко кесията за по-скъпо, но по-хубаво място. Дано останем доволни.

По телефон ли резервирахте?

# 549
  • София
Да, по телефона. Човекът беше много любезен. Ако ще резервирате за април-май по-добре побързайте, че почти всичко е заето вече.

# 550
Кой хотел е най близо до хотел Елит

# 551
Мисля че е Парк хотел Сандански

# 552
Мисля че е Парк хотел Сандански
Хотел " Сантана" е по- близо.

# 553
Благодаря
И в него няма места.
Нещо друго наблизо- къща за гости, семеен хотел , апартаменти . Все едно какво , единствено да е близо до Елит

# 554
Обади се в хотел Елит.Собственикът има още един хотел точно до паркинга на Елит , но в момента не се сещам как се казваше. 

Общи условия

Активация на акаунт