"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 669
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
 Joy Joy Joy

Кажете какво е станало. Едибе ли умря? Как?

# 676
  • на пясъка при черупките от миди
Хахахха, Джонииии... а Ханданката какво пак е натворила?

# 677
Ами Кадир караше колата и тя му хвана волана и така се забиха в гората, едно дърво я прободе и се гътна по-късно, в ръцете на Осман. Поиска от него да ожени Фериде и Тунч. Опита се да каже за Ейлюл, ама св.Петър си я прибра.
Хандан е маймуна, омайва Умут.

# 678
 Hug Ехааа, то голямо развитие имало.

# 679
  • на пясъка при черупките от миди
Леле, най- сетне нещо се е случило пууу аман! А нещо друго интересно? Ще се взимат ли Фериде и Джунейт? Берат какви пак ги твори, каква къща искаше да купува? Стана ли ясно Шахин за какво се бори?

# 680
Шахин се занимава с изкупуването на къщите, и мята берат да ходи да говори с хората и да ги кара да продават(Берат нали си е глупав).Уговори едни хорица да си продадат къщата,но Кемал ги отказа и когато Берат разбра,че сделката се разваля откачи взе да заплашва хората и да крещи като луд и така.

# 681
Аз не разбрах защо бременните ги занимават с умрелите? За пръв път чувам и виждам бременни да ходят на погребение.

# 682
Гледах малко серии напред. Хандан ще признае за чувствата си на Умут, но той ще я отблъсне. После ще я заблуди, че е готов за връзка и настъпва цирк.

# 683
Гледах малко серии напред. Хандан ще признае за чувствата си на Умут, но той ще я отблъсне. После ще я заблуди, че е готов за връзка и настъпва цирк.

То така ама той чу Хандан и Берат като се разправяха нещо и после реши да се занимава с нея...ти успя ли да разбереш какво чу,аз нищо не разбрах ама много ми е интересно,въпреки че това ще го дават в Понеделник или Вторник,ама на мен хич не ми се чака.

# 684
Наде, аз гледах пак на 2, на 3. И не съм разбрала какво си казаха.  Видях, че Умут отиде да разпита Бахар, а с Хандан се разбраха да крият връзката си в тайна. Но Умут е хитър и нарочно подсказа на Берат, че са заедно и той после отиде да тормози Хандан да зарязва Умут.

# 685
Къде го гледате епизода с разговора? Дайте линк.

# 686
Аз ги гледам в youtube но епизодите са на турски,без субтитри.

# 687
Наде, кой епизод се води?

# 688
Наде, кой епизод се води?

Епизодите са 329 и 330, разговора на Берат и Хандан е в края  на 329 а в 330 е когатп Умут решева да е с Хандан.
Аз ги гледам в канала на beni affet, в плейлисти сезон 2 че ми е най-лесно защото там са подредени.
Ако нещо разбереш от разговора пиши да видим за какво става на въпрос. Simple Smile

# 689
Не съм изобщо сигурна, че е така, но  Laughing
Берат и казва да стои далеч от Умут и дали помни какво е направила. Какво щяло да стане ако той научи. Тя го пита какво ще направиш, от кой ще научи. От теб ли, да не си посмял, недей забравя, че бяхме заедно и го правихме заедно. Аз  съм лъжкиня и ти си лъжец. Ей такива работи.

В 330 дават, че Берат и казва, че щял да каже, че всичко Хандан го е правила и Умут ще му повярва. За последен път ти казвам, стой настрана от Умут.

Умут отива при Бахар и я пита какво са и направили Берат и Хандан.

Общи условия

Активация на акаунт