Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 258
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Преди малко взех от овчето сирене, което е на промо, да го пробваме - ами страшно вкусно се оказа  Heart Eyes . Аз сирене не обичам кой знае колко, но сега изпратих мъжа ми да вземе още 2-3 бучки от него Laughing.
Моцарелата беше свършила, за съжаление, ама който ходи в неделя - така е. И пилешки бутчета си взех  Laughing 6 броя излязоха точно 1,5 кг. Grinning не са от най-големите, изглеждат много добре. Трябваше и аз за 20 лв. да взема  Sunglasses

# 496
каква е разликата в млякото от 1,45 ( знам че има такова или около тази цена ) и това от 2,09 ... фирма , съдържание ... newsm78

# 497
  • София
Някой ползва ли вече тавичките на Делимано? Пробвах да намеря отзиви в темата, но само за миксера ми излезе.

# 498
  • Пловдив
Новата брошура не е съвсем за пренебрегване. Има няколко неща, малко са, но си заслужават разходката. Сапуните Фа и тоалетната хартия Фамилия ще са на суперцени. Освен от тях, от петък до неделя ще взема и зехтин Pomace и евентуално паста за зъби Сигнал.

# 499
Някой купи ли си от течния прах Елви и пробва ли го?

Аз. Grinning
Но няма да го пробвам скоро, че имам доста други, купени преди него.

# 500
  • Балчи-Варна
Аз вече два пъти пекох пиле в тавичката на Делимано и два пъти мих в миялната.Още е много прясно мнението за нея.

# 501
Много съм разочарована от Кауфланд и Делимано! Взех си цитроспресата и уж трябваше да е черна! А се оказа бяла и не е същия модел, който е показан като мостра! Crossing Arms

# 502
  • Mediterraneo
Добре де, я кажете замразено колко време го държите?

В момента имам замразено месо от август месец.

# 503
 smile3501 а готвено ли е с него

# 504
  • с/у ОколоМръсТното
от петък до неделя ще взема и зехтин Pomace и

зехтин само Екстра Върджин.
За какво ти е това Помасе?

# 505
  • Пловдив
Много съм разочарована от Кауфланд и Делимано! Взех си цитроспресата и уж трябваше да е черна! А се оказа бяла и не е същия модел, който е показан като мостра! Crossing Arms
Можеш да я върнеш.

# 506
Здравейте,
Някъде преди месец купих микрофон от Кауфланд, който така и не успях да накарам да проработи. Включвам го в компютър, в лаптоп, в йониката не детето - не ще. Да не би да трябва нещо по-специално като настройка? Някой има ли микрофон от Кауфланд?
И евентуално колко време след покупката може да се върне - минало е малко повече от месец, пазя касовата бележка.

# 507
  • Mediterraneo
smile3501 а готвено ли е с него

Не знам аплодисментите за какво са, но е готвено, да. Винаги държа месо дълго във фризера, не сме страдали от това. Купувам меса на промоция, правя ги на порции и си ги замразявам. Не виждам проблем.

# 508
Сигурно сте писали по-назад в темите, но да питам за телевизора който е в новата брошура -
заслужава ли си да се купи???  newsm78 Хубави и ярки, наситени ли са цветовете?  или какво друго да гледам когато избират телевизор  от такива магазини?

# 509
  • Mediterraneo
Телевизорът ми изглежда ок. Когато ние избираме тв, ММ държи да е Full HD, а не HD ready( този в брошурата е от втория тип).

Общи условия

Активация на акаунт