Номинации – коментарна тема

• 47 005
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Once there was a Hushpuppy...
И на мен ми харесват на Касита Peace
Това, че има "златна" пред някои от отрицателните ги прави някак по-приемливи Wink
За разлика от категориите с имена на герои, които не са ми любимите Peace

# 61
Заядица? Няма такава дума.  Laughing
Сложете Златна муха - кратко и ясно.
Перото също го махнете, не останаха от старите пишещи пера вече, а нови сякаш няма.
Останалите са идеални, освен Диаманта, ама ако ви харесва, що не?

# 62
Четох и съм чела и преди за категорията, участвала съм в номинации и съм се храчила по теми, в която съфорумците се наричат "гаден, лепкав микроб" или нещо подобно. Съжалявам, но за мен подобен род категории са не само поводи за грубости, обиди и банове, а и са  чисто и просто проява на висша форма на невъзпитание и душевна простота и пустота. Също така са категории, чието описание, дори аз, която съм цапната в устата, намирам за отвратителни. Съответно ви приканвам да се въздържате от такива.
Нека има отрицателни, но да са доброжелателни, не от типа "Кейси твърди, че има чувство за хумор, а другите се правят, че й вярват, за да не станат те обект на хумора".

Прибавете към горните ми предложения и
Златна форумска двойка на година

Защо да няма Златно перо? Форумът не умря с последното влизане на Дона.
Златната муха не олицетворява заяждането, а досадата. Един може да се заяжда, но това не го прави досаден.

Ами то и Златно огледало за мен е една такава категория, която е родена от умението на пет форумки да охкат и да създават легенди за нечия съмнителна красота.

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Категориите на Касита са добре подбрани и добре формулирани.
Бих махнала талант и перо. Почти никой не номинира в тези категории.
За перо се номинира и гласува усърдно, а и не съм съгласна с Кака- на прима виста мога да изброя десетина души, които си изливат мислите в прекрасна форма.
А таланта може да се трансформира в аватарна визия. Момичетата творят активно и според мен и активно ще се гласуват една друга в подобна категория.

# 64
Златната муха не олицетворява заяждането, а досадата. Един може да се заяжда, но това не го прави досаден.

Да, ама мухите могат много болезнено да хапят.  Laughing

# 65
Змиите обаче го правят по-добре.
Всяка година, Как` Сийке, си правиш самоотвод, но категориите осторожно ги браниш и налагаш.  bouquet
Успешни номинации!

# 66
Налагам категории, аз? Ако бях ги налагала, нито щяха да са в този вид, нито щяха да се провеждат по този начин.
Добре, без налагане, специално за теб - Златна змия. Така доволна ли си? С букетче!

# 67
  • Луната ни пази
Негативните са Мухата, Много шум за нищо, Хем сърби, хем боли и Аз проклетникът. Ако искате може да гласуваме някоя да отпадне?
Според мен да си останат,има материал за всичките  Laughing
И аз съм на това мнение.

# 68
  • ГО
И на мен категориите на Касита ми харесват. По-прибрани, по-ясно формулирани и сбити.
Иначе за всеки от форума ще има категория  Crazy

# 69
И на мен категориите на Касита ми харесват. По-прибрани, по-ясно формулирани и сбити.
Иначе за всеки от форума ще има категория  Crazy

Като на наградите на Пайнер hahaha

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз предлагам бистренето на категориите да не е толкова обширно тази година, ето, че неприятните емоции вече започнаха. По-добре да се реши в рамките на два, най-много три дни и да се пусне номинационната тема, отколкото да си издерем очите, още преди да е дошло времето за златните мухи и змии.

В категориите на Касита май няма тема на годината, предлагам да я добавим във формулировката на Жаве- Златно цунами.

# 71
И какво е това Златно цунами? Какво означава точно? Не може ли просто да бъде Златна тема на годината, както ще има Златна змия?
И да, права си Джо- кратко обсъждане и пускайте номинационната тема, независимо с какви категории. Инак рискувате тук да мине веселото и после да няма за какво да се дърляме /и така дума няма/.

# 72
Погледнах темата от любопитство, нямам конкретни предложения за категории.
Като чета обаче, ми идва друга идея, за да се избегнат драмите "уф, аман от тия, все едни същи". Просто тазгодишните номинирани във всички категории да са хора с регистрация във форума след 2010 година /например /.
Така няма младото поколение да се чувства "спъвано" от старите кучки. И ще настане мир.

# 73
  • Другата България
Змиите обаче го правят по-добре.
Всяка година, Как` Сийке, си правиш самоотвод, но категориите осторожно ги браниш и налагаш.  bouquet
Успешни номинации!
А, то да е само тя.....
От твоите иначе липсват за тема и фраза, там има интересни попадения.
П.П. Сега видях, че и други питат същото. Peace

# 74
Точно за да не станат пак спорове и да се проточат много,предложих направо миналогодишните категории  Peace Само не помня дали там имаше за тема на годината,а е хубаво да има такава категория Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт