Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 846
  • 544
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, започнах да гледам сериала Флирт много е забавен и интересен. Има един проблем че все още няма всички серии, за сега са до 43.
Сериала почнах да го превеждам сега довършвам 1 епизод може да го гледате след като го довърша.

# 376
Здравейте, момичета.
Ако скоро не сте поглеждали сериала Чанчан, вече е преведен до 14-а серия. Дано да са започнали отново да го превеждат и този път да става малко по-бързичко. Praynig
Кой го превежда? може ли линк?

# 377
  • Русе
Здравейте, момичета.
Ако скоро не сте поглеждали сериала Чанчан, вече е преведен до 14-а серия. Дано да са започнали отново да го превеждат и този път да става малко по-бързичко. Praynig

Аз го гледам тук, но го има и в Турксинема.

http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/10683-chanchan … sskom-yazyke.html

На мен ми харесва - забавен е, затова и с любопитство го продължих в ЮТУБ без превод за информация. Лошото е, че има доста моменти със заглушена музика - само картинки.

До 43 серия със Саная играе - Фархан Кхан ( след скандали зад кадър, той напуска проекта)

От 44-та серия застъпва Анундж Сандчева - на мен той повече ми допада.

А за ''Флирт'' разбрах, че е интересен, но понеже сега го излъчват ще е нужно време да се съберат сериите, та... май ще почакам да станат повече за да го гледам.

# 378
Здравейте, момичета.

Аз го гледам тук, но го има и в Турксинема.

http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/10683-chanchan … sskom-yazyke.html

На мен ми харесва - забавен е, затова и с любопитство го продължих в ЮТУБ без превод за информация. Лошото е, че има доста моменти със заглушена музика - само картинки.

До 43 серия със Саная играе - Фархан Кхан ( след скандали зад кадър, той напуска проекта)

От 44-та серия застъпва Анундж Сандчева - на мен той повече ми допада.

А за ''Флирт'' разбрах, че е интересен, но понеже сега го излъчват ще е нужно време да се съберат сериите, та... май ще почакам да станат повече за да го гледам.
Флирт го има до 48 епизод ако не се лъжа Simple Smile както казах аз започнах да го превеждам Simple Smile А филма Чанчан е много интересен гледала съм го целия  Sunglasses

# 379
Ох,ще изчакам да направят всички серии с превод на Чанчан,защото ако ми хареса ще искам да гледам още и още и ще се изнервя Simple Smile

# 380
  • Варна
Cveti67, аз също харесвам повече Анудж.

# 381
Здравейте на всички Simple Smile 1 ви епизод на "Флирт" е преведен можете да го гледате, и очаквам вашето мнение Simple Smile

# 382
  • Пловдив
Здравейте момичета в сайта great-tv.ru превеждат някои сериали преди останалите и ви го препоръчвам, аз там следя излизането и превеждането на Флирт, Когда мы встретилис и Созданы друг для друга. А за тези които харесват тийн сериалите препоръчвам Такова дружба.

# 383
Здравейте  на всички, почвам с един въпрос, някоя от вас дами знае ли защо сериала "Согласие" го има само с озвучка? В турксинема и бигсинема го има до 17 епизод със субтитри и това е.
Относно сериала "Флирт", откакто съм изгледала невероятния "Как да нарека тази любов?" с нашите любимци, не бях срещала друг сериал с толкова хумор, които така силно да ме впечатли. Очарована съм препоръчвам на тези, които не сте го гледали, гарантирана доза смях, интриги и романтика.
На paro_32 , благодаря за превода, аз вече съм изгледала всички налични серии с руски субтитри и чакам твоя превод на бг.  bouquet Blush

# 384
Здравейте  на всички, почвам с един въпрос, някоя от вас дами знае ли защо сериала "Согласие" го има само с озвучка? В турксинема и бигсинема го има до 17 епизод със субтитри и това е.
Относно сериала "Флирт", откакто съм изгледала невероятния "Как да нарека тази любов?" с нашите любимци, не бях срещала друг сериал с толкова хумор, които така силно да ме впечатли. Очарована съм препоръчвам на тези, които не сте го гледали, гарантирана доза смях, интриги и романтика.
На paro_32 , благодаря за превода, аз вече съм изгледала всички налични серии с руски субтитри и чакам твоя превод на бг.  bouquet Blush
Съгласна съм го гледала но е трудно намирането на епизодите и за това го спрях да го превеждам , очаквайте скоро 3 епизод на "Флирт"  Wink

# 385
Някой беше питал за Ашиш Шарма - Рудра от Цветовете на страстта: До колкото разбрах е спечелил награда от Star Parivaar Awards. Ето го  - дългокос, без мустаци(хич не ми харесва):

А като си помисля, че не харесвах мустаците му  #2gunfire ми иде да се гръмна. Сега ми е толкова женствен #Crazy!

# 386
  • Варна
О леле и на мен не ми харесва, ни с мустаци, ни без. Мустаците му явно са били крайно задължителни за образа му на безмилостния майор. 

# 387
А, да, да спомена, че изгледах "Ки и Ка", с Карина Капур. От трейлара бях решила, че филма ще е страхотен, че трябва да не го пропускам. Но нещо ме разочарова. Почвам да се чудя аз ли остарявам, че нещо няма филми по мой вкус, или наистина напоследък само "бози" правят. И все още не е дошъл онзи филм, с главно Ф, който така да те грабне, че да го гледащ пак и пак, и пак....

# 388
Ехей, Магди, здравей!
Мислех, че само аз съм среднощен вампир.
  И като гледам наградите - ще взема да хвърля едно око на Yeh Mohabbat Ha i(дано не сбърках името). newsm78

# 389
  • Варна
Ехей, Магди, здравей!
Мислех, че само аз съм среднощен вампир.
  И като гледам наградите - ще взема да хвърля едно око на Yeh Mohabbat Ha i(дано не сбърках името). newsm78

Здрасти. Аааа как точно ти не знаеш, чак вампир не съм, но совичка си падам.

Аз последно покрай търсенето на песни се позагледах в някой филм, но след Пътеките ни сериал ни филм ме впечатляват чак толкова.  Следя всички сериали с любимите ни Сарун. Изгледах Гит, но така и не се впечатлих.

Общи условия

Активация на акаунт