Инвитро в Истанбул - тема 15

• 107 198
  • 790
  •   1
Отговори
# 390
Честита нова година момичета! Пожелавам на всички една прекрасна година на сбъднати мечти!

Edilucky  честита ви радост! Поздравления! Наслаждавайте се на сбъдналото се голямо щастие!

Dalivali ние при престоя си в Истанбул процедура и лекарства плащахме с дебитна карта.
За харчене на пари в брой носихме евро, което обменяхме там за лири. Там 1 евро е 3 турски лири.  По удобно и по-изгодно ни беше. В Турция всички банки и чейндж-бюра имат един и същ курс , регулиран от държавата. Абсолютно сигурни са, няма притеснения както при нас дали ще те излъжат с курса или не и дали няма да ти набутат фалшива валута. Може да обменяш нявсякъде лесно и удобно в най-близкото до теб бюро.

# 391
  • Варна
Благодаря ви момичета, обмених евро и лири, да видим какво ще стане  bouquet

# 392
Благодаря ви момичета, обмених евро и лири, да видим какво ще стане  bouquet
Процедура и хотел плащахме в евро ( биг бокс -50€ беше нощувката), лекарства, храна и др дневни харчове в лири , а замразяването на ембрионите беше в долари ( което платихме с карта). Мисля най-добър вариант е да си подготвиш евро за процедурата и хотела, а всичко останало в лири. Успех!

# 393
Здравейте! Трябва ми кринон гел 4 кут. ,ако на някоя от вас е останал моля пишете на ЛС.

# 394
Момичета които са в Истанбул,има ли как някоя от вас може да ми купу Глифор 1000-3 кутии,ще го платя с наложен с куриер или предварително мога да пусна парите по карта, както е удобно... Останал ми е само за 10 дни, дотогава трябва да се снабдя Simple Smile Предварително благодаря Wink

# 395
Момичета, и аз имам нужда от една опаковка Глифор и 3 опаковки Фобиол. Ако има възможност някой да ги закупи, ще бъда много признателна. Ще заплатя веднага по банков превод.

Благодаря много предварително!

# 396
  • Варна
Аз ще пътувам тези дни към Истанбул, но ако всичко е наред, ще се върна след 20 дни. Ако мога да помогна с нещо, с удоволствие ще го направя Simple Smile

# 397
Здравейте, момичета! Може би ще задам много глупав въпрос,но имам нужда от помощта ви. Тъй като ни предстои за първи опит да отиваме в Мемориал, и се спряхме на един апартамент през airbnb.com, но незнам как стои въпроса с плащанията и резервацията. Тъй като тръгването ни зависи от цикъла ми, незнам точната дата на тръгване/само ориентировъчна/, за да направя резервация през сайта искат да маркирам точна дата и да платя почти цялата сума за 20 дни престой, та малко ми е притеснително как става цялата работа?.
Ще се радвам, ако някой е резервирал от там и ми помогне с информация.

Предварително ви благодаря!

# 398
Момичета, знае ли някой точната цена на Глифор и на Фобиол?

# 399
Илиана ние сме през airbnb. Направи си резервацията в деня в който разбереш, че ще тръгваш със сигурност.Плаща се с кредитна карта или пейпал в повечето случаи.Ние плащаме с кредитна. Не прави грешка да боокваш за целия престой, защото стаята или апартаментс може и да не ти харесат. Ако ти хареса можеш да удължиш на място и да платиш на хазяите кеш, така ще избегнеш и таксите, които взимат airbnb. Ако пък не ти хареса стаята може да се преместиш. Ние сега сме в Chehangir, вблизост до Таксим. Много добър квартал е, защото живеят европейци, работещи в Истанбул. Има много модерни заведения, които са и обаче по скъпи, но на Таксим има ефтина храна. От Таксим се хваща и бус до Мемориал. В близост е и трамвая за Синята жамия. Тук е супер заради атмосверата и добрата комуникациа: трам, метро, пеш. Имадю добър нощен живот и голяма пешеходна смагазини. Все пак сме тук и за да се разхождаме и забавляваме Simple Smile От Кабаташ има корабчета до азиацката част, а и до принцовите острови Simple Smile

# 400
Здравейте на всички. Другия месец смятам да пътуваме и ние за опит. Дано не се обърка нещо, защото веднъж вече се объркаха нещата октомври и не успяхме да тръгнем.
 Искам да ви попитам. Днес ми дойде някъде между 16 - 18 часа и сега не знам да броя ли днес 1-ви ден на цикъла или утре се смята за първи. Искам да попитам също има ли нещо като болничен след пункцията, който дават от мемориал и дали важат у нас. Благодаря много момичета и успех на всички. Hug

# 401
  • Стамболийски
След като ти е дошло след обет - първия ти ден е утрешния. А относно болничен, лично на мен не са ми давали. Но и не съм и питала, защото ние целия престой си го изкарахме в Истанбул, не сме се прибирали между пункция и трансфер. Успех!

# 402
Здравейте, момичета! Може би ще задам много глупав въпрос,но имам нужда от помощта ви. Тъй като ни предстои за първи опит да отиваме в Мемориал, и се спряхме на един апартамент през airbnb.com, но незнам как стои въпроса с плащанията и резервацията. Тъй като тръгването ни зависи от цикъла ми, незнам точната дата на тръгване/само ориентировъчна/, за да направя резервация през сайта искат да маркирам точна дата и да платя почти цялата сума за 20 дни престой, та малко ми е притеснително как става цялата работа?.
Ще се радвам, ако някой е резервирал от там и ми помогне с информация.

Предварително ви благодаря!

Здравей Илияна,

може да се свържеш с човека даващ апартамента под наем и да се договорите да ти затвори няколко дена преди датата, когато очакваш да ти дойде и после да се оправите с плащането, т.е. да доплатите, ако се наложи. Ако е активен сезон, както беше при нас, не се съгласиха. Дойде ми 2 дена по-рано и трябваше по спешност за няколко часа да си намерим друг апартамент за 2 нощувки.

# 403
Здравейте, да дам малко разяснения за ФСХ, защото това чудо ми е настолен проблем от няколко години...За да се започне процедура в Мемориал нивата му не трябва да надскачат 15. Изследванията се правят на 2 ден от МЦ, макар аз да ги правя на 1...няма разлика поне при мен. Ниските параметри са важни,  поради това, че те показват качествата на зародилата се Я. Това е т.нар фоликуларна фаза. При стимулация в Мемориал СЕ СТОИ там през целия период-при мен 14 дни всичко. Това е наистина важно, защото се изследват хормони и нужни за успеха кръвни нещица. Късмееет!

# 404
Здравейте на всички. Другия месец смятам да пътуваме и ние за опит. Дано не се обърка нещо, защото веднъж вече се объркаха нещата октомври и не успяхме да тръгнем.
 Искам да ви попитам. Днес ми дойде някъде между 16 - 18 часа и сега не знам да броя ли днес 1-ви ден на цикъла или утре се смята за първи. Искам да попитам също има ли нещо като болничен след пункцията, който дават от мемориал и дали важат у нас. Благодаря много момичета и успех на всички. Hug

Издават бележка, в която е описана на каква процедура си била подложена. Общо взето са 2/3 изречения. Този документ тук трябва да се преведе и да се легализира. После трябва да мине на комисия и ако ти го признаят тогава ти се издава болничен.

Относно цикъла, ако е следобяд - следващия ден ти се брои за първи.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт