Инвитро в Истанбул - тема 15

• 107 195
  • 790
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Елизабет 7 защо ли ми е толкова позната твоята история по същия начин платих си 3 опита не можех по фонда и накрая ми намекнаха за донорска и аз си хванах пътя и ние от първи опит там надявам се всичко да е успешно до края.

# 466
Толкова се радвам на щастливите постове, които прочетох  Hug Вие заредихте цялата ми седмица положително. Дано всички имаме вашия късмет и се радваме на щастието, които според мен всеки заслужава.
Ние в момента сме във "финансова" и емоционална почивка, но не спирам да чета коментарите ви.
Една жена от форума с ГОЛЯМО СЪРЦЕ, която в момента гушка своите две принцеси, благодарение на д-р Карликая, ми беше подарила няколко лекарства и лепенки. Тъй като аз не можах да ги използвам, искам да предам нататък. Ако има заинтересовани ми пишете на лични.
Усмихнат зимен ден ви желая   Hug

Лекарствата са обещани!

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 10:52 от d_ivanova

# 467
Истинска, невероятна е твоята история. Heart Eyes Пожелавам ти леко раждане и щастлива среща с новия член в семейството. Да е живо и здраво.
Елизабет, много ми е познато това което казваш. И на мен като ми намекнаха за донорска яйцеклетка с мръсна газ отидохме на преглед в Мемориал.

Сега си чакам нормални нива на хормони, които се вдигнаха следствие на последната стимулация и пътуваме за опит към Мемориал с надеждата и вярата, че ще получим своето чудо.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 10:39 от Dundy Sladurska

# 468
И на мен ми намекват тук в БГ за донорска. Все още още не директно, но индиректно ми казват, че нещата ми не се получават, защото Я ми не са хубави.

# 469
И на мен ми намекват тук в БГ за донорска. Все още още не директно, но индиректно ми казват, че нещата ми не се получават, защото Я ми не са хубави.

Как да са качествени, като според мен не си проследяват достатъчно добре стимулациите.
Поне при мен, допуснаха всички възможни грешки и най-накрая няма качествена и зряла яйцеклетка. #2gunfire

# 470
Как да са качествени, като според мен не си проследяват достатъчно добре стимулациите.
Поне при мен, допуснаха всички възможни грешки и най-накрая няма качествена и зряла яйцеклетка. #2gunfire

Аз тук на стимулация не реагирам. Не правя повече от 2 Я и обикновено само 1 се опложда и развива. Без стимулация пак 1. Опложда се, дели се, развива се, връщат я и резултат няма. Извод на лекаря: некачествена Я!
А за проследяването по време на стимулация всички знаем как е в БГ - преглед на втори ден, инжекции за следващите няколко дни, после пак преглед и евентуално пункция след два дена, ако е кратък цикъла. За цяла стимулация  най-много 3 проследявания.

# 471

Аз тук на стимулация не реагирам. Не правя повече от 2 Я и обикновено само 1 се опложда и развива. Без стимулация пак 1. Опложда се, дели се, развива се, връщат я и резултат няма. Извод на лекаря: некачествена Я!
А за проследяването по време на стимулация всички знаем как е в БГ - преглед на втори ден, инжекции за следващите няколко дни, после пак преглед и евентуално пункция след два дена, ако е кратък цикъла. За цяла стимулация  най-много 3 проследявания.

Точно така и в крайна сметка при мен, само едно изследване на хормони, без дори някой да се е поинтересувал как ми  е ФСХ в началото на стимулацията.
Абе не ми се говори.

# 472
Здравейте и от мен. Следя ви от доста време, но чак сега се престраших да пиша. На 11.01 ми беше трансфера в Мемориал. На 20 ми казаха да си направя кръвен тест. Само че от вчера насам имал зацапване- кафеникаво на моменти розовеещо( определено не прилича на цикъл)Доста съм притеснена, направо незнам какво да правя. Звънях в болницата вчера , казаха ми да си направя теста за бременност днес , тоест 2 дни по рано. Как ще отчете толкова рано това се чудя. Има ли някой с подобен случай?

# 473
Николета, спокойно  Hug - това розовото течение е нормално при бременност - при мен се появяваше 2-3 дни преди датата на цикъла при двете забременявания.
Скрит текст:
Казвам го, с уговорката,че не съм лекар и бременностите ми са спонтанни, не на ин витро цикъл.
Сега мисли само положително, за да улесниш хормоните.

# 474
Здравейте и от мен. Следя ви от доста време, но чак сега се престраших да пиша. На 11.01 ми беше трансфера в Мемориал. На 20 ми казаха да си направя кръвен тест. Само че от вчера насам имал зацапване- кафеникаво на моменти розовеещо( определено не прилича на цикъл)Доста съм притеснена, направо незнам какво да правя. Звънях в болницата вчера , казаха ми да си направя теста за бременност днес , тоест 2 дни по рано. Как ще отчете толкова рано това се чудя. Има ли някой с подобен случай?

Запази спокойствие, направи си тест, както са ти казали в клиниката и стискаме палци да се похвалиш!
 Heart Eyes Mr. Green Hug

# 475
Момичета,само да ви кажа че стойностите на ФСХ за всеки цикъл са различни,единия месец може да е 30,а другия 8,ако има лабораторна разлика тя е минимална Peace другото което искам да кажа че със високи стойности на ФСХ дори и в Турция лекарите не могат да направят чудеса,абсолютно сигурна съм в това,имам два опита при др.Карлъкая които завършиха с не успех,дори до пункция не се стигна.

# 476
Момичета взех си резултатите . Показват 1. 26 . Според вас това дали е отрицателен резултат, при положение, че днес е 7 ден от трансфера?

# 477
  • Живее на Луната
Николета, ембрионите на какъв стадий ти ги върнаха - трети или пети ден?

# 478
На пети ден! Има ли някакво значение това?

# 479
  • Живее на Луната
Да, има. Ако бяха на трети ден все още щеше да е рано за положителен резултат. Съвета ми е да повториш теста на датата която са ти казали, защото е ниско но не е нула все пак.

Общи условия

Активация на акаунт