Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Бих искала да попитам от тези маски за коса, споменати тук, втривате ли ги в корените или само по дължините? Ако някоя от вас втрива в корените, има ли маска от този клас (по-нисък ценови), която да не утежнява допълнително и да омазнява косата?

Не слагам в корените. Основно по върховете и малко по самите дължини.  Peace

# 706
Kitcat би ли казала с какви мигли си - гъсти/редки, къси/дълги ?

# 707
  • София
Влюбена съм в този душ гел,който има възможност да го помирише,в сегашната и предстоящата кампания на Avon,но под душа мирише още по-очарователно.

Наистина ли? На страничката с потъркване никак не ми хареса и току що си поръчах от СПА серията на последната страница  newsm78
Ами то си е и до вкус.На мен лично под душа ми напомня на парфюма summer white и ухае много нежно. Heart Eyes

# 708
  • sofiq
На мен от тази маска косата ми стои като ударена с мокър парцал, но пък я дадох на майка ми да я пробва и тя е много доволна  Simple Smile

От евтините тази ми харесва. 15 лв. е, но е огромна (1000 мл).

На мен маската с роза не ми допдна.....все едно не съм слагала маска,косата си остава суха  и трудна за разресване(слагам само по дължината и краищата,косата ми е тънка и права)

Маската която си показала от къде я купуваш и с каква коса си( да преценя дали е подобен тип на мойта и да пробвам ли ) Peace

# 709
От моята фризьорка съм я взимала, и от сайта, към който съм дала линк. Има още 2 вида, за да си прецениш коя е за теб. Моята в момента се възстановява след години изрусяване. Вече е по-добре и малко ми идва тежка. За изтощена коса е.

Днес минах през DM да им преслушам промоциите Simple Smile накупих всякакви душ гелове, много ги харесвам! По 1.49 са.
Много приятни са и балсамите за устни (светлосиният ми е любим), дъщеря ми си накупи от другите  Laughing, и те са на тази цена.
Взех си за първи път този коректор (снимката е от нета). Малко налучках, понеже нямаше мостри, но съм уцелила, супер покривен, в същото време лек и естествен. Направо съм без думи! Heart Eyes

Пак от DM кърпичките за почистване на очила са много добри и на най-изгодна цена от всички други. Винаги сме заредени с тях Peace

# 710
Kitcat би ли казала с какви мигли си - гъсти/редки, къси/дълги ?
Средна гъстота, дълги.

# 711
Мерси  bouquet,

# 712
А относно продуктите за коса - бих препоръчала един магазин на гърба на Съдебната палата, който е за професионална козметика за коса - мисля, че там продуктите са по-евтини отколкото при фризьорките
В това магазинче се смениха наемателите може би от 2 години, някой знае ли къде отидоха старите? Четох ,че са се преместили на ул. Три уши, но не можах да ги намеря  Thinking

# 713
А относно продуктите за коса - бих препоръчала един магазин на гърба на Съдебната палата, който е за професионална козметика за коса - мисля, че там продуктите са по-евтини отколкото при фризьорките
В това магазинче се смениха наемателите може би от 2 години, някой знае ли къде отидоха старите? Четох ,че са се преместили на ул. Три уши, но не можах да ги намеря  Thinking
То има две магазинчета. Едното е на Алабин, а другото е точно на спирката на трамвай 5 до Съдебната палата. Първото е много малко. Спомням си, че още нямаше сухите шампоани на Батист в България като ги видях там на цена от 15 лева  ooooh! Laughing
Във второто съм влизала веднъж, не помня купих ли си нещо. Мисля, че един грък беше собственика, не случайно има много гръцки марки  Peace
Скоро не съм влизала в нито едно от двете, възможно е да са се сменили.

Аз мога да похваля шампоаните и балсамите на Tresseme. 900 мл са 8,50 и доста добре ми се отразяват на косата  Peace

# 714
Вече са две, да, но второто на спирката го откриха новите наематели, и двете са техни.

# 715
Вече са две, да, но второто на спирката го откриха новите наематели, и двете са техни.

Последно си купувах продукти преди няколко месеца, мисля че от магазинчето, което е на спирката, близо до Център Лора.
Прави ми впечатление, че колкото пъти съм купувала от тях продавачките са много любезни, консултират ме за продуктите и предлагат решение за проблема. Наистина няма как да се ориентираш сам за толкова марки и приложения. Купувала съм предимно италиански продукти, а също и един корейски шампоан

# 716
В това магазинче се смениха наемателите може би от 2 години, някой знае ли къде отидоха старите? Четох ,че са се преместили на ул. Три уши, но не можах да ги намеря  Thinking
арабин е новият наемател на това магазинче ,
понякога седи в по-големия магазин на спирката на 5-цата , който също е негов ,

а този магазин , за който питаш е на ''Три уши " 6А - една хубава голяма сграда , има един бик отпред

# 717
  • Deutschland
Tooclose, откъде си купуваш Tresseme? Хайди Клум често ги споменаваше в предаването си за дизайнери

# 718
Tooclose, откъде си купуваш Tresseme? Хайди Клум често ги споменаваше в предаването си за дизайнери
Има един магазин Чист дом - http://www.chistdom.com/. Има го само в София, но може да се поръчва и онлайн. На друго място не съм ги виждала  Peace

# 719
  • Deutschland
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт