От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 202 609
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.София
Възможно е. Обърни се към фирмата производител.

# 541
  • София
Възможно е. Обърни се към фирмата производител.
Писах им, дано да реагират.
Мерси!

# 542
Здравейте, търся матрак за легло което е дълго 143 см и широко 60 см. Размерите са много нестандартни и се чудих дали ще е удачно да закупим 140 на 60, въпреки че и тази комбинация е доста ограничена, по-често се среща 70/140. Ще се радвам ако споделите марки и възможности за посочените размери.

# 543
Здравейте, търся матрак за легло което е дълго 143 см и широко 60 см. Размерите са много нестандартни и се чудих дали ще е удачно да закупим 140 на 60, въпреки че и тази комбинация е доста ограничена, по-често се среща 70/140. Ще се радвам ако споделите марки и възможности за посочените размери.
Не съм срещала за такива размери, освен по поръчка или този 140/60, тези 3см, които остават надали ще са проблем.

# 544
Момичета, някоя от вас дали по случайност има този матрак: "Brava - Галена" (няколко пъти пробвах да дам линк, но незнайно защо, излиза с грешка), за да изкаже мнение? Наистина е твърдичък, пробвахме го в магазина. Ако пък не, какво ви е цялостното впечатление относно матраците, произведени от "Брава" (тяхната фирмена линия имам предвид)? Не търсим матрак, който да издържи десетилетия, а просто такъв, който да ни върши работа в рамките на няколко години.

И втори въпрос - какво мислите за непромокаемите калъфи за матраци, тези с цип? Има ли изобщо смисъл да се инвестира в покупката на такава притурка към матрака, ако той фабрично идва без калъф / протектор. Струват ми се скъпички тези калъфи - от порядъка на 150 лв. са за матраци с големина, каквато ни е нужна на нас. От друга страна, звучи ми практично - пазят матрака от мръсотии, намокряне и други гадости. Освен това - някои калъфи ги водят хипоалергични. Вие какво бихте ме посъветвали и препоръчали? Hug

# 545
  • София
Да споделя моето мнение-аз съм за максимално предпазване на матрака от замърсявания, акари и други. Моите не са със свалящи се калъфки, но компенсирам, като поставям два чаршафа-отдолу с ластик, а върху него обикновен.
Попитах във фирмата производител на моите матраци дали е възможно да се разреже един двоен матрак на два по-малки, но цената от 230 лв ме отказа. Thinking

# 546
Гърне без похлупак, ние ползваме протектор от тези обикновените по 15-20 лв. Според мен е достатъчно.

# 547
http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=2304

аз поръчах този , ще видим дали ще отговори на очакванията ми.

както обещах , ако някой се интересува да споделя мнение. Доверих се само на консултацията на служителката по телефона. Матрака не е мек ,но определено не твърд .Първоначално реших, че е твърд, защото го сравнявам с Мемори Силвър на Нани. Като легнеш на него той постепенно се оформя приятно около тялото. Хареса ни.

# 548
Благодаря ви за мненията относно протекторите. Peace

# 549
Аз пък съм с негативно мнение за тези протектори, защото са непромокаеми и запарват, особено лятото.

# 550
Протекторите /непромокаеми, горната част- памучен хавлиен на Магнифлекс/ ни бяха подарък към матраците. Много съм доволна. Предпазват, не спарват  Peace
Някой има ли опит дали ще издържи в сушилня.

Редактирам, че видях на етикета знак, че може да се суши на умерена Т  Blush

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 09:31 от mama irina

# 551
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми матрак, който е твърд и не потъва. С мъжа ми имаме проблеми с кръста и по-добре спим на твърдо, но проблема е че мъжа ми е едър и за максимум 1 година матраците се издупват така да се каже! Благодаря

# 552
  • оттам, откъдето започва България
Каспия Нани полифлекс, ползван до 100 кг.  Peace
Но, ако решите да купувате, пробвайте в магазин, че може да ви е твърд. Иначе спим перфектно на него.

# 553
Привет предстой ми закупуване на кожена спалня + матрак двулицев. Спалнята е от Виденов и вече е харесана .Въпросът ми е,че там също има Матраци Лео покет двулицев 160/200 някой ползвал ли е такъв?

# 554
  • оттам, откъдето започва България
За матраците, които предлагат Виденов, не съм чела хубави мнения, но нека се включи някой, който ги е ползвал.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт