Математически турнири - 35

• 107 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Някоя мама за кафе утре около 125то? Докато чакаме математиците?

# 136
  • По света и У нас
Излезе класирането на състезанието "Св.Николай Чудотворец" - Бургас:
индивидуално - http://chudotvorets2015.blogspot.bg/2015/12/blog-post_79.html
отборно - http://chudotvorets2015.blogspot.bg/2015/12/blog-post_4.html

# 137
  • Варна
ето я информацията за Варна http://smb-varna.com/readmore/133

# 138
  • София
Чувствам се леко глупаво че чак сега съм се сетила, но ... какъв е началния час на Салабашев? 2 клас, ако това има значение (за някои състезания има), моля някой може ли да ми каже?

# 139
Чувствам се леко глупаво че чак сега съм се сетила, но ... какъв е началния час на Салабашев? 2 клас, ако това има значение (за някои състезания има), моля някой може ли да ми каже?
Наистина ли не знаеш как да провериш?
В десет часа започва. Стая 213. Grinning

http://iztok-smb.com/

# 140
  • София

Ох, много ти благодаря!
Не, в момента съм изтърпяла. И наистина не се сещах къде е съобщението...  Rolling Eyes
Стаята я бях погледнала преди - но не и часа. Май в момента само музика и памук има в главата ми...
Благодаря!

# 141
Вероятно ще трябва да сте там малко по-рано, че докато се настанят децата...
За организацията в 125-то легенди се носят.  Grinning

# 142
  • София

А, да, да не говорим за паркирането наоколо - но все пак няма да окукам в 8, както сигурно щях да направя...  Shocked
Не знам къде точно ми е умът днес, но със сигурност не и на мястото си.

# 143
Успех на всички деца, които ще ходят днес на Салабашев  Peace

# 144
успех и от мен

# 145
  • гр.Варна
Много ме е яд за Салабашев.Нашето дете е 2 клас и е сбъркало чисто аритметически по-трудните задачи,тези с избираем отговор.Само 1 му е вярна от тях...Дали ще дават точки ако си объркал финалното изчисление?Той каза,че са им събрали листите,на които са разписвали....
От задачите с избираем отговор е сгрешил 1

# 146
Много ме е яд за Салабашев.Нашето дете е 2 клас и е сбъркало чисто аритметически по-трудните задачи,тези с избираем отговор.Само 1 му е вярна от тях...Дали ще дават точки ако си объркал финалното изчисление?Той каза,че са им събрали листите,на които са разписвали....
Точки се присъждат само за верен отговор - посочена буква или записано число. Пише го най-отгоре на листа.

# 147
  • София
Не се дават точки, ако посоченият краен отговор е грешен.
Къде видяхте правилните отговори?
По принцип ги изнасят на стъклото на НПМГ, но сега не съм гледала там.

# 148
  • София

Като чета регламента аз лично го разбирам, че се дават точки при посочен верен отговор.
"Верен отговор на всяка от първите десет задачи носи по 3 точки, а за верен отговор на всеки от последните пет въпроса се получават 6 точки. "
Доколкото виждам, не се предполага оценяване на решението.

Очакваме отговорите?  Peace

# 149
  • По света и У нас
На мен особено забавно ми се стори условието на зад.2 от Темата за 4-ти клас:

"Ламята се подложила на пластична операция за утрояване на броя на главите си. Около месец по-късно, измъчвана от ужасно главоболие, помолила Иван Юнака да отреже 33 от допълнително присадените глави, понеже се оказали с по-ниско качество. Те се оказали толкова некачествени, че след намесата на Иван на тяхно място не поникнало нищо ново и тя останала с 18 глави. Колко глави е имала ламята преди операцията?"
и съответно са дадени 4 отговора ....

Задачата не е трудна, условието - определено е уникално  hahaha

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 14:46 от lucyl30

Общи условия

Активация на акаунт