Искам да кажа ... (63)

• 39 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Пазете Гор
Аз мисля, че окачени прътове със суджук, пастърма и наденички също са вид коледна украса, та в този смисъл - да, украсена е къщата ни. Радва окото.

# 406
  • Tам през Атлантическия океан
Днес ще се пробваме с големия да украсим  Wink

Вчера където бяхме на гости къщата вече бе украсена  Grinning

# 407
  • Варна
Лиляна, и според мен котката е дебеличка. А и като идва зима, козината на уличните котки става по-пухкава и дебела. Другото-ако коремът наистина изглежда подут, е да има проблем-я паразити, я херния. Ех, че не съм ти наблизо-царица съм в даването на хапче на котка.  Simple Smile

Аз бях забравила за черния петък. Сигурно затова днес около моловете(особено Гранда) имаше задръстване. Поне докато се прибирах след работа.
Утре почивам и е крайно време да купим второ зимно яке на детето. Все не одобрява! А преди две-три седмици попаднахме на разкошно яке, намалено, защото останали две, качествено, но не хареса цветовете-бяло, синьо и червено.

С три котки украсата почти е мираж. Не страдам, обаче.  Laughing

# 408
Аз мисля, че окачени прътове със суджук, пастърма и наденички също са вид коледна украса, та в този смисъл - да, украсена е къщата ни. Радва окото.

Хубава е украсата ви, Куркума!

# 409
  • София
Гледам някаква новина във вести.бг за задръстванията по случай черния петък и дъжда (защото мъжът ми виси на 2 км от вкъщи в едно такова вече 40 минути) и милата репортерка ме просветли, че Черния петък в САЩ започва веднага след Деня на благотворителността  bowuu hahaha

# 410
  • Варна
Хвърли един суджук за да усетим украсата.
Пък и има да черпиш за победата.

# 411
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А пък по телевизията казаха, че след като подписал неизгодния Ньойски договор, Стамболийски от яд счупил химикалката.

# 412
Така се намръзнах, ама няма как, мъжът ми замина на тренировка, аз освен да си сипя традиционната чаша вино. набарах някакво с коледни подправки, от Лидл разбира се, леко, сладко, идеално за целта  Mr. Green

# 413
Руми, много лошо ти се е случило. Но да са ти живи и здрави. Моят не расте много Wink

# 414
  • Пазете Гор
...Пък и има да черпиш за победата.

О, да. Заповядай. , вземи си. Нали знаеш, че си част от вдъхновението ми за писане? Имам мискетово розе. Южен склон, СветиИлийски възвишения, 2013, запечатано с восък. Цветът е на есенна черешова шума, вкусът на нар и розмарин, с усет за морковче. Имам и малко свиленградски Рубин, гъст и греховен като кръв. Имам плътна и лепкава като танков дизел сливова, с аромат на август.  Какво да е?

Черпя, банда. По подкова на калпак.

Украса от минали години.

# 415
  • Варна
100 пъти погледнах точно минутите до кога се гласува в номинационните теми, питах защо не мога да гласувам, а има време-и нищо.
Цялата работа-в още една тема исках да гласувам, а и по принцип не е честно. Може проблемът да е в моя лаптоп, а може би не. Показва ми направо резултати, а аз съм гласувала само в една тема.
Както и да е. Ядосах се. Няма да гласувам в други номинационни теми.

# 416
Привет приказливки  Laughing
Аз рядко пиша, но ви чета.
Коледната украса още не сме я сложили.
Чакам едни играчки за елхата, които са като коледни бисквитки.
Украсяването си е цял ритуал вкъщи- ставам, изчиствам къщата, слагам коледния ароматизатор, почивам си, после си сипвам коледно вино с подправки / от Лидл, разбира се / , пускам  коледни песнички и почваме да украсяваме.
Мъжът ми  пътува и каза, че на магистрала Хемус имало вече сняг.
Пак ги бил изненадал снега, защото имало аварирали тирове по магистралата.

# 417
  • Ямбол
Пуснаха гласуването за остров на съкровищата. Съвсем нескромно агитирам за гласуване. Темата ни е  с най-много номинации.

# 418
  • югозапад, под "Марков камък"
Разписах се в някои номинации.
Пих чаша винце, детето е в бабиндом, а на мен ми е скучно  newsm78
Коледната украса ще я слагаме следващата събота.
В работата е гърч, а на мен ми е предколедно  Crazy
Може утре да направя курабиии, миналата година бяха твърди като камък и добре, че бяхте вие да ми кажете да сложа ябълка в кутията Simple Smile

# 419
  • Варна
Куркума не си човек. Ти си Крал!   newsm20 Не само на
словото, ами и на суджука. Пастърмата и руйните
вина само допълват омаята от снимковия материал.

Аз, се отчетох за Искам да кажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт