Захари, Сава или Тома?

• 5 883
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Много често започнах да срещам името Тони за мъж/момче.

# 31
  • София
Като цяло име ли? Странна работа Simple Smile

# 32
  • София
Всички ми харесват - нито едно от тях не е популярно, което ги прави още по-готини. На първо четене към Захари клоня, вероятно защото го асоциирам с галените Заре и Заки, които много ми харесват.

# 33
Определено не са по моя вкус тези имена. Харесва ми само Тома и за него гласувах.
Сава ми се струва абсурдно, но всякакви вкусове има. Преди време една майка тук се възхищаваше на името Страхил.

От завършващите на гласна ми харесват Никола, Андрей, Ивайло (или само Иво).

Иначе аналогични на Петко са ми Стойчо, Янко, Димо, Здравко ииии, не знам защо все се сещам за Стамат, нищо, че не е на гласна  Laughing

# 34
# 35
# 36
Винаги свързвам Тома с Тома Неверни и не приемам това име на сериозно!  Mr. Green Laughing

# 37
  • Пловдив
Аз харесвам Сава,от тук изброените. Възможно е,защото в страната,в която живея е често срещано и ми е по-познато  Peace

# 38
Захари Peace

# 39
Сава и Матей от мен - това са едни от малкото мъжки имена, които ми звучат едновременно красиво, силно и мъжествено, без да имат "р" в състава си. И си звучат съвсем адекватно и нормално, без да има още 5 такива в класа.

Мисля, че Матей ще "стои" по-добре до Райна, но имайте предвид и фамилията и цялостното звучене на името.  bouquet

# 40
Захари

# 41
Захари, защото много ми харесва Хари на галено  Joy и звучи много сладко.... захарчо. Каква е фамилията?

# 42
Сега се замислих - познавам двама души с името Захари. Единият е много по-възрастен от мен, другият ми е почти набор, но и на двамата им казвах Зарко (а и всички други ги наричаха така). Ако сега се бях запознала с втория, а не го знаех от детинство, сигурно щях да му викам Шугър.  Laughing Иначе Хари не е лошо, де. Просто това име го свързвам все със Зарко и ми е някак никакво.

# 43
Захари, защото много ми харесва Хари на галено  Joy и звучи много сладко.... захарчо. Каква е фамилията?

Кирилов ще бъде фамилията.

Ами все още не сме се спрели на име, надявам се все пак да успеем да решим, че то не остана много време  Laughing Със сигурност ще пиша като решим нещо, само се надявам да е преди раждането  Laughing

Искам да благодаря на всички, които пишат и които са участвали в анкетата (там водещ за сега е Тома).

# 44
От анкетата ли избирате или да предлагаме още имена?

Общи условия

Активация на акаунт