СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 665
  • 705
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честит рожденник, Румка. Да ви е жив и здрав Simple Smile  Hug

# 346
Честито и от мен, Румка! bouquet Hug

# 347
  • Северо=Западналия край
Честит празник Румка! Да ви е жив и здрав и да имате много прекрасни моменти със семейството! bouquet bouquet bouquet

# 348
Честит празник, Румка  bouquet
Благодаря, момичета! Racel, какъв е този биберон, биберон залъгалка ли? Каква марка е?
И аз си пийвам биричка Simple Smile а цигарите ги спрях с Табекс преди да забременея

# 349
  • Пловдив
Честит празник, Румка  bouquet
Благодаря, момичета! Racel, какъв е този биберон, биберон залъгалка ли? Каква марка е?
И аз си пийвам биричка Simple Smile а цигарите ги спрях с Табекс преди да забременея

Не залъгалка. Биба за хранене. На NUK /и шишето и бибата/ - другите марки незнам имат ли размери.

Честит празник на румския батко Wink Simple Smile)) Много се забавлявам с твоите остроумни деца, Rumka Simple Smile

Снощи Вики се събужда толкова често ... яде през час  #Crazy Засуче и заспи на гърдата. Никакъв шанс да й дам АМ, че да й се напълни стомахчето и да е сита. А одеве яде 10 мин от двете гърди общо и ме изплю ...  Sad Не е ли гладно това дете.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 14:09 от Racel

# 350
Честит рожденник, Румка bouquet

Аз минавам да се похваля, че от вчера официално и ние сме на тема "ръцете ми са най - вкусното нещо на света" Joy Каква заблуда да си мисля, че може да се разминем с този период, вече не искаме биба, искаме само ръцееееее baby_neutral освен това започна и да издава много нови звуци, но прословутото АГУ не се чува , заболя ме устата да й повтарям агу агу  Grinning

# 351
Мойта бебка иска да си говорим и се разсейва докато яде. Като му стещне погледа, спира да суче и започва да ми се усмихва и да гука Simple Smile Много е миличка. Аз предпочитам първо да се наяде и после да си гукаме, нооо не ме слуша, а още повече ми се хили Simple Smile

За цигарите и аз мисля, че по-добре да не се кърми ако ще се пуши. Тя ползата от кърмата се губи, даже вреди.

# 352
Здравейте и от мен,аз съм нова в това да пиша във този форум,но за сметка на това много чета  Laughing тук намирам много интересни темички,направо сте страхотни,радвам се че Ви има Grinning Grinning Grinning искам толкова много неща да питам че не знам от къде да започна newsm78 хихихи
Аз съм майка от 4 месеца,имам невероятен син,който преминахме през какво ли не Sad но всичко минава.
Не знам тук ли трябва да задам въпроса си,но ще питам,ще се радвам да получа много мнения и най-вече вашите съвети. Аз цедя кърма и давам на сина ми,той засукваше гърдите,но много болки имах,зърната ми ставаха лилави и понякога кървяха,затова взех помпата и тя ми стана като залепена за мен  Mr. Green та въпроса ми е колко да давам на хранене,досега давах по 130 мл. но бебо плаче иска още,давала съм и повече но повръщаше Sick друг е въпроса че кърма излиза малко,налагало се е да му давам и АМ,аз обаче стискам,масажирам и не се отказвам. Педито дори казва,че е дебел и да давам водичка и каза да започвам да давам прясно изцеден сок от морков и ябълка. Много съм объркана,ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ!!!   

# 353
  • Пловдив
Нищо нередно не виждам в твоя случай, че да се притесняваш. Нормално е да даваш сокче, ако решиш да я захранваш от рано. Аз така мисля да правя. А ако не иска да пие вода, не го насилвай. Веднъж ще поеме повече храна, друг път - по-малко.

# 354
Здравей и добре дошла  Hug,
дори бебчо да е по-пухкавичък, мисля, че когато пропълзи и проходи, ще си регулира теглото. По принцип не е добре бебенцата да са много шишкавки, но това може да се коригира и при захранването. Когато започнеш с кашите и пюретата, за регулиране на теглото - намаляване - се дават по-малко пъти каши; за увеличаване на теглото се дават по-начесто кашите. И така, няма нищо страшно.

По отношение на количеството храна, която приема - твоето бебче е малко по-голямо от нашите - нашите са родени предимно през м.септември, затова няма да се изненадам, ако хапва повече.

Наскоро ако не си пробвала да кърмиш - защо не пробваш, и да видим дали проблемите не са отшумяли? Така то само ще приема колкото количество му е необходимо.

# 355
Здравей и от мен Simple Smile
Щом докторката казва, че му е много, аз не бих давала повече от тези 130.
И аз щях да ти предложа да опиташ да кърмиш, така ще си суче колкото има нужда и няма да се чудиш.
Не съм привърженик на ранното даване на сокове, но това си е решение на всяка майка и ако искаш да даваш и щом и педиатърката те съветва, действай. Те, обаче няма да го заситят повече от млякото.

# 356
Момичета, пиете ли билкови чайчета? Искам да си направя, защото кафе не пия като кърмя, но се притеснявам дали са подходящи? Имам вкъщи мента, мащерка, смесен билков.

# 357
Ох, и аз не знам кои са подходящи. Само за чай от шипки знам, че може, защото питах докторката.

# 358
Ох, и аз не знам кои са подходящи. Само за чай от шипки знам, че може, защото питах докторката.

И аз реших да пия от шипки. Ще се обадя на татко ни като се прибира от работа да ми купи. Нещо започвам май да се разболявам и искам да опитам да взема мерки. Sad

# 359
Шипките имат много вти. С, така че са добър вариан. Айде и дано не се разболееш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт