Професионални серии за коса - тема 90

• 37 848
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Фрея ,благодаря много полезен пост!  Hug Ама пак нещо се обърках в поста казваш,че за не толкова изтощените коси няма значение дали е изцяло протеина или да има протеинови съставки.Тогава Алтерната хидратиращата до колкото съм ви чела момичета казвате,че във всички продукти на марката има протеин т.е ,че не са изцяло хидратиращи,а по-скоро балансирани.... Тогава защо се получава такаа това пресушаване или явно няма точно и лочично обяснение... newsm78 Или моята коса си обича явно протеинче,но като се замисля не съм си взимала изцяло хидратираща серия .. и сега с тези бамбуци се нацвъках и аз,че и маска Дисциплин.
Чакай сега, че се обърках (черен Перко не прощава  Crazy Laughing). Аз останах с впечатлението, че от протеинови продукти усещаш повече хидратиране, а не изсушаване, така ли е, за да продължа "логическите" си теории  Laughing ?

Да именно усещам повече хидратация от протеинови продукти...  Rolling Eyes Laughing Но мисълта в случая ми беше таква - Казваш,че за неувредените коси е добре да се ползва протеин няма голямо значение дали серията е изцяло протеинова или ако има само някакви протеинови съставки ...Нали Алтерна се води хидратираща,но с примес на протеин , а на мен пак ми действа изсушаващо..

# 211
  • София
Аз като за край поръчах още нещо малко,  но нямам търпение да мине този ден и да си вдигнат цените, че са ми слаби ангелите и ако още веднъж вляза...  не ми се мисли...

Аз днес нямам нито обаждане, нито мейл от Арлен и започвам доста да се дразня. Е бива ли така да ми развалят хубавото впечатление  #Cussing out

# 212
  • София
Здравейте, момичета! И аз оцелях след Голямото пазаруване  Crazy Влизам, за да похваля Арлен-поръчах си серията за блясък на Алтерна, но шампоанът беше изчерпан и им се обадих да ги попитам кога ще имат наличен, а те ми отговориха, че щом пристигнат ще мога да си ги взема на цената им от черния петък Party
Страхотни са!!! Heart Eyes

# 213
Аз като за край поръчах още нещо малко,  но нямам търпение да мине този ден и да си вдигнат цените, че са ми слаби ангелите и ако още веднъж вляза...  не ми се мисли...

Аз днес нямам нито обаждане, нито мейл от Арлен и започвам доста да се дразня. Е бива ли така да ми развалят хубавото впечатление  #Cussing out
И аз се изнервих ,че няма ни мейл , ни обаждане. Звъннах им, всичко било наред . Заради натовареността системата не е пращала мейли . Казаха ,в понеделник да очаквам доставка.

# 214
мнение за сайта  http://beautyexpert.bg някой ако може да сподели

Още умувам за сешоара  newsm78

# 215
melina565, значи случва се точно това нещо. Просто косъмът ти няма "дупки", които да се запълват с протеин, остава по него много малка част. От друга страна другите съставки, които действат я омекотяващо, я овлажняващо, се усещат с по-голяма сила спрямо протеина в състава и продуктите ти харесват въпреки протеините. Обратното ако една коса е истощена и задържа повече протеин, той надделява над останалите съставки. НО! Има коси, които пък са чувствителни към протеин и малко от него усещат много изсушаващо и втвърдяващо.  Peace Според мен зависи от вида протеин, защото всеки отделен действа по различен начин, всяка коса пък го усеща различно и въобще сложно става  Laughing

# 216
Casual , моят сешоар го купих точно от там, Много коректни, на седващия ден след поръчката сешоарът беше при мен, а и ме заляха с всевъзможни мостри.

# 217
  • София
Да, наистина от този сайт са много коректни. Преди си бях писала с Вив за него и тя също го похвали.

# 218
  • София
Фрея ,благодаря много полезен пост!  Hug Ама пак нещо се обърках в поста казваш,че за не толкова изтощените коси няма значение дали е изцяло протеина или да има протеинови съставки.Тогава Алтерната хидратиращата до колкото съм ви чела момичета казвате,че във всички продукти на марката има протеин т.е ,че не са изцяло хидратиращи,а по-скоро балансирани.... Тогава защо се получава такаа това пресушаване или явно няма точно и лочично обяснение... newsm78 Или моята коса си обича явно протеинче,но като се замисля не съм си взимала изцяло хидратираща серия .. и сега с тези бамбуци се нацвъках и аз,че и маска Дисциплин.
Чакай сега, че се обърках (черен Перко не прощава  Crazy Laughing). Аз останах с впечатлението, че от протеинови продукти усещаш повече хидратиране, а не изсушаване, така ли е, за да продължа "логическите" си теории  Laughing ?

Да именно усещам повече хидратация от протеинови продукти...  Rolling Eyes Laughing Но мисълта в случая ми беше таква - Казваш,че за неувредените коси е добре да се ползва протеин няма голямо значение дали серията е изцяло протеинова или ако има само някакви протеинови съставки ...Нали Алтерна се води хидратираща,но с примес на протеин , а на мен пак ми действа изсушаващо..

Няма да се впускам в много обяснения, но накратко. Немалка част от протеините (различни видове са - Фрея е писала за видовете) действат хидратиращи и не създават чувство на сухота - такива са копринените протеини, например.
От друга страна, когато косата е изтощена, липсва и протеин,  денатурализиран е от химични намеси по-голямата част от протеините омекотяват косата и създават чувството, че серията е хидратираща.  Това най-пълно го исетих, когато имах Омбре. Тогава протеиновите серии правеха многобмеки краищта с Омбре,  а много твърди здравата и неувредена част от косъма. Според мен при здрава коса със затворени кутикули на косъма протеина не навлиза вътре, а направо в канала изтича, но част от него се натрупва по повърхността на косъма и го втвърдява.

# 219
Casual , моят сешоар го купих точно от там, Много коректни, на седващия ден след поръчката сешоарът беше при мен, а и ме заляха с всевъзможни мостри.

Само този отговор чаках  Laughing
Мерси много Edora  bouquet bouquet bouquet

Пуснах в последните секунди и малка поръчка от Златна рибка.

# 220
Здравейте!

Черния петък мина  Rolling Eyes  

Използвам професионална козметика за коса ( не най-скъпите,защото не мога да си ги позволя  Sad ) ,поръчвам от Рибката предимно.
Днес поръчах един комплект на Label.M :
1.Шампоан за боядисана и химически третирана коса Label.m Treatment Shampoo 300 мл
2.Балсам за боядисана коса Label.m Moisturising Conditioner 300 мл
Но тъй като до момента не съм използвала нищо тяхно бих искала да чуя вашето мнение,ако сте ги използвали разбира се .... Знам,че при всяка коса е различно,но все пак ще ми стане по-спокойно ако чуя нещо хубаво за шампоана и балсама  Laughing

Поръчах и още няколко неща,но те са изпитани  Simple Smile

# 221
Аз като за край поръчах още нещо малко,  но нямам търпение да мине този ден и да си вдигнат цените, че са ми слаби ангелите и ако още веднъж вляза...  не ми се мисли...

Аз днес нямам нито обаждане, нито мейл от Арлен и започвам доста да се дразня. Е бива ли така да ми развалят хубавото впечатление  #Cussing out
Аз нямам потвърждение, в сайта са в статус "нова", но във виртуалния еконт виждам пратени 2 от 3 поръчки.

# 222
  • София
Е, свърши се  ooooh! вече няма изкушения.  Joy

Ама английските сайтове са два часа назад  Whistling

# 223
И аз имам потвърждение по имейл, но нямам обаждане. С нетърпение ги чакам, писах и за мостри на Филорга та да видим  #Crazy

# 224
  • Бургас/Пз
Кое е това бамбуково термо.....? Това, за което си мисля в Арлен ми пише, че не е налично, явно не е то ...
http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html - това е, но наистина е свършило, явно съм хванала последния влак, преди 20 минути

Хайде момичета, часовникът удари полунощ и магията се развали,  Joy Joy  вече всичко е по-старому, сега направо цените на Алтерна ми се виждат космически   Mr. Green

Аз съм доволна от Черния Перко и най-вече , че бях част от емоцията на темичката. Страхотни сте. Да видим само Арлен и Рибката дали няма да ни изненадат неприятно  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт