Професионални серии за коса - тема 90

• 39 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Моята пратка от Арлен ме чака в Еконт. Днес по някое време ще отида да си я взема  newsm44

# 541
  • Бургас / София
Аз си получих поръчката от Арлен и имам само мостра на балсам на Кюн, но в никакъв случай не мога да ги обвинявам затова, разбирам че всичко е раздадено  Heart Eyes и си остават обезателно любимият ми и единствен магазин за пазаруване на козметика за коса, понеже паунда стана доста скъп и не ми се чака и не само с това ме грабнаха, но другото ще си го запазя в тайна дълбоко в себе си знам, че е така както си мисля.
Едит: сега видях, че имам и мостра от маската Мезо Маск на Филорга беше под визитката Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 14:17 от cityofangels

# 542
Момичета, да ви питам , тъй като от доста време пазарувате , знаете ли покрай Коледа и Нова година дали има намаления в Арлен и Златна рибка?  Hug

# 543
Момичета, знам, че не е тояно тук мястото, но има ли някой работещ код за ФЮ, освен този за Black friday? Мисля, че съм попадала и на тема за кодове, но не я намирам в момента.
И да не е съвсем спам, да кажа, че отивам да си взема перковската поръчка от Арлен Simple Smile

# 544
  • Somewhere far away
момичета , поръчах от рибата в петък. още нямам нито смс нито мейл. какво се случва ?  newsm78

# 545
  • Чукарландия
Аз поръчах от Арлен в петък. И мен не са ме отразили все още... Търпение му е майката... Mr. Green

# 546
  • Пловдив
момичета , поръчах от рибата в петък. още нямам нито смс нито мейл. какво се случва ?  newsm78
В Рибката, както писах по-напред, има  липсващи продукти. Очакват зареждания и се надявам да ги набавят скоро.
Аз сега си влязох в поръчката в Рибката и виждам, че има коментар, че "липсва Кенди ойл, останалите неща са набавени, да се изпрати, когато го има налично". Така че имайте търпение, дано нещата да се развият положително за всички.

# 547
  • Somewhere far away
еххх... значи. с тоя черен петък голямо шоу стана. дано да я изпратят поръчката по-скоро

# 548
  • Чукарландия
Ами, поръчвахме като изоглавени. Нищо чудно да сме блокирали даже сайтовете... Joy

# 549
  • Somewhere far away
Мен ме притеснява  най-много факта , че седи със статус "приета " -  което не е  добре. сигурно чак в средата на седмицата ще ми я пратят !  Crossing Arms

# 550
  • Пловдив
Ей сега ми дойде от Рибката поръчката и както винаги няма никаква мостра.

# 551
  • София
Ох, много се нервирам! От сутринта нямаме нет и само ви чета през тел и на никого нищо не мога да напиша, защото мразя да пиша от тел. Но то пък вече не се издържа Simple Smile
Жижи, не чакай мостри от Рибката, Арлен са с мострите. Иначе за кодовете- пращат ги на мейла.

Момичета, чета в стари теми за " Ритуалите" на Керастаз.
Не мога да открия какви са обаче, има само бегли и неясни обяснения. Да ме светнете какви са продуктите и последователността на нанасяне  Praynig

# 552
 Joy Joy Joy
CYBER MONDAY

KEEP CALM, KEEP SHOPPING

Днешните мейли ме съсипват  hahaha

# 553
Freak, по всяка вероятност маската ти идва тежка  Peace Че и с косово масло преди това съвсем. Следващия път, когато решиш да я ползваш не слагай масла и я комбинирай с протеинов или ДПШ.

# 554
Момичета, трябва ми шампоан и балсам за ,,напояване,, , дълбока хидратна ия на косата. Ще ми препоръчате ли нещо подходящо?

Косата ми е гъста , с плътен остър косъм. Досега съм ползвала продуктите на Макадамия, но не е ефекта ,който търся.

Съвети за подходящи ,,напояващи,, продукти?

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 12:36 от Biserka_a

Общи условия

Активация на акаунт