Къде в Пловдив? - 61 тема

• 66 393
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
rali100, магазин за кожени облекла има и в Мол Пловдив - http://www.rockeds.net

# 676
  • Пловдив
Благодаря!  bouquet

# 677
  • Пловдив
Рали, погледнала ли си в Халите на 2 етаж от заведението вдясно? 

# 678
  • Пловдив
Рали, погледнала ли си в Халите на 2 етаж от заведението вдясно? 
Да,там има,а и от другата страна също.На 2ет май са 2-3 магазина  Peace По главната в някои магазини също съм виждала.Имаше един май на "Петек" преди Бнб-то  Rolling Eyes В Лутера най-голямо разнообразие  има в магазина им към  Скобелева майка като отиваш (ама как го обясних само  ooooh! ) В Мола нищо интересно няма  Peace С две думи,обикаляне ще трябва  Blush

# 679
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Hug bouquet bouquet bouquet

# 680
  • Пловдив
Естествени палта има в магазин на малката главна, пада се от дясната страна посока Джумая

# 681
  • Sunshine state
Момичета, знаете ли къде мога да намеря трансформатор на ток?  newsm78

# 682
  • Пловдив
Естествени палта има в магазин на малката главна, пада се от дясната страна посока Джумая
Peace и от мен още един магазин /Микеланджело/. Внасят от Италия и има страхотни попадения  Heart Eyes
Тук имат малко снимки https://www.facebook.com/Michelangelo-1589458744663874/?pnref=st … ry.unseen-section

# 683
Здравейте!
Искам да ви питам за веригите супермаркети Билла и Лекси. Аз съм си свикнала да пазарувам от Билла, но от Лекси било по-евтино. Има ли наистина разлика? На мен ми излиза едно и също.

# 684
Цени не съм сравнявала, но охладеното месо в Лекси е пълен кошмар - наблъскано със солни разтвори, зле отрязани парчета, като цяло нискокачествено. Заради това пазаруваме от Билла и Кауфланд, в Лекси влизам само за пакетирани неща, когато ми е на път.

# 685
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да ви питам за веригите супермаркети Билла и Лекси. Аз съм си свикнала да пазарувам от Билла, но от Лекси било по-евтино. Има ли наистина разлика? На мен ми излиза едно и също.

За цени не мога да кажа,но на мен Лекси,както и Триумф са ми много противни магазини  Sick Винаги наблъскано със стока,разтурено,не може да разбереш кое колко струва...камо ли да намериш нкой да питаш  Whistling Гледаш едни цени,на касата други...а,бе,изобщо..за мен лично,неприятно за пазаруване Peace

# 686
  • Sunshine state
На мен Триумф в Тракия ми харесва. Иначе пазаруваме предимно от Кауфланд. Peace

# 687
  • Пловдив
На Лекси и Триумф ми харесват топлите витрини и често купувам от тях. Ако трябва да купувам друго ходя до Кауфланд. Месо - от кварталния магазин, който си има транжорна и месото винаги е прясно.

# 688
За Триумф-а не е вярно това.
В Лекси рядко влизам, като цяло е по-скъп от Кауфланд и Триумф.
В Билла не стъпвам.

# 689
  • София
Харесвам и Лекси, и Триумф. Огромен избор на марки, които не могат да се доберат до вериги като Билла заради високите входни такси. За цени не съм сравнявала, гледам промоциите къде-как вървят..

Общи условия

Активация на акаунт