Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА
Момичета,ходих да ми горят една бемка с лазер,обаче е точно на върха на носа и сега падна коричката и стои  вдлъбнато...някакви идеи да мажа ли с нещо,ще се оправи ли,че е на доста видно място  Hug

# 616
  • В.Търново

Снощи устните ми стояха много по-добре, според вас нормално ли е? Embarassed
По принцип винаги втория ден е пиковия при каквато и да е болка или интервенция.

morgana07 , мажи се с крем за белези, но толкова скоро след процедурата не знам дали е редно?

# 617
  • в 1001-та нощ
Момичета,ходих да ми горят една бемка с лазер,обаче е точно на върха на носа и сега падна коричката и стои  вдлъбнато...някакви идеи да мажа ли с нещо,ще се оправи ли,че е на доста видно място  Hug

Neocica na Filorga  Peace

# 618
  • Пловдив
В тези теми се качват снимки, но скоро не е имало. Фаворит са ми устните на Мамаден. Каквото и да ти говорят с изкуствените косъмчета ще паднат и малко твои, а когато започнат да падат изкуствените се образуват дупки, което е много грозно....

Еее, много благодаря, поласкана съм Heart Eyes. Аз също много си ги харевам Simple Smile, идва ми сама да се нацелувам  Laughing Laughing Laughing. Докторката си свърши перфектно работата Peace

# 619
Да, нормално е! Няколко дни ще са подути и след това , за жалост ще започнат да спадат  Wink

Болката не е от нещата всяващи страх  Wink при положение, че има болкоуспокояващи и е временна ...  newsm78 действай смело, има и по- страшни неща  ooooh! Щом си ЖЕНА, не се тревожи, ние сме пригодени да раждаме, да търпим стискайки зъби, което никак не важи за другия пол  Laughing
Два пъти съм раждала и ти казвам честно, не само че каквото и да е - МИНАВА, ами и много бързо се забравя ( също съм с нисък праг на болка)  Hug
Е, то не е като аз да не съм раждала  Laughing при това нормално. Всъщност, тогава осъзнах реално, че съм невероятна лигла защото опищях света Laughing
Вчера докато лекарката ми боцкаше устата, очите ми се насълзяваха от самосебе си  Embarassed Embarassed Embarassed и се сетих за раждането.
Но, да обмислям все по-сериозно идеята да сложа едни импланти Wink

Благодаря за мненията, нещата се успокоиха и устните ми спаднаха. Дано след десетина дни не се окаже, че съм в изходна позиция  Mr. Green

# 620
В тези теми се качват снимки, но скоро не е имало. Фаворит са ми устните на Мамаден.

Еее, много благодаря, поласкана съм Heart Eyes. Аз също много си ги харевам Simple Smile, идва ми сама да се нацелувам  Laughing Laughing Laughing. Докторката си свърши перфектно работата Peace

mamaden, най-вероятно си писала назад, но не съм запомнила, ако съм го прочела  newsm78
ти на кого се доверяваш за ХК?

# 621
  • София
В тези теми се качват снимки, но скоро не е имало. Фаворит са ми устните на Мамаден. Каквото и да ти говорят с изкуствените косъмчета ще паднат и малко твои, а когато започнат да падат изкуствените се образуват дупки, което е много грозно....

Еее, много благодаря, поласкана съм Heart Eyes. Аз също много си ги харевам Simple Smile, идва ми сама да се нацелувам  Laughing Laughing Laughing. Докторката си свърши перфектно работата Peace

Ааа, а аз защо не съм ги видяла? Mr. Green Laughing
Може ли на лични?

# 622
  • ВАРНА

А за Варна да ми препоръчате някой медицински или козметичен център - да отида на консултация за лазерно премахване на белези или микродермабразио... може да се наложи и леко да се изгорят и ръбчетата,за да стане по-плавно преминаването...знам ли  ooooh! просто ми се иска препоръка от някого,който е доволен от контретно мясти или специалист  Praynig

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 13:40 от morgana07

# 623
  • В.Търново
И аз питах в страницата във фейсбук, но никой не ми отговори.Интересувам се от клиника или център, където махат лазерно белези от операции.Знам за Хил Клиник, но в друг град къде може да има също?

# 624
  • Plovdiv, Bulgaria

При Кожухарова бях. Няма възстановителен период. Нищо ти няма след процедурата, само слънцезащита ти слагат. Капилярите постепенно избледняват.
[/quote]

аз също при нея, махна ги като на шега, много съм доволна, а имах доста и се виждаха отдалече
обаче веднъж появят ли се значи имаш слаби капиляри и трябва да се пазиш много

# 625
  • Plovdiv, Bulgaria

какви са тия лекари - "горят" ти бемка и ти оставят белег?

# 626
  • Пловдив
В тези теми се качват снимки, но скоро не е имало. Фаворит са ми устните на Мамаден.

mamaden, най-вероятно си писала назад, но не съм запомнила, ако съм го прочела  newsm78
ти на кого се доверяваш за ХК?

В устните ХК ми я постави д-р Пепина Власева - зъболекар е. Много съм доволна. Много пестеливо поставихме на няколко пъти хиулрона, получи се перфектно. Устните са максимално естествени, хидратирани, пухкави, симетрични и чувствени Mr. Green. Наистина много по-малко слагаше на няколко пъти. Е има си недостатък, повече боцкане, но си заслужаваше.

# 627
Здравейте момичета,да споделя и аз че вече имам блефаропластика на горни клепачи при др.Георгиев.
Операцията беше на 8 март все още имам синини и не мога да кажа колко съм доволна от резултата понеже ми се струва че имам разлика,затова ще изчакам за да дам компетентно мнение.Ако някой има въпроси да пита.

# 628
  • в 1001-та нощ
Разкажи всичко, моля  bouquet И бързо възстановяване Simple Smile

# 629
  • ВАРНА

какви са тия лекари - "горят" ти бемка и ти оставят белег?

Ходих при прехваления д-р Юлиан Пенев,който се държеше като тотален луд с картечница и изобщо не пита това искаш ли/не искаш ли да го маха - гори наред.Тотално непрофесионално отношение.По шията имах доста - махнаха се без проблеми.На върха на носа обаче дали защото има пори с мастни жлези,дали не беше изгорил достатъчно - незнам - пак стоеше подуто като бабунка.На контролния преглед гори пак носа,при което остана пък вдлъбнато...Все още е доста прясно - преди седмица падна коричката,но не искам и да чакам - предполагам по-добре да се обработвят докато са пресни - затова искам да отида някъде,където да ми направят компетентна консултация,да знам какви процедури да очаквам,че може би от едната страна ще трябва пак малко да се обере ръбчето...Преди години бях махала в Камий при Заякова с електрокоагулация подобна бемка,но не беше така на изпъкнало,а на равно място и сега си е ок всичко,евентуално пак там ще отида за консултация.Но гледам има и доста нови естетични центрове във Варна - Естетико,Клиник,Инканто,медея ... Затова питам,ко някой може да препоръча от личен опит за подобна процедура и за конкретен специалист,че те се и сменят по салоните Peace Инканто много го рекламират,но незнам защо сякаш не чувам добре отзиви за там  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт