Ръст на един мъж – важен?

• 138 973
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 215
На мен винаги темата за ръста ми е била важна. Когато съм имала възможност между по-висок и по-нисък мъж винаги щях да предпочета високия. Явно съм била доста повърхностна. От известно време съм с мъж, който е висок колкото мен. Вярно - гледам да не нося високи обувки, но сега вече мога да кажа с ръка на сърцето, че този мъж е повече мъж от всички, с които съм била до сега събрани заедно. Дори не ми прави впечатление, не ме интересува. Той ме накара да разбера, че всъщност наистина ръста и килограмите са просто числа, защото в крайна сметка най-важно е отношението  newsm51
Ако аз самата съм висока( примерно 176см) и мъжът до мен е 178, за мен това е ОК. Обаче ако аз съм 165, а той 167 изобщо не ми е ОК Simple Smile.

# 1 216
Височината няма значение, когато има нещо в главата и го ползва.

# 1 217
Абе друго си е да има нещо в главата и да е висок Simple Smile.

# 1 218
Всъщност въпросът е наистина до това, което има в главата си. Аз съм висока 167 см. имала съм до момента две сериозни връзки с високи мъже - единия ми прилагаше психически тормоз накрая, а другия беше мамино дете и чакаше всичко наготово. Тоест моят опит с високите мъже (колкото и да ги харесвам) не беше особено успешен. След втория започнах да излизам с настоящият ми приятел, който е висок колкото мен или максимум сантиметър-два отгоре. В този случай (поне до момента) има страхотно разбирателство между нас, той ме уважава и ме третира като принцеса и с държанието си ме кара да се чувствам сигурна до него и да знам, че нищо няма да ми се случи. Така че определено не е от ръста. Може да е висок 2 метра, но да не е мъж. Наистина всичко е до това, което има в главата си и до това що за човек е и пак да се повторя - всичко останало са цифри Simple Smile

# 1 219
Аз пък съм склонна да мисля, че просто с доброто си държание се мъчи да компенсира за ниският ръст Wink. Просто знаят, че са ниски и това ги прави несигурни и за това и се стараят повече да задържат половинката. В което няма нищо лошо де, но все пак много от постъпките им са продиктувани от стремежа им да компенсират за ниския си ръст.

# 1 220
Аз пък съм склонна да мисля, че просто с доброто си държание се мъчи да компенсира за ниският ръст Wink. Просто знаят, че са ниски и това ги прави несигурни и за това и се стараят повече да задържат половинката. В което няма нищо лошо де, но все пак много от постъпките им са продиктувани от стремежа им да компенсират за ниския си ръст.

А онези двамата високите какво компенсират с поведението си?!
Всеки има недостатъци и малко или много са му трън в очите и доколкото може се старае да ги минимизаира или да ги пребори (ако има такава опция). За височината е малко трудно да я компенсираш, но характера си, ако наистина искаш, можеш да промениш.  Peace
Аз също харесвам високи мъже. И да си кажа честно - не харесвам ниски мъже. Но истината е, че съм попадала и на големи гадове кинта и 14 (имах такъв шеф - нямаше и 1,60) и на много приятни мъже по-ниски от мен или около моята височина (аз съм 1,70). Аналогично е положението с високите или нормално високите по моя критерий - около 1,80-1,87. Имала съм си работа с откровени гадини и с истински кавалери. И да, високите мъже естетически са по-красиви, но за мен лично не е най- най-важното в един мъж. И разбира се, ако ми се появи един красив, висок, интелигентен, забавен, богат, широкоскроен, атлетичен, ....(момент да се ущипя), хич няма да го гоня!  Mr. Green

# 1 221
Спомням си как веднъж един познат ми каза - видиш ли нисък човек, да знаеш че или идва от бой, или отива да го бият!  Laughing

# 1 222

А онези двамата високите какво компенсират с поведението си?!
Всеки има недостатъци и малко или много са му трън в очите и доколкото може се старае да ги минимизаира или да ги пребори (ако има такава опция). За височината е малко трудно да я компенсираш, но характера си, ако наистина искаш, можеш да промениш.  Peace
Аз също харесвам високи мъже. И да си кажа честно - не харесвам ниски мъже. Но истината е, че съм попадала и на големи гадове кинта и 14 (имах такъв шеф - нямаше и 1,60) и на много приятни мъже по-ниски от мен или около моята височина (аз съм 1,70). Аналогично е положението с високите или нормално високите по моя критерий - около 1,80-1,87. Имала съм си работа с откровени гадини и с истински кавалери. И да, високите мъже естетически са по-красиви, но за мен лично не е най- най-важното в един мъж. И разбира се, ако ми се появи един красив, висок, интелигентен, забавен, богат, широкоскроен, атлетичен, ....(момент да се ущипя), хич няма да го гоня!  Mr. Green

Да не се залъгваме... Ако те ухажват двама умни, красиви и богати, но единият нисък. Кого ще избереш?

# 1 223
Да не се залъгваме... Ако те ухажват двама умни, красиви и богати, но единият нисък. Кого ще избереш?
На прима виста отговорът е по-високия, но не винаги е така.
Ако няма химия ако ще Аполон да е, връзката е обречена.

# 1 224
Зависи колко нисък е ниският и колко висок - високият Laughing
Идеалното за мен е м/у 170-180. Т.е. ще спечели този, който попада вътре, ако нито един от двамата не е там... ами не са само те мъже по света все пак  Mr. Green

# 1 225
Нали това казах в един от постовете ми! Ако аз съм 175, а той 178 не е нисък! Но ако аз съм 165 а той 168 е нисък ! За мен идеалният е над 175.

# 1 226
Една бивша потребителка пишеше, че любовта е химия, а не математика, затова аз не бих си избрала по-високия, а този, с когото има химия, може и по-високият да е, кой знае. Хората си допадат по най-разнообразни причини, височината няма значение. Друг въпрос е, че като някой ти е неприятен и го отбягваш, а има комплекс, че е нисък, то решава, че това е единствената причина да бъде отбягван, а че е досадник и смръдльо, не се сеща.

# 1 227
Говорех хипотетично, ако харесваш и двамата и с двамата имате химия Wink.

# 1 228
Нали това казах в един от постовете ми! Ако аз съм 175, а той 178 не е нисък! Но ако аз съм 165 а той 168 е нисък ! За мен идеалният е над 175.
Така де, но ти питаш нас кого ще изберем, така че трябва да дадеш някакви по-общи критерии, не твоите Simple Smile
175 според мен е среден, +- 5 см е около средния, другото са ниски и високи. Затова не разбрах дали предлагаш избор само м/у ниски и високи в питането, без средни?

Една бивша потребителка пишеше, че любовта е химия, а не математика, затова аз не бих си избрала по-високия, а този, с когото има химия, може и по-високият да е, кой знае. Хората си допадат по най-разнообразни причини, височината няма значение...
По принцип е така.

Говорех хипотетично, ако харесваш и двамата и с двамата имате химия Wink.
Все към единия ще е по-голяма химията  Peace

# 1 229
Еее, аз не съм толкова обичлива, че да имам химия с двама едновременно, затова не ми хрумна тоя вариант. При тази хипотетична ситуация, ще избера този с по-дългите крака и по-гъстата коса. Темата е напълно несериозна за мен, затова отговарям така.

Общи условия

Активация на акаунт