Ръст на един мъж – важен?

• 137 217
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 470
Жребчо, това беше просто пример. Можеше да дам и пример с мъж 180, 182, 183... Нужно ли е да изреждам още? Въпросът беше до какъв мъж аз няма да се чувствам на мястото си. За мен това е до мъж по-нисък от мен.За да не ме обвиниш в неточност- 174, 173, 172 и т.н . За тегло предпочитам да е над 80 кг, но с добре оформено тяло.До мъж с моя ръст ще се чувствам добре, но не и дребна. Мъж от 178 до 200 см ми е супер. Достатъчно изчерпателна ли бях?
Ако ще 100 000  други жени да се чувстват добре до по-нисък мъж, това пак няма да ме накара да харесам такъв.

# 1 471
Дами, искам да ви попитам дали познавате онези ниски мъже, които имат комплекси за своите ръстове?

# 1 472
15 см е твърде голяма разлика.
Нелепо ми изглежда двойката от 175 см жена и 160 см мъж.
Нещата стават комични, когато жената е бременна.

Ама представяш ли си? Значи двама са се харесали достатъчно, че да си направят дете, обаче било комично как изглеждат някому.

С малко по-ниски от мен съм имала връзка, но не са били комплексирани. Вероятно защото са имали известни големи предимства. По принцип комплексираните винаги съм ги избягвала. Не съм майка Тереза, че да им живея с комплексите.

# 1 473
  • София
Аз познавам само един. Каза ми го, проблем му е, но аз не виждам причина.
Много готин човек е.

# 1 474
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо, това беше просто пример. Можеше да дам и пример с мъж 180, 182, 183... Нужно ли е да изреждам още? Въпросът беше до какъв мъж аз няма да се чувствам на мястото си. За мен това е до мъж по-нисък от мен.За да не ме обвиниш в неточност- 174, 173, 172 и т.н . За тегло предпочитам да е над 80 кг, но с добре оформено тяло.До мъж с моя ръст ще се чувствам добре, но не и дребна. Мъж от 178 до 200 см ми е супер. Достатъчно изчерпателна ли бях?
Ако ще 100 000  други жени да се чувстват добре до по-нисък мъж, това пак няма да ме накара да харесам такъв.
Ако искаше да дадеш пример с мъж малко над твоя ръст и 80+ кг, то ти би го сторила изначално. Вместо това, ти предпочете да дадеш пример с мъж 160 см и 50 кг. Ето това е тънкият момент, който оборва сегашните ти обяснения.

# 1 475
Давам пример за мъж, до които повечето жени ще се чувстват едри и такъв ,до които повечето ще се чувстват дребни. Кое не разбра?

# 1 476
Жребче, за какво се бориш в тази тема по-точно?

Като младо пърле пред майка си ми идват тези напъни Simple Smile

Аз за себе си пиша предимно и обясних защо мъж с моята височина или малко под нея или над нея не ми е привлекателен. Затова и казах, че може много жени да харесват Том Круз, но за мен е бррр...

# 1 477
15 см е твърде голяма разлика.
Нелепо ми изглежда двойката от 175 см жена и 160 см мъж.
Нещата стават комични, когато жената е бременна.

Ама представяш ли си? Значи двама са се харесали достатъчно, че да си направят дете, обаче било комично как изглеждат някому.

С малко по-ниски от мен съм имала връзка, но не са били комплексирани. Вероятно защото са имали известни големи предимства. По принцип комплексираните винаги съм ги избягвала. Не съм майка Тереза, че да им живея с комплексите.
Няма лошо, че са се харесали и са си направили бебе въпреки голямата разлика в ръстовете си.🙂

# 1 478
За половин сантиметър се бори, а вие му се връзвате. По-висок означава визуално по-висок (жокер... визуално по-висок НЕ е 1 см по-висок)

# 1 479
На мъж, които ми казва какво мога да харесвам и какво не, ръстът му е последният проблем.

# 1 480
Аз познавам много готини ниски мъже, някои от тях много харесвани от жените. Не бих обобщавала кой бил комплексиран и кой не. То си и личи от писанията тук, уж високи и всичко им е наред, ама не спират да коментират хорския избор. Това, ако не са комплекси и несигурност, здраве му кажи!

# 1 481
Е, за кого тогава е комично бременна жена и мъж, щом нямало лошо? Очевидно за двойката не е, щом и дете са си направили. Аман от хора с манталитет на квартални клюкарки, седящи на пейката да гледат кой минава и да го обсъждат комичен ли е.

# 1 482
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, за какво се бориш в тази тема по-точно?

Като младо пърле пред майка си ми идват тези напъни Simple Smile

Аз за себе си пиша предимно и обясних защо мъж с моята височина или малко под нея или над нея не ми е привлекателен. Затова и казах, че може много жени да харесват Том Круз, но за мен е бррр...
Какви напъни ти идват, си е твой интимен въпрос и е добре да си остане такъв. Simple Smile

# 1 483
  • София
Има достатъчно ниски и високи мъже, достатъчно ниски и високи жени.
Къде е драмата? Кой кого евал и кой коя забременил?

# 1 484
Като гледам тук май сме се събрали все високи жени Simple Smile
Определено не сме мнозинство и е интересно да се разсъждава защо мъжете биха харесвали някой, който е по-висок от тях, като може да се съсредоточи в 90% от жените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт