Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
За сега няма дата за излъчване, но ще започне скоро, също така и тема специална няма. Историята ще е любовен триъгълник, става дума за две сестри, които са влюбени в един мъж.
Сюжет: Езги /Мерве Болуур/ е отдавна влюбена в Емре /Юсуф Джъм/. Емре планира да се ожени за сестрата на Езги - Дениз /Гизем Караджа/. Езги измисля план, с който да отнеме от сестра си младия човек. Но случващите се събития излизат от контрол и сриват този план. Всяка от сестрите се опитва да удари другата по болното място, но понякога разбират, че е по-добре да действат заедно, отколкото отделно.Сериалът ще бъде турска версия на корейският сериал "Glass Mask"
Изгледах трейлъра и ми хареса  Peace. Историята ме грабна, очертава се интересно дизи  Thinking. Може би като започне излъчването ще се създаде и тема, ако има повече заинтересовани  Flutter

# 526
  • Под звездите
Излезе фрагман за новият сериал на STAR TV

За повече подробности:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=956314.new#new

# 527
Едни от най — популярните и незабравими турски сериали са качени в този сайт. С прекрасно качество — 1080pHD. Разбира се за тези, които разбират турски език.

https://puhutv.com/dizi    newsm10

# 528
  • Под звездите
Фрагмана на ,,Звездите-мои свидетели с бг. суб.

# 529
Гледам някакъв трейлър на Recep İvedik 5 , обаче целият филм го няма . Рано ли е или аз него намирам

# 530
  • София
Гледам някакъв трейлър на Recep İvedik 5 , обаче целият филм го няма . Рано ли е или аз него намирам

Рано е още Simple Smile

# 531
  • Под звездите
           Днес от 20 часа турско/19 часа българско/ започва новият сериал на STAR TV "Звездите-мои свидетели" Линк за онлайн гледане:https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

# 532
Здраваейте!Интересувам се от сериала "Спешно се търси любов"!Някой знае ли скоро дали ще ина бг превод,търся го но го намирам само с турско аудио!Уви още не съм го научила чак толкова много този език Wink

# 533
  • София
Сериала няма превод на български.

# 534
Знаете ли дали ще има?

# 535
  • София
Едва ли, отдавна е приключил.

# 536
Има преведени само 2 епизода,много жалко филмчето е забавно Simple Smile

# 537
Привет!
Започнах да гледам сериала Малки тайни и много ми стана интересен, което не очаквах. Сега не мога да откиря никъде сериите му след 49-та. Реших да пиша тук, с надеждата да ми помогнете, къде може да ги има. Разбрах, че бтв-то ги триели, заради авторски права. Рових се много, но само отделни епизоди открих.

# 538
  • София
За съжаление ги няма след тази серия.

# 539
ужас, много исках да го гледам, толкова пък да го няма никъде #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт