Пазаруване от Amazon - тема №48

• 74 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Аз имам поръчани само слушалки безжични на Philips http://www.amazon.fr/gp/product/B00A926A4E?psc=1&redirect=tr … id=A1X6FK5RDHNB96 , хванах ги на 26 евро

# 16
Аз една карта памет пуснах.

# 17
  • Sofia

Коя карта и на каква цена (че и аз търсех)?

# 18
  • София
chockolina, благодаря за темата  bouquet
От Черния петък само едни филтри Брита и тази палитра взех, но и не съм търсила нещо особено. Чудя се за
този таблет, но предвид че ще е наличен от 22-ри, а ми трябва за подарък, май няма смисъл.

Пуснах на празна карта и този мултикукър от склада, с намалението от 10% излиза 55 евро. Някой ако го има, моля да пише  Praynig
А какво е това намаление от 10% ?
Цената на мултикукър-а е добра! Peace

# 19
Благодаря за темата Hug
Чакам само един моп от тук GrinningБлагодарение на отзиви на момичета от тук,за което благодаря!!!

# 20
Запис и от мен и благодаря за темата.  bouquet

Днес сутринта успях да поръчам тези обувки Rieker на цена 44Е.
Раницата на Ergobaby я пуснаха много изгодно за 69Е

Някой помни ли на каква цена пуснаха кухнениския робот Bosch MUM56340 ? Ще го има след малко, а съм го замислила за подарък за майка ми.

# 21
  • София

А какво е това намаление от 10% ?
Цената на мултикукър-а е добра! Peace

В немския, английския, френския и италианския Амазон има допълнителна отстъпка от 10% за складовите стоки за периода на ЧП  Peace

# 22
И аз се отчетох с филтрите.Оглеждам се за изгодна и качествна термокана,предпочитам инокс или стъкло.

# 23
  • Luxemburg
В предната тема потребителка питаше къде е уловката че бяха под 30 лири http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=883554.msg32074191#msg32074191, http://www.amazon.de/dp/B006OU6O50 Явно всичко им е наред, щом днес ги има и в сделките при немците.

Ако някой е видял много евтина книжка под 1€ да сподели моля. Искам да си взема препарата на финиш за миялни от сделките, но за 6€ не си заслужава да дам 3€ за доставка.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 09:49 от ronicat

# 24
Ето книжка за 0,32Е  Guinness World Records 2015 Hug
Дори си заслужава даже  Peace

# 25
  • София
Благодаря за новата тема, Чоколина!  bouquet

Нищо не съм купила от сделките на Черния петък.Дори филтри Брита не съм видяла кога е имало,а те са ми най-важни в момента, защото миналогодишните ми свършиха.

# 26
  • Luxemburg
Много благодаря Веси. Пуснах ги веднага. Аз не успях да ги сортирам, така че да излязат най-евтините най-отгоре и след като ми изтече времето се отказах с търсенето.

# 27
  • Варна

Коя карта и на каква цена (че и аз търсех)?

Аз пуснах линк към много изгодни карти, сигурно си го изпуснала - 64 GB Сандиск Про за 24 паунда. Peace Купих две. Mr. Green Ето ги, само че цената е вдигната:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005LFT3UW?psc=1&redirect … etailpage_o03_s00

Има код за 10 евро отстъпка при стойност на покупката минимум 30 евро в немския амазон.
Условия:
Скрит текст:
10 EUR voucher for the purchase of selected premium and trendy beauty products worth 30 EUR
Coupon Code: BEAUTY LOVE
Promotion period: 11/23/2015 - 06/12/2015

Get the coupon code BEAUTY LOVE a 10 EUR voucher for the purchase of selected premium and trendy beauty products worth at least 30 EUR.

How it works:
Step 1:
Choose from premium and trend beauty products worth at least 30 EUR on this page. Important: This action is only valid for products with and sold by Amazon.

Step 2:
Enter the coupon code at checkout BEAUTY LOVE a. The discount of EUR 10 is thus subtracted you.

Eligibility:
• Promotion period: 11/23/2015 - 06/12/2015
• This offer is only valid for products with and sold by Amazon and only while stocks last.
• This promotion is only valid for products that are listed on this page.
• apply Shipping -. and delivery of Amazon.de
• The discount of action items related to the value of goods. However, any fees for packaging and shipping are not included.
• If you return an item this action, we reserve the right to deduct the discount on the reimbursement.
• The code is only once per account redeemable.

# 28
Здравейте, знаете ли как стоят нещата с френския амазон? Благодаря!

# 29
Гледам че днес в английският амазон пак ще има филтри за Брита-8бр. към обяд

Общи условия

Активация на акаунт