Искам да кажа ... (64)

• 40 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
пак да си кажа за главоболието мъкнено с години, че ми помогна читав масажист/рехабилитатор. Тукашен беше, но мога да препоръчам един в Пловдив, който е дъ бест оф дъ бест, няма кой да му се качи на пръста. Отне време, но си заслужаваше. Четох малинките, ммого весело за сега. Развихрили са се чудесно. Аз съм на вино, та съм добре петъчно.

# 466
Малинака е забавен, моята номинация за Каси и Янтра е положителна. Да поясня, макар че те са последните, за които се притеснявам, че ще вземат навътре каквото и да е от форума.
Скука е сега, защото повечето спят и прегледах темата за ръстта на мъжете. Много забавна, а се чудих, защо набира страници Simple Smile.

# 467
Добро утро!
Май всите сте препили снощи и сега ви няма още  Laughing
Аз си ближа кафето и се настройвам за задачките, които ме чакат днес. Толкова да ме мързи да излизам, а трябва. И слугинаж има за вършене, ама ще чакам мъжът ми да се наспи и тогава.

# 468
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аха, нашите сови спинкат сигурно. Joy
Ама нека, сънят дано отвее лошите усещания и да се събудят днес с усмивка.
И аз се събудих с усмивка, ама и ние снощи пихме по едно червено за драве Joy

Пия сега кафе и обмислям задачите за днес и утре. Утре у нас ще е семейният купон за Никулден, нищо че не съм Никол/ин(к)а. Ама нали съм от Варна, т.е. най-"близо" съм до рибата. Joy
Много ме е яд, че тази година няма да имам черноморска риба на никулденската трапеза - никъде по магазините няма.
Обаче на фона на Бианкиния "опасен" яд, млъквам, че срамота да мрънкам за такива глупости.
Често се случва обаче - най-близките най-много да те ядосат. Пък и най-много боли, щото за чуждите не ти пука толкоз. Надявам се като се събудиш днес, Бианка, нещата да не изглеждат толкова кофти, като снощи. Нощта сгъстява боите и нагнетява тъгата и безсилието. Обаче има утро, това е хубавото.
Благодаря за мащерката, ще занеса този дар на една приятелка, която страда от години. Hug

# 469
Добър ден.
 Днес беше планувано да спя поне до обяд след 4 първи смени иииии си се събудих в първо в 4 после в 5 и накрая колкото и да се натисках станах в 8 и нали не погледнах часовника мисля си то е към 11  Laughing
  Мащерка по-скоро за кашлица знам ,че се пие.
 Маточината е за успокоение и добър сън.

# 470
Добро утро и от мен! Вече изпих две кафета, нахраних децата и ви чета.

# 471
  • Бургас
Добро утро! Събирам багажи и потегляме! Ура! Мислих,че няма да дочакам. Ще стоим в Пловдив чак до другата година. Ехеее

# 472
Добро утро!  Coffee

Свежа и отпочинала и кафето ми е готово. За обяд ще направя картофена супа има и руска салата. Страшна комбинация. hahaha  Обожавам руска салата, както и Снежанка. Мога всеки ден да ги ям и няма да ми омръзне. Да не говорим за пържени картофи. Но от тях гледам да се въздържам.

# 473
  • Пловдив
Имам шаран. И не мога да го пипна. Мъжът не ще да го изчисти, аз просто не мога. Седи и ме гледа гада от хладилника.

# 474
Добро утро Simple Smile
Искам да кажа, че не съм в състояние да проверя домашните по математика на детето. Сега нали ще си е по-дълго време вкъщи и се налага да има родителски контрол. ...Сметка до сметка, таман три страници. Убедена съм, че при такова повторение  и затвърждаване на материала, не трябва да има нито един български гражданин, който да не може да си сметне продуктите в магазина още преди да е стигнал до касата.
Момичета, да минават мигрени, бронхити и всякакви  здравословни и други неразположения Hug Много уважавам мащерката и като билка, и като подправка.
Ние риба ядем постоянно, шаранът също присъства често в менюто ни. На Никулден също няма да пропуснем.

# 475
И да не забравите да си отделите люспи и да си ги сложите в портфейла. Аз слагам и в касичките.  Laughing

# 476
За първи път го чувам това с люспите. С каква цел? Да не е на пари, щом е в портфейла?

# 477
За първи път го чувам това с люспите. С каква цел? Да не е на пари, щом е в портфейла?
Аз го знам:колкото люспи на шарана ,толкова пари да имаш в портмонето.Simple Smile И на всеки член на семейството се дава по една люспа.

# 478
Интересно поверие. Но няма да сме на шаран утре. Няма да забогатеем. Crossing Arms

# 479
Аз ще сготвя сьомга, защото само това яде дъщеря ми, а съпругът ми не яде нищо "морско". Но я купувам филмирана, без люспи.   Ами сега?  Rolling Eyes (няма да го променям, защото е смешно. Филирана, не филмирана, stupid autocorrect.).  Joy Joy

Вчера дойде колежката, която наскоро роди. Доведе и момченцето си - на два месеца. Колко лели и чичовци го носиха, то спокойно, не се разплака. Много е хубаво да прегръщаш бебе. Презарежда ти енергията. Припомних си и моето бебе. Хубаво.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт