Искам да кажа ... (64)

• 40 774
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Купих шарани за утре, ще си приберем и люспички за берекет. В Лидл имаше изчистени рибоци, дано не миришат много на тиня.
Жаки пак нещо иска да се разболее, имаше температура през ноща и не спахме, много беше неспокойна, сутринта все едно не е било, играе, харни се. Каква е тая работа не знам. Дано се размине, едва преди седмица беше на антибиотик Confused

Навигацията отпада, като подарък за мъжа ми и сега съм в чудене какво да му взема, никаква идея не ми идва.

Не мога и рокля на Елза да намеря, каквато иска Жаки, само едни като нощници, дето сякаш от мен са шити:)

Щях дне са украсявам, но ми е така скапано от снощи, че ме мързи да мръдна. Едва чаках да се върна от работа и да се паркирам на дивана, не смятам изобщо да си променям позицията до довечера:) Гледам стари епизоди на Фермата, хубаво предаване е.

# 496
  • някъде ... тук ...
Взех пъстърва за тази вечер, че големият утре вечер вече няма да си е вкъщи. Отделно утре по обяд сме на гости, а вечерта - на друго гости. Ще се орибим, май  Crazy

Руми, с клин не става ли? Хубава е роклята!

Аз угодих на децата с един ябълков кекс и едва дочакаха да го извадя от фурната и да поизстине. Половината вече липсва...

# 497
При нас децата направиха "санитарно" прочистване на играчките за елхата. Уж все я вдигаме нависоко. Докато бяха 1-2 годишни, първо единият, после другият, успяха да счупят почти всички играчки от моето детство.

# 498
Ели, тя и така ми става, просто ми идва малко къса. Талията е вдигната на горе. Ако само бяха отпуснали 5см, вече щеше да изглежда по друг начин.  
Някак се "не ми е за годините"  Laughing
Но пък на децата им седи по-добре, и на двете  Mr. Green

# 499
  • някъде ... тук ...
Ааа, разбрах  Simple Smile

Играчките от детството ми са при нашите, ако нещо е оцеляло. Мъжът ми няма нищо от техните. У нас всичко сме си събирали от начало. И аз като Светалчо предпочитам шарените елхи заради усещането. От няколко години сме с изкуствена елха. Преди това на два пъти за по две години гледахме живи елхички, но при присаждането не оцеляха.

# 500
Това ми е най-любимата играчка от детството
Скрит текст:
.  Моите деца също я обичат .

# 501
Спомняте ли си (в София) дългите маси отрупани с гирлянди и подобни играчки? При магазин София, при ЦУМ. Показните магазини с опашки, щом са пуснали банани Simple Smile И едни руски бонбони с мечета?
Ех, детство, детство!

# 502
 Alleisha , аз си спомням. Помня също, че като мама вземеше, след дълго чакане, една огромна торба с портокали и банани, я изяждахме цялата до дъно Simple Smile

# 503
А здравейте и от мен!
Искам да кажа, че сутринта преживях сънна парализа, отвратителна работа  Stop После от 11 до към 3 карахме колела, беше много яко, нищо че краката са ми като на Фики  Mr. Green Хапнахме супички после и се прибрахме, приятно изтощена съм. Мислех да украсявам, но ще го направя утре, за да ми е на макс удоволствието, а трябва сега да сготвя, че имам едно месо, което ще ми каже "чао", ако не му видя сметката.
Обаче сега ще си изпия кафето, хубавото е, че рестартирах, съвсем се бях изкарала от релси тия дни  Rolling Eyes Отивам да дочета малинките (Даун - Laughing)!

# 504
И аз помня времената ,когато банани се ядяха веднъж годишно по Коледа.Майка и татко ги криеха в гардероба и ние с брат ми крадяхме тайно да ядем. Twisted Evil

# 505
Аз банани мразех, но помня, че на елхата освен играчки закачваха родопчета, шоколади Кума Лиса и руски бонбони. Редовно я събаряхме при опитите си да свалим лакомствата закачени по-високо.

# 506
  • София
Ей, не ви ли е срам половин ден за ядене и пиене да говорите, а аз да го отнасям в малинките.  Mr. Green
Сега се чудя да кажа ли какво правихме днес, че да не натоваря нечия нежна и чувствителна душа от балкона.

# 507
  • Ямбол
Хаха, видя ли сега кой го отнесе.
Забрави да кажеш, че и готварска книга си купила.

Давай репорт.

За елхи се говори. Иска ми се една голяма естествена елха, че сега и място имам и притеснения за игличките няма да имам, но едва ли ще вземем. Малката иска повече да украсява къщата, елхата не я вълнува толкова. Днес ме изръси една сериозна сума за подарък на приятелка в Англия, а иска и украса да взимаме. Ще трябва да видя някаква подходяща.

# 508
Не знам с какво предизвиква такъв интерес темата, не е, като да ходим да се обясняваме по всички теми, пишем си тук, за ежедневни неща, защо толкова дразним?

# 509
И аз това се чудя... Толкова ли са интересни на някакви непознати хора супите и сополите е*аси... Че и после ходиш да обясняваш по другите теми колко сме досадни. Е като сме досадни защо ни четат...

Общи условия

Активация на акаунт