Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
-
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
-
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
-
Какво представлява СУЕ и нормално ли е да бъде по-високо?
-
Какво е мнението за естественото раждане при по-напреднала възраст?
ната хахах нямам идея какво значи всичко това понеделник ще звъня на доки да каже за резултатите .Пръстите са ми постоянно подути ,но само един път имах по-високо кръвно

сега съм свалила и пера тапицерията на количката и стола за кола, че не ми се мърда никъде в този студ... Много е студено и мрачно, мразя такова време
Ама какво а се прави, такава съм си. Искам всичко да е, както трябва. После домашни писахме с дербната, че има да наваксва, нали два дни не ходи на училище. Преди малко седнах чак. Направо каталясах. Добре, че мъжа ми ходи да я наблюдава, в детската когато е болна, че да мога да се наспя.