Размяна на бяла и декоративна козметика- 8

• 166 969
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Актуални Hug:

DELAROM Revitality Cream (50ml)-ревитализиращ крем за първи признаци на стареене
Скрит текст:
ДЕЛАРОМ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ПРИ ПЪРВИ ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ 50 мл.
Действие:Богат на тонизиращи, стягащи и лифтинг ефект съставки. Снабдява кожата с мастни киселини, стяга контура на лицето и изглажда фините линии. Придава свеж вид на кожата. Активни съставки:

възстановяващо масло от шеа;
стягащ екстракт то циатеа, който има лифтинг ефект;
омекотяващо и подхранващо масло от макадамия.

Състав: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARYL ALCOHOL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, SILICA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCERYL UNDECYLENATE, BENZYL ALCOHOL, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, BEHENYL ALCOHOL, CYATHEA CUMINGII LEAF EXTRACT, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ARACHIDYL GLUCOSIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CARBOMER, TETRASODIUM EDTA, DEHYDROACETIC ACID, TROMETHAMINE, CINNAMIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, LEVULINIC ACID, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LEVULINATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, EUGENOL. Без парабени, без феноксиетанол, без минерални масла, без силикони, без съставки от животински произход.
Начин на употреба:Нанасяйте сутрин и вечер върху предварително почистени лице, шия и деколте. За добър ефект използвайте заедно с енергизиращ серум Delarom.
Опаковка: 50 мл.
Производител: DELAROM, Франция.

Sérum Infini White Delarom 30 ml
Скрит текст:
ДЕЛАРОМ ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ЗА ИЗСВЕТЛЯВАНЕ НА ТЕНА C 5 ИЗБЕЛВАЩИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТА 30 мл.
Активни съставки:

Екстракт от DICTYOPTERIS MEMBRANACEA (кафяви водорасли) - въздейства върху цялостния процес на пигментиране на кожата чрез контрол над гените, които са отговорни за меланогенезата;
Екстракт от хмел - предотвратява подаването на сигнал от кератиноцитите към меланоцитите;
Екстракт от грах - блокира синтеза на ензима тирозиназа и наред с това пречи на съзряването на меланозомите;
Екстракт от цветовете на дървото "японска пагода" - има успокояващо и репелентно действие. Корените му съдържат молекули с противовъзпалително действие;
Екстракт от WU-ZHU-YU - растителен агент от Корея, Китай и Япония. Вазодилататор. Придава сияен вид на кожата и изравнява тена;
Органична лимонена вода - има избелващо действие. Витамин С блокира синтеза на тирозиназата.

Състав: AQUA (WATER), CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, COCOCAPRYLATE, MALTODEXTRIN, CETEARETH-20, GLYCERYL BEHENATE, PROPANEDIOL, MICA, SUCROSE DILAURATE, LAURYL GLUCOSIDE, DICTYOPTERIS MEMBRANACEA EXTRACT, EVODIA RUTAECARPA FRUIT EXTRACT, PISUM SATIVUM (PEA) EXTRACT, SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACT, HUMULUS LUPULUS (HOPS) STROBILE, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, SODIUM POLYACRYLATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ALCOHOL, GLYCERYL POLYACRYLATE, BU TYLENE GLYCOL, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT WATER, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID. [V2].Без парабени, без феноксиетанол, без минерални масла, без силикони, без съставки от животински произход.
Опаковка: 30 мл.
Производител: DELAROM, Франция.

SEPHORA Teint Infusion Ethereal Natural Finish Foundation 18/20мл - ползван реално 4х

Цветът е 14 - soft beige -светъл

Деларом нежно почистващо мляко за лице С ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ ШЕА -ново

ДЕЛАРОМ ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С РОЗОВА ГЛИНА ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА 50 мл.- Нова, неотворена. Имам толкова тестери от нея, че няма да стигна до тубата тази година! ooooh!

Скрит текст:
ДЕЙСТВИЕ:

Маска с двойно действие, което протича на два етапа: възвръща силата и блясъка на кожата през първите няколко минути, след което действа като ексфолиант. Премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата частиците от личи – най-финният  и щадящ кожата ексфолиант познат в козметиката -  подпомагат циркулацията на кръвта, повишава обмена на вещества в клетките. По този начин маската има противостареещо действие, тъй като клетката получава вода, кислород и подхранване;  абсорбира и отстранява мръсотиите по кожата и има анти-оксидантно действие. Сивкавият тен на лицето изчезва и кожата сияе. Маската е подходяща за кожи със сивкав тен, уморена кожа, дехидратирана и старееща кожа, за пушачи.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

• Пречистваща розова глина,

• Нежно ексфолираща пудра от личи,

• Хидратиращ екстракт от бяла ружа,

• Екстракт от роза против стареене,

• Защитна Ацерола /естествен Витамин С/

Swiss Line Eye Zone Lifting Complex 15ml. Нов.
http://www.swissline-cosmetics.com/bg/nashite-kolekcii/productli … -lifting-complex/

# 181
1. Urban Decay Vice 4 palette - чисто нова

2. Chanel blush rose initial 72, ползван 10-на пъти

3. MAC Mineralize eye shadow Young Punk

4.MAC She Who Dares Mineralize Eyeshadow Duo

5. Mac Cinderfella Eyeshadow

6. NARS Orgasm blush

Мои снимки нямам, моята камера на тел не дава добри резултати, но ако е някой иска за нещо конкретно ще направя такива с чужд. Бих ги разменила за някои от метеоритите от новата формула, други сенки на УД или МАК, скинфиниши и хайлайтери.... такива неща.   Не се интересувам от козметика дрогериен клас, спирали, ФДТ, пудри .

# 182
разменям олиото на Кларанс за дехидратирана кожа- ползвах го два пъти по 4 капки, което на практика е нищо. Разменям го, защото кожата ми е много чувствителна и получих сърбеж. Олиото е в оригиналната си картонена кутийка  Peace купено е от Дъглас Варна преди 10 дни

Много бих се зарадвала на серума на Кларанс- Дабъл серум или нощния крем на Кларанс Мулти актив  Peace
СС крем на аналогична марка селективна козметика, пилинг, ензимната маска на ЕЛ, матираща база за лице, козметика за коса без сулфати, крем филорга. Ще отговоря на всяко предложение

Добавям:
- най- светлия цвят 010
- цвят 10

Две големи пълни палитри на Инглот, при интерес ще изпратя снимки с цветовете

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 17:05 от Tifany1

# 183
  • Пловдив
Здравейте момичета,

нова съм в този раздел и не съм запозната с начина на размяна, но наскоро си поръчах фон дьо тен, който се оказа светъл за кожата ми и реших да се включа при вас Simple Smile

Става въпрос за Lumene матиращ фон дьо тен, купен от тук http://beautycosmetic.biz/lumene-matt-control-oil-free-foundation-p-14078.html номер 1 classic beige.

Слагала съм си само веднъж от него.

Бих искала да го разменя отново за фон дьо тен, който да използвам за вскидневна употреба и да е за мазна кожа, но един тон по-тъмен.

При интерес ще кача и реална снимка

# 184
  • Бургас
Актуализирам:

Biotherm CC Cream SPF 25 - Light

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base - 02 Champagne

Shiseido Sheer and Perfect пудра - I00

Guerlain Parure Compact - 02

Sisley тониран овлажнител - 01 Beige

Clarins Skin Illusion фон дьо тен - 103 Ivory

Apivita SPF 30 - тониран, лека текстура

Clarins Skin Perfectiong BB Cream SPF 25 - цвят Fair 00

Clarins Everlasting+ Foundation SPF 15 - цвят 103 Ivory

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 - цвят Very Light

Dior Air Nude - фон дьо тен 010

Sisley пудра - цвят Matte

Make Up Forever HD Powder

Decleor Aroma Purete - тоник и крем

Всички продукти са само тествани или ползвани 2-3 пъти, в кутийките са си.

Търся четката на Диор за ФДТ, компактната пудра на Шанел (20 Clair), новата свободна пудра на Диор, новия ФДТ Dior Forever - 010, спирала Dior, Estee Lauder, Chanel (неползвани), Filorga Meso Mask, други маски за лице. Разменям и за парфюми. Simple Smile В момента не се сещам за друго, но предлагайте смело! Flutter
Не се интересувам от сенки (освен от стик-сенки), червила, козметика за коса и за тяло.

Моля за коректни и равностойни предложения!  Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 15:37 от Мимита

# 185
  • София
Разменям базата на Бенефит Pore fessional, малката опаковка от 7.5 мл., закупена и отворена на 27.11 и пробвана веднъж.

Палитрата на Clarins, тази
https://www.google.bg/search?q=clarins+palette&biw=1517& … QEuOArBCC7l0sM%3A - малко използвана, получих я от размяна, но все не стигам до нея и ми е излишна.

Разменям и дълготраен глос на Макс Фактор - Lipfinity Lip Colour 144 Endlessly magic, закупено и отворено преди броени дни, използвано 2-3 пъти. В комплект е с балсам за устни, който се нанася върху основния продукт, след като изсъхне.
https://www.google.bg/search?q=clarins+palette&biw=1517& … Mckf9FqYxaOwBM%3A
Добавям и хайлайтер на Диор, лимитиран, този https://www.google.bg/search?q=dior+rose+d%27or&espv=2&b … PQgegdf1Mt1_H0%3D. Получих го от размяна, но не го използвам, защото имам и други подобни продукти. В комплект е с кадифен пауч, кутия и четка, която изглежда неизползвана. Лично аз съм го използвала веднъж, но и като цяло е много малко ползван - принтът си стои. На капака на кутийката на самия продукт има едни малки черни точици, които са от самия материал, така го получих. При интерес пращам снимки, разбира се.

Търся СС крема на Биотерм от Скин бест серията, светлия цвят, както и пудрата на Mac MSF Natural, Light Plus или Medium. Приемам предложения и за друга озаряваща пудра от подобен клас с леко матиращо действие.

СС крем вече си имам!

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 18:03 от d_i_a_n_a

# 186
Търся Bioderma Sebium Global и SVR Sebiaclear Active/mat+pores.
Също и коректорите Fit me (в светъл цвят), и Neutralizer.

# 187
  • София
Разменям

- Рефил на Kryolan, цвят 079. Водоустойчив, запечатан.

- Kоректор Виши Дермабленд, цвят 35 Sand, SPF30 с кутийка, само пробван.
Скрит текст:

# 188
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Включвам се и аз с едно предложение Simple Smile
Разменям: Спирала BLINC Amplified, черна. Нова е, но е отваряна веднъж. Преди ден я получих от Ягодката.

Търся най-вече спирала: Lancôme Hypnôse Drama, Estée Lauder, Chanel, Benefit They're Real!, Helena Rubinstein или друга подобна от този клас, но съм отворена и за други предложения.
Прекрасен ден Hug
Добавям:
BECCA Stick Foundation SPF 30+
# Butterscotch 8.7g

# Cappuccino 8.7g

PUPA DIVA'S LASHES MAXI VOLUME HIGH DEFINITION MASCARA # 02 10ml

# 189
Пускам за размяна

Бронзираща пудра с лек блясък Deliplus Polvos De Sol. Подарък ми е от Испания. Използван броени пъти.
Скрит текст:

Дълготрайно червило Maybelline Super Stay 24hr - 730 Timeless Brown. Ново. Липсва му само базата/балсама.
Скрит текст:

Балсам за устни от сета на MaxFactor Lipfinity
Скрит текст:

Дълбоко почистваща маска за лице M.Asam от серията Clear Skin. Използвана един път.
Скрит текст:

Автоматичен молив за очи MAC - черен. Нов, подарък ми е
Скрит текст:

M.Asam Magic Finish - фдт-мус, адаптиращ се към цвета на кожата. Мини опаковка - 10мл. Само тестван. Разменям го, защото имам пълноразмерен. Изключително икономичен. Със средно до пълно покритие.
Скрит текст:

# 190
Разменям палитрата на The balm Autobalm California,купувана от Debenhams http://m.eu.feelunique.com/p/theBalm-Autobalm-California-Palette за някой от ружовете на MAC (конкретно търся Melba) или някой от ружовете на Nars. Палитрата е само пробвана.

# 191
  • София
Скрит текст:
La Roche-Posay Physiologique физиологичен мицеларен гел за почистване на грим за чувствителна кожа на лицето

http://www.enzo.bg/la-roche-1posay/physiologique-fiziologichen-m … -kozha-na-liceto/

Руж НМ - Brown sugar - използван 2 пъти  

Повече от половината е налична -

Нищо конкретно не търся, но предпочитам почистващи продукти за лице, маски, продукти за боядисана коса....

Добавям:

Добавям и първата палитра от снимката: при интерес ще изпратя снимка на моята  Hug

# 192
Здравейте,

Имам за размяна ФДТ Dior от серията Diorskin NUDE. Ползван е само веднъж, за да се убедя, че не е за мен Sad Номер 20 е.

Разменен Simple Smile

# 193
Пускам за размяна

Бронзираща пудра с лек блясък Deliplus Polvos De Sol. Подарък ми е от Испания. Използван броени пъти.
Скрит текст:

Дълготрайно червило Maybelline Super Stay 24hr - 730 Timeless Brown. Ново. Липсва му само базата/балсама. РАЗМЕНЕНО
Скрит текст:

Балсам за устни от сета на MaxFactor Lipfinity
Скрит текст:

Дълбоко почистваща маска за лице M.Asam от серията Clear Skin. Използвана един път.
Скрит текст:

Автоматичен молив за очи MAC - черен. Нов, подарък ми е РАЗМЕНЕН
Скрит текст:

M.Asam Magic Finish - фдт-мус, адаптиращ се към цвета на кожата. Мини опаковка - 10мл. Само тестван. Разменям го, защото имам пълноразмерен. Изключително икономичен. Със средно до пълно покритие.
Скрит текст:

NYX Mega Shin Lip Gloss - 129. Нов
Скрит текст:

Руж рефил на Inglot - 48. Само тестван
Скрит текст:

# 194
  • Пловдив
Ния,само за информация- постовете могат да се редактират в рамките на 24 часа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт