Размяна на бяла и декоративна козметика- 8

• 166 921
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • София, Лагера
Здравейте момичета  Simple Smile
Разменям този продукт на MAC

http://www.maccosmetics.com/product/13840/344/Products/Makeup/Eyes/Shadow/Paints

Като отидох в магазина поисках база и ми предложиха него, в последствие се оказа, че са сенки, които  се ползват за база. Продуктът е водоустойчив и среща масово одобрение, но ... не и моето Simple Smile

Не търся нищо конкретно, само спирали и пудри не бих приютила, защото имам много  Simple Smile

# 436
# 437
  • София
Разменям, чисто нова, фабрично запечатана NUXE Освежаваща и релаксираща хидратираща маска за лице, в срок на годност до края на годината... поради наличието и на други маски, няма да стигна до тази.
http://apteka.framar.bg/30009908/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%BE … 0-50-%D0%BC%D0%BB

Скрит текст:
Осигурява и гарантира незабавна хидратация, утолява жаждата на всеки тип кожа (8 растителни млека: лупин, грах, зелен чай, акация, бадем, кокос, овес, соя и сок от Алое вера, Salicomia).
Допълнително успокоява и намалява усещанията за дискомфорт и дразнене при чувствителната кожа (екстракт от цветовете на бадемово и портокалово дърво).
Кожата на лицето и околоочния контур е мека и сияйна като е оптимално успокоена и ефективно хидратирана за 24 часа.
"SOS ефект" за уморена и стресирана кожа.

# 438
  • Австрия
Отново обновявам:

Черна спирала за мигли на Rimmel, extra super lash:
нова. Подарък ми е, не съм я пробвала дори - заради четката, не харесвам такива.

Koмплект четки на bhcosmetics, чисто нови:

Четка за ФДТ на missha, нова, в кутийка:

Минерална матираща пудра на MAC, в цвят extra light - три пъти съм я слагала, но страшно ми изсушава кожата и ми е една идея тъмна. За хора с комбинирана/мазна кожа ще е идеална. Разменена!

Мога да добавя и много харесваното от мен олио за почистване на грим на balea, което не се предлага в БГ:

Ще отговоря на всяко предложение, единствено от червила и глосове никак не се интересувам.

пп. Живея в чужбина, но има опция за из/препращане от/към бг-адрес, с цел спестяване на пощ. разходи  Peace До броени дни ще изпращам колет до майка ми.

Още:

Бронзантът на TheBalm:
, закупен от Дъглас преди седмица, пробван. Разменен!

Това нещо на maybelline, води се concealer, light

e супер като консистенция и качество, за огромно мое съжаление, ми е леко тъмничък и ми жълтее (аз съм със светла и неутрално откъм тон кожа), слагала съм го 2 пъти, купен е преди 2 седмици.

Сходно е положението с bb-крема на МАС

2-3 пъти съм го слагала, но ми е леко тъмен  Confused spf 35 средна покривност

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 13:07 от DimS.

# 439
Включвам се в темата да пусна тази термозщита на WELLA, два пъти е ползвана по съвсем малко, косата ми не е дълга, но нещо не се разбрахме и няма и да се разберем. Разменям за други продукти за коса или бяла козметика за лице, от декоративна нямам нужда. 

http://www.arlen.bg/product/1539/termozashtitna-ukrepvashta-griz … t-hair-150ml.html

# 440
Разменям:
*Catrice proffesional contour palette в 010 http://1.bp.blogspot.com/-6cb2JxKd0Kg/VcTn7neKA9I/AAAAAAAAHk0/FO … uringPalette2.png

*Catrice allround contour palette
http://up.picr.de/24277615lw.png

*Catrice absolute nude eyeshadow palette
http://www.bellachique.be/wp-content/uploads/2013/04/Catrice-abs … alette-detail.jpg
*Maybelline color tatto permanent taupe
*Garnier bb cream light

Мога да пусна и реални снимки.
Интересувам се от всичко без червила и балсами. Конкретно от дрогерийните търся чинията(бронзъра) на Флормар и други техни бронзъри. Приемам предложения от по- висок клас, разбира се ще доплащам Peace

# 441
- Тоник за комбинирана кожа, склонна към омазняване. Ползван е няколко пъти.
Booster за избелване. Пробван е 2- 3 пъти.
Ще разгледам всяко предложение.

# 442
ВВ крем на Mixa- само пробван

Сенки за очи Flormar - тъмно синьо и перлено бяло - само пробвани

Сенки за очи Essense - 2 цвята са само пробвани, другите са нови

Сенки за очи Maybelline Color Tattoo - 35 on and on bronze - само пробвани

Фон дьо тен Maybelline affinitone - 18 Natural Rose - само пробван

Оформящ гел за вежди Catrice - нов

Оформящ гел за вежди Essense - нов

Молив за очи Seventeen бял - само пробван

Молив за очи She - слаган 1-2 пъти

Гланц за устни Miss Butterfly 02 - нов

Червило Golden Rose Velvet Matte 12 - ново

Червило Avon Pout - само пробвано

Балсам за устни  Nivea Repair and beauty  - само пробван

ВВ крем L`oreal magique medium - от размяна е, но цветът не ми пасна

Скраб за тяло Afrodita

Крем за ръце Бочко - нов

Кутия с аксесоари за маникюр и грим Avon - нова

База за сенки Есенс - нова

Комплект за вежди - пробван 2 пъти

Маска за лице - пробвана веднъж

# 443
  • Австрия
Отново обновявам:

Черна спирала за мигли на Rimmel, extra super lash:
нова. Подарък ми е, не съм я пробвала дори - заради четката, не харесвам такива.

Koмплект четки на bhcosmetics, чисто нови:

Четка за ФДТ на missha, нова, в кутийка:

Мога да добавя и много харесваното от мен олио за почистване на грим на balea, което не се предлага в БГ:

Ще отговоря на всяко предложение, единствено от червила и глосове никак не се интересувам.

пп. Живея в чужбина, но има опция за из/препращане от/към бг-адрес, с цел спестяване на пощ. разходи  Peace До броени дни ще изпращам колет до майка ми.

Още:

Това нещо на maybelline, води се concealer, light

e супер като консистенция и качество, за огромно мое съжаление, ми е леко тъмничък и ми жълтее (аз съм със светла и неутрално откъм тон кожа), слагала съм го 2 пъти, купен е преди 2 седмици.

Сходно е положението с bb-крема на МАС

2-3 пъти съм го слагала, но ми е леко тъмен  Confused spf 35 средна покривност

Revlon Cosmetics Photoready™ фдт със spf 20,  001 Ivory, тъмен е за моята кожа, тестван:

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place цвят 1N2 Ecru 16 фдт, чисто нов: обещан!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 10:44 от DimS.

# 444
Здравейте, разменям Трио хайлайтер на Шисейдо.Прекрасен е, но е неподходящ за сухата ми кожа.За нормална/мазна ще бъде перфектен.Пробван е няколко пъти, колкото да се уверя, че не е за мен.Ще отговоря на всяко предложение.Хубав ден! Simple Smile

# 445
  • София
- UD Basic 2, няколко цвята са ползвани няколко пъти, оригинална палитра, купих я от летище.

# 446
  • Хасково
Имам чисто нови 4 продукта на Lancome
- Bi-facil 125 ml
- Серум за мигли Cils Booster XL
- Руж Blush Subtil , цвят Aplum
- Genifique youth activating concentrate 8 ml

Всичко е ново в срок от Коледният сет Le Parisian 2016

Очаквам предложенията ви , но нека са равностойни като цена Simple Smile

# 447
Обновявам:
ВВ крем на Mixa- само пробван

Сенки за очи Flormar - тъмно синьо и перлено бяло - само пробвани

Сенки за очи Essense - 2 цвята са само пробвани, другите са нови

Сенки за очи Maybelline Color Tattoo - 35 on and on bronze - само пробвани

Фон дьо тен Maybelline affinitone - 18 Natural Rose - само пробван

Оформящ гел за вежди Catrice - нов

Молив за очи Seventeen бял - само пробван

Молив за очи She - слаган 1-2 пъти

Гланц за устни Miss Butterfly 02 - нов

Балсам за устни  Nivea Repair and beauty  - само пробван

ВВ крем L`oreal magique medium - от размяна е, но цветът не ми пасна

Скраб за тяло Afrodita

Кутия с аксесоари за маникюр и грим Avon - нова

Комплект за вежди - пробван 2 пъти

Маска за лице - пробвана веднъж

# 448
  • София, Лагера
Разменен Peace

Остана пигмента Naked на  MAC:

Скрит текст:

# 449
Палитра Blinc. Половината от цветовете съм ползвала един-два пъти, останалите са недокоснати. Купувана е преди около три месеца. С четка е, прилично хубава. Количеството на самите сенки е доста голямо.

Ревю към продукта:

http://www.beautywithcharm.com/2015/02/blinc-shadow-fusion-eyeshadow-palette.html

MAC Ruby Woo, ползвано два пъти, заедно с молив Cherry, ползвано веднъж. Двата продукта си подхождат идеално, но при желание мога да дам за размяна и молив Ruby Woo. Всичките са купувани в края на ноември.

Суочове на двата молива:

DIORSKIN AIRFLASH,  цвят 200. Купуван преди месец, ползван веднъж. Просто ми е твърде светъл. Нямаше от моя цвят и се надцених малко. Разменен

п.п. Нямам картонени опаковки на нито един от продуктите, защото винаги ги изхвърлям веднага след като ги отворя в къщи. Реални снимки ще пращам при поискване.
п.п.п. Намирам се в Малта и доставката би била по-скъпа отколкото примерно с Еконт до град в България, но разликата е минимална. Доставянето на продуктите от моя страна би отнело седмица до десет дни. При интерес бих компенсирала забавянето с някой малък подарък.  Flutter

Скоро ще идвам в България, така че при интерес за размяна, изпращането от/до чужбина ще отпадне.

Добавям и този продукт, не е разпечатван. Твърде съм несериозна за такива грижи, така че няма смисъл да го отварям изобщо. Осъзнавам, че не е популярна марката в България (както и на палитрата), така че не търся абсолютна равностойност за тези два продукта. Гарантирам, че са напълно оригинални.

Blinc Dramatic Natural Lash Enhancer

Общи условия

Активация на акаунт