Професионални серии за коса - тема 92

• 48 502
  • 727
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте! Относно финишите съм използвала само Реконструкторът със зелен чай на Афоджи и съм доволна за моята тънка, нормална и рядка коса.
 Вие получихте ли си доставките от черния петък от ЗР, защото моята още се бави. Бях отказала обаждане от оператор, но после аз ги търсих и ми потвърдиха изпращането до края на седмицата (миналата). Тази седмица аз ги търсих отново да попитам какво става и се оказа, че имат изчерпани наличности и могат да ми изпращат нещата по реда на получаването им и съответно ще плащам отделна доставка за всеки получен продукт. Shocked Отказах и сега трябва да чакам зареждането на продуктите и да му ги изпратят накуп. Поръчала съм бои Макадамия от двойната опаковка, Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee и някои продукти на Фирис. Simple Smile Чудя се изобщо ще стане ли до Нова Година, защото ходя небоядисана, а банкетите започват съвсем скоро...
 Другото е малко извън темата, но спешно ми трябва съвет какви продукти и хранителни добавки да започна за обилен косопад, който мислех, че е свързан с раждането, но бебето попорасна дори, а косопадът ми не спира. Косата ми е оредяла почти наполовина и ми прави впечатление, че падналия косъм няма коренче или е съвсем тънко. Crazy Какво да направя?
 Благодаря ви!

# 436
 Руса мама, не разбрах как са се отразили двете маски на твоята жадна коса.   Embarassed Аз едната си я имам и много си я харесвам/Сексито, предполагам, че пишеш за нея, че то май няма друга поне в БГ/ , но питам, защото знам, че си руса, а на мен ми предстои вадене на кичури заради първите бели косми, и си мисля, че определено ще има разлика в ефекта от продуктите, след като си изруся половината коса. newsm78

# 437
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте! Относно финишите съм използвала само Реконструкторът със зелен чай на Афоджи и съм доволна за моята тънка, нормална и рядка коса.
 Вие получихте ли си доставките от черния петък от ЗР, защото моята още се бави. Бях отказала обаждане от оператор, но после аз ги търсих и ми потвърдиха изпращането до края на седмицата (миналата). Тази седмица аз ги търсих отново да попитам какво става и се оказа, че имат изчерпани наличности и могат да ми изпращат нещата по реда на получаването им и съответно ще плащам отделна доставка за всеки получен продукт. Shocked Отказах и сега трябва да чакам зареждането на продуктите и да му ги изпратят накуп. Поръчала съм бои Макадамия от двойната опаковка, Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee и някои продукти на Фирис. Simple Smile Чудя се изобщо ще стане ли до Нова Година, защото ходя небоядисана, а банкетите започват съвсем скоро...
 Другото е малко извън темата, но спешно ми трябва съвет какви продукти и хранителни добавки да започна за обилен косопад, който мислех, че е свързан с раждането, но бебето попорасна дори, а косопадът ми не спира. Косата ми е оредяла почти наполовина и ми прави впечатление, че падналия косъм няма коренче или е съвсем тънко. Crazy Какво да направя?
 Благодаря ви!
Моите пристигнаха събота още

# 438
  • Somewhere far away
 Благодаря ви!
Моите пристигнаха събота още

Моите още не са !  ooooh! Shocked

# 439
  • София
Тони, разкошна коса имаш!!!

Денси, малката преса освен при пътувания за какво друго може да се ползва. Някоя хитрост имам предвид. Аз нямам преса никаква. Изправям се успешно със сешоара всеки път и джъмбо четката на Лейбъл М, която препоръчвам с ръка на сърцето. От 13 години го правя това упражнение при всяко миене на косата, т.е. през ден и не е да не са минали четки през ръцете ми.

А машата на Бритни, миналата година я изпуснах и доста се тръшках... сега се чудя трябва ли ми. Веднъж на 2 месеца решавам да не дърпам със сешоара и да ходя с чупки. Дали ми "трябва"?

# 440
  • На ръба..
Срам не срам отчитам се на 30та страница чак Rolling Eyes Embarassed
Любимец сред финишите ми е червената коприна на Чи \старата формула, последно преди месец си я поръчах от Енцо\, а от скоро и Л2. Без Straight Guard на Chi също не мога, незавимо дали ще се суша или не...тези от Арлен са толкова лоши с тази промоция на Керастаз, искам Age recharge  шампоана, че изчерпах шампоана, а имам още много от маската и така да ми харесва...обаче имам 5 шампоана ама на..искам и него. Наскоро ММ бе бъзика, че банята е като склад на Елитис ама винаги може още Grinning

# 441
Руса мама, не разбрах как са се отразили двете маски на твоята жадна коса.   Embarassed Аз едната си я имам и много си я харесвам/Сексито, предполагам, че пишеш за нея, че то май няма друга поне в БГ/ , но питам, защото знам, че си руса, а на мен ми предстои вадене на кичури заради първите бели косми, и си мисля, че определено ще има разлика в ефекта от продуктите, след като си изруся половината коса. newsm78
Мила, да лилавата маска.
И Марокан за плътен косъм, и Секси са прилични на моята коса. Не са супер хидратиращи и се налага подпомагане с доста финиши.
Да, добри са, но не са хипер хидратиращи.

# 442
Този:
http://www.zlatnaribka.com/alterna/caviar-repairx-intenzivno-vaz … tein-creme-150-ml
Може ли подробности за него  Praynig Гъстота,аромат,омазнява ли,отнема или запазва обема,изправя ли   bouquet
Същият.
Ухае и има гъстотата като СС крема.На светлина ако се вгледате,има микро шимери,които не знам с каква цел са там.Не дава блясък на косата,но подреденост,плътен,мек косъм,никакъв фриз.Не омазнява и не слепва космите,не отнема обем..даже ми и добави.С широки пръсти съм и доволно си мажа.
Хубаво е да се знае,че съм с много коса,но тънък косъм,който всичко попива и иска още.Протеина й е любима храна,а е здрава и жилава.Това по повод на Тони лекият мист на нейната мега плътна коса.  #Silly

С крема,ми подариха 25 мл мостри на Multi Vitamin heat protection и хидратиращото мляко.Ще ги тествам тези дни.

# 443
Много ласкави думи прочетох за косата си днес. Благодаря ви! bouquet
В темата има наистина невероятни, прекрасно обгрижени коси - моята не е зле, но още много път трябва да измина до изключително здравата, красива и правилно обгрижвана коса.

*DiDora*, нищо повече не държа в банята аз. Преди имах по една - две серии, вече нищо. Нищичко. Преглътнах някак, че от време на време някой от мъжете вкъщи посяга към моите шампоани, въпреки че си имат техни, но след като големият ми син се оплака - мамо, този шампоан изобщо не пени, и установих, че си е "измил" косата с балсам на Керастаз, прибрах всичко. Поне да ги използваха по предназначение Laughing

# 444
Момичета , препоръчайте ми някакъв крем , серум или олио на Керастаз за приглаждане на косата  Hug

# 445
Руса мама, благодаря ти! Много си отзивчива и ми помагаш. bouquetМай арсенала ми от продукти ще се окаже недостатъчен след кичурите, но и аз ще действам с финиши за спасяване от ситуацията, докато открия новите си продукти. Оф, гадост, но няма как - побеляваме си лека-полека.

# 446
Руса мама, благодаря ти! Много си отзивчива и ми помагаш. bouquetМай арсенала ми от продукти ще се окаже недостатъчен след кичурите, но и аз ще действам с финиши за спасяване от ситуацията, докато открия новите си продукти. Оф, гадост, но няма как - побеляваме си лека-полека.
Важно е да не редуваш постоянно грижата в банята(карай с един шампоан и маска 2-3пъти), особено пък да редуваш с протеин, при положение, че косата ти не е добре хидратирана Simple Smile

# 447
Момичета,помагайте ,от около месец страшен косопад ме мъчи,чудя се какво да правя....коя серия според вас е по добре Bain Stimuliste за косопад от Kerastase или Kerastase Densifique Bain Densite,който го дават за обновяване гъстотата на косата...или може би нещо друго,гледам CHI,Lakme ...също имат серия за косопад ,ако имате някакви наблюдения моля пишете !

# 448
  • На ръба..
{Тони} май май си доста права, в бездънния шкаф ще са си най добре нещата, отделно не знам дали трябва да е така, но имах разни продукти за тяло, на които изрично пишеше да не се съхраняват в банята, не знам как стои въпроса с шампоаните и маските, но се замислих сега.

# 449
  • София
Момичета,помагайте ,от около месец страшен косопад ме мъчи,чудя се какво да правя....коя серия според вас е по добре Bain Stimuliste за косопад от Kerastase или Kerastase Densifique Bain Densite,който го дават за обновяване гъстотата на косата...или може би нещо друго,гледам CHI,Lakme ...също имат серия за косопад ,ако имате някакви наблюдения моля пишете !

Денсифик аз бих ползвала след спиране на косопада.
Бих ти препоръчала сериите на Napura + задължително ампули против косопад.

Общи условия

Активация на акаунт