Питайте специалиста билкар Емил Елмазов за билките и спечелете

• 23 391
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
Лукчетата са класика, най-често ползвам ментовите, когато съм болна, а тези с мед ежедневно.  Grinning

# 151
  • Пловдив
Любими са на дъщеря ми, вкъщи има винаги от тях  Blush

# 152
Обожавам ги лукчетата Simple Smile

# 153
Редовно използваме "Лукчета", децата ги  харесват много

# 154
  • Сливен
И в нашето семейство Лукчетата са любим помощник в борбата с болното гърло  Simple Smile

# 155
Любими са ми билковите лукчета.
Чудесна е идеята за дискусия с г-н Елмазов. Бих попитала кои билки се препоръчват при алергичен ринит?

# 156
Аз харесвам най-вече билковите лукчета. Освен при кашлица и болно гърло ги използвам и за освежаване на устата.Действат дори по-добре от бонбонките тик-так!

# 157
В къщи лукчетата с мед винаги присъстват - пролет, лято, есен, зима лукчета все има

# 158
  • Пловдив
Нищо не може да се сравни с бонбони Лукче Simple Smile

# 159
Винаги налични в дома ми. Особено сполучливи при ранен стадии на кашлица. Тези с мед и лимон са ми любими. Simple Smile

# 160
Винаги имам в чантата си от любимите ми лукчета с 6 билки.Обожавам ги!!

# 161
В момента съм с болно гърло (ринит) и бих попитала - мога ли да си комбинирам медените (любимите) и билковите лукчета или трябва само от един вид да си хапвам, за да има ефект?  newsm78

# 162
Редовно попълвам запасите от лукчета - ползваме ги най-вече при болно гърло или кашлица

# 163
Винаги нося лукчета в мен.

# 164
Кога ще има отговори на въпросите?Иначе и аз да попитам-каква билка ще препоръча д-р. Елмазов при запушване на Евстахиевата тръба?Получи се при мен вследствие на вирус и от седмица съм със заглъхнало ухо и е адски неприятно!
Иначе лукчетата ги хрускаме много вкъщи.Най-често мед и лимон,аз обичам сините-евкалиптовите.

Общи условия

Активация на акаунт