Искам да кажа ... (65)

• 53 219
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, Джули. Hug

Свърших си работата но не сготвих. Отскочих до Фантастико и взех разни неща от топлата витрина. И десерт осигурих оттам. Страхотна домакиня съм. Laughing Истината е, че нямам търпение да си дочета книгата. Няколко глави останаха и после се прехвърлям на Стивън Кинг.

# 226
Аз работя всеки ден, така че ...  Whistling

# 227
  • София, Младост
Алечка, аз съм със същите "симптоми" като тебе-изморено ми е и съм гладна. С тази разлика, че не виждам кога ще мога да се размажа с книга или пред ТВ  Confused. Все някой за нещо ме дърпа  Laughing

# 228
Тежко е, Вили  Hug
Преди 3 часа обядвах, а от 2 ми се яде пица...  Laughing

# 229
  • София, Младост
Ха-ха, аз обядвах в 12, в 14 сгънах една вафла(по принцип не обичам вафли и само му мърморя на моя мъж като купува  Crazy) и вече си мисля за вечерята. А не съм такъв човек по принцип, пък и за коледното парти не е лошо да се вмъкна в предвидената рокля  Joy

# 230
  • Ямбол
Щом ви се отваря апетит, значи или сте в ПМС или времето ще застудява и организмът ви се готви за студове. А и спането е към тези симптоми, подобно на мечките, които спят през зимата.

# 231
И на мен постоянно ми се спи.

# 232
Аз няма да работя утре, отпуска ще съм  Simple Smile Доволна съм, защото съм заложила едно месо за суджуци, а то се оказа, че ще ми трябва и машинка за пълнене, та утре с това ще се занимавам, след като купя машинката. При мен работата с тия суджуци почна отзад напред, като приказката за копчето и палтото  Mr. Green ама какво да се прави, като по цяла вечер чета из форума и кой каквото прави, записвам и правя и аз Blush
Ние се прибрахме в 16 часа и взехме от Аладин, кой каквото иска, така се наядохме, че сега релаксираме с милото на лаптопите, а сина е утре на състезание, та се скатава в тоалетната с таблета, инак излезе ли оттам, трябва да решава задачи  Joy hahaha
За вечеря само мезета и вино, след ядене по никое време, едва ли ще има гладни.

# 233
  • София
Vanini  Hug
Джули, много е готин котака. Разбират ли се с Ени?
Утре моите домашни ще са на училище и градина, а аз мисля да продължа с коледните подаръци. Трябва да опаковам на малките по един подарък за градинското тържество и смятам да отида на изложението на бижута в Халите да избера малко женски подаръци. Подозирам, че ще си самоподаря няколко, обаче пък аз съм слушкала и папкала тая година, така че заслужавам.
Гена,
Скрит текст:
записах голямото момче на пробния изпит

# 234
Значи аз по-скоро при мечките, далеч съм от ПМС.  Laughing

Дайте идея за подарък на четири годишна госпожица  newsm78

# 235
  • София
Значи аз по-скоро при мечките, далеч съм от ПМС.  Laughing

Дайте идея за подарък на четири годишна госпожица  newsm78
Кукла Уинкс или Елза, мозайка, момичешко лего, бебе кукла, плюшено животинче...

# 236
В момента в Кауфланд има на промоция големи, ходещи кукли, идеите на Онна също, както и ако има любим герой неин костюм - напр. прословутата Елза Simple Smile Жаки ми се губи, дано малката Жаки е добре Praynig

# 237
  • София
Отглеждането на три деца не е работа, то е почивка. Аз утре хууубаво ще си почина Simple Smile

Тъй, тъй. Вчера една кокона ми направи забележка в магазина, че съм тръгнала да пазарувам вечер (17:15) и й преча. И без това нищо не съм правила по цял ден! Че като отворих една уста... Леко ме е срам, ама само леко.

# 238
....
Кой ще работи утре?  Rolling Eyes
Семинар изнесен на 200 км от Ямбол брои ли се?
Брои се само за разходка.

# 239
А, Елза е добра идея, тя я харесва. Мерси, Она!
Джулка, нямаме Кауфланд, иначе такава кукла и аз искам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт